Duitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen

Viruswolken... live in ZDF, screenshot YouTube

Eindelijk is het bewijs nu ook visueel geleverd – en onze grote dank gaat dan ook uit naar de ZDF voor de waarschijnlijk meest waardevolle educatieve bijdrage van het jaar: alledaagse mondkapjes hebben geen enkel beschermend effect en zijn volkomen nutteloos om de verspreiding van het virus in toom te houden.

Het absurd dure spookgebeuren op oudejaarsavond voor de Brandenburger Tor was artistiek gezien waardeloos en qua amusementsfactor zo grotesk dat men het met de onofficiële slogan “Met de tweede val je beter in slaap” kon voldoen. Maar uiteindelijk bleek het zwarte toneeldecor met veel achtergrondverlichting een grote zegen te zijn: in de optimale verlichting was dankzij de ijskoude buitentemperatuur elke condenserende ademhaling duidelijk zichtbaar, meldt Jouwatch.

Vooral het optreden van Giovanni Zarella (“Bella Ciao”) liet duidelijk zien, zelfs voor elk mondkapje-fetisjistisch, hoe ongehinderd de ademwolken door de poriën van de correct passende mondkapjes stroomden – en niet alleen te zien aan de zijkanten of alleen dicht voor het gezicht, maar in wijdverspreide zwermen die zich in een mum van tijd over het hele podium verspreidden – met bijna geen wind en zonder veel luchtcirculatie. Voor zover de zichtbare wolken condenserende druppels zijn, de beroemde “aerosolen”, die nog steeds een diameter hebben die 100 tot 500 keer groter is dan de virussen die ze bij zich dragen, werd opnieuw op indrukwekkende wijze bewezen dat de door de Duitse regering afgedwongen gezichtsluiers Corona ongeveer net zo veel tegenhouden als een gaashek een honingbij tegenhoudt.

En als een of andere slimmerik nu hoopt dat het zich bij zichtbare witte pluimen niet om ademwolken handelt maar overblijfselen van de mistmachine, die ook in sommige passages van de playback werd gebruikt: Nee, deze effecten zijn duidelijk van de ademwolken van de de playbackzingers te onderscheiden (zie vanaf 11.30 uur in de video van het optreden hier op YouTube).

Nogmaals hartelijk dank, ZDF, voor het leveren van het ultieme bewijs, net op tijd voor het einde van het Coronawaanzinjaar 2020, hoe volslagen zinloos dit willekeurige geknevel van mensen voor driekwart van een jaar nu werkelijk is. Dat was echt een nobele, verhelderende bijdrage van de publieke omroep, die elke cent van het verplichte kijkgeld waard was.

Voormalige vluchtelingenhelpster lucht haar hart: “Er zal geen verandering van denken plaatsvinden, totdat het in alle hoeken en gaten crasht”

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers