Dr. Scott Jensen, WHO bevestigt: “We zijn allemaal bespeeld” over COVID-19

Er worden steeds meer ernstige vragen gesteld over de feitelijke basis voor de afkondiging van een pandemie en het groeiende aantal beleidsmaatregelen die door regeringen en bedrijven worden genomen om de gevolgen van een pandemie te beperken. Wanneer is een “geval” van COVID-19 werkelijk een geval? Bovendien, zijn de aantallen gevallen en sterfgevallen die de laatste 12 maanden door regeringen in het VK, de EU, de VS, en talrijke regeringen over de hele wereld zijn aangeprezen, een accurate weergave van de werkelijke COVID-gevallen en COVID-doden?

In feite heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zelf toegegeven dat de hele basis voor het verzamelen van “ziektegevallen” sinds het begin van deze “wereldwijde pandemie” in feite van nul en generlei waarde is. In haar eind januari gepubliceerde richtlijn stelt de organisatie dat medische beroepsbeoefenaren geen PCR-tests met hoge Cycle Threshold (CT) niveaus mogen gebruiken, vanwege de grote kans op het genereren van valse positieven bij mensen, en ook dat de PCR-test niet mag worden gebruikt als de enige maatstaf voor het stellen van een diagnose en dat deze vergezeld moet gaan van een professionele klinische diagnose. Met andere woorden: de PCR-test kan met recht niet worden gebruikt als medisch diagnostisch instrument, en toch is hij de afgelopen 12 maanden op grote schaal als zodanig gebruikt. Deze erkenning zou ernstige gevolgen moeten hebben voor elke ambtenaar, politicus en redacteur in de media op het gebied van de volksgezondheid, maar de stilte is oorverdovend – omdat de meesten dit feit eenvoudigweg negeren.

De Theorist - No shit sharelog!

De volgende richtlijn werd op 20 januari 2021 uitgevaardigd door de WHO:

Omschrijving van het probleem: De WHO verzoekt gebruikers de gebruiksaanwijzing (IFU) te volgen bij het interpreteren van resultaten voor specimens die met behulp van PCR-methoden zijn getest. Gebruikers van IVD’s moeten de gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen en volgen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel door de fabrikant wordt aanbevolen. In de WHO-richtsnoeren voor diagnostisch testen op SARS-CoV-2 staat dat zwakke positieve resultaten zorgvuldig geïnterpreteerd moeten worden (1). De cyclusdrempel (Ct) die nodig is om virus op te sporen, is omgekeerd evenredig met de virale belasting van de patiënt. Wanneer de testresultaten niet overeenstemmen met de klinische presentatie, moet een nieuw monster worden genomen en opnieuw worden getest met dezelfde of een andere NAT-technologie. De WHO herinnert IVD-gebruikers eraan dat de prevalentie van ziekten de voorspellende waarde van testresultaten verandert; naarmate de prevalentie van ziekten afneemt, neemt de kans op een fout-positieve uitslag toe (2). Dit betekent dat de waarschijnlijkheid dat een persoon met een positief resultaat (gedetecteerd SARS-CoV-2) werkelijk met SARS-CoV-2 besmet is, afneemt naarmate de prevalentie daalt, ongeacht de beweerde specificiteit. De meeste PCR-tests zijn bedoeld als hulpmiddel bij de diagnose; daarom moeten de zorgverleners elk resultaat bekijken in combinatie met het tijdstip van bemonstering, het soort monster, de specifieke kenmerken van de test, klinische waarnemingen, de geschiedenis van de patiënt, de bevestigde status van eventuele contacten en epidemiologische informatie.

Bovendien werden vanaf het begin van de “pandemie” arbitraire en brede richtlijnen voor symptoomdiagnose voor COVID aangemoedigd, en het is niet verrassend dat dit overeenkwam met een volledig verdwijnen van de seizoensgriep.

Voormalig parlementslid van de staat Minnesota, Dr Scott Jensen MD, legt uit waarom dit absoluut cruciaal is en hoe we allemaal bespeeld zijn in de afgelopen 12 maanden. Kijk:

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Berlijnse Senaat bevestigt coronafraude van de staat: PCR-tests kunnen infectie niet aantonen

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers