Duitsland begint met coronagevangenis 

De terreur gericht op de mensheid neemt ongekende vormen aan en het wordt nu echt tijd dat de bulk van de bevolking uit hun hypnose ontwaakt. 

De Duitse deelstaat Sachsen is nu bezig met een heuse coronagevangenis voor mensen die zich niet aan de quarantaineregels hebben gehouden.

Zolang een groot deel van de wereldbevolking nog steeds in een hypnose verkeerd, kunnen overheden iedere terreurmaatregel invoeren die ze willen.

corona gevangenis dresden

Het is niet voor niets dat de formeel opgestapte crimineel Rutte zo blijft drammen op een avondklok.

Premier Mark Rutte vreest dat de avondklok mogelijk nodig is omdat de besmettingscijfers hoog blijven en de nog besmettelijkere Britse variant zijn intrede heeft gedaan.

In de Tweede Kamer is veel weerstand tegen invoering van de avondklok, ook in de coalitiepartijen. Maar de afgelopen tijd lijkt het begrip voor de mogelijke invoering van de "ingrijpende maatregel" te groeien.

Er moeten veel ingrijpender maatregelen komen vinden de volksverraders in Den Haag, omdat de vaccinatiebereidheid in ons land, ondanks alle promotie en propaganda door de mainstream media (MSM), uitzonderlijk laag is. Vraag aan mensen om je heen of ze zich laten vaccineren en je zult verbaasd zijn over hoeveel mensen dit niet willen.

Daarom loopt vrijmetselaar Rutte zo te pushen voor een avondklok, want hoe meer vrijheden hij het volk kan afpakken, des te eerder zullen de zwakkeren bereid zijn om dan toch maar een prik te halen, want ze willen hun vrijheid terug.

Dankzij de heel effectieve hypnose door de overheid in samenwerking met de MSM laten burgers hun vrijheid afpakken. Vrijheid, een natuurlijk recht van iedereen en waar een overheid vanaf moet blijven.

In Duitsland gaat dat nu nog een stap verder, want de deelstaat Sachsen gaat een echte gevangenis inrichten voor quarantaine weigeraars en andere corona dissidenten.

Een voormalig asielzoekerscentrum wordt een door de politie bewaakte faciliteit waar mensen terechtkomen die betrapt zijn op het schenden van de coronaregels zoals het niet in quarantaine gaan waar voorgeschreven.

Men belandt dan nog niet onmiddellijk in die gevangenis. Eerst volgen boetes en dergelijke, maar daarna kan via de rechtbank opsluiting worden gevorderd in de coronagevangenis.

Voor wie zich afvraagt hoe een dergelijke gevangenis eruit ziet, hier een plaatje van de geplande coronagevangenis in Dresden.

corona gevangenis dresden


Vrije mensen die zich laten opsluiten als criminelen door echte criminelen, allemaal onder het mom van notabene uw en onze veiligheid!

Hoe is het mogelijk dat in ons land een Mark Rutte nog gewoon rondfietst? Hoe kan het dat deze man niet in de boeien is geslagen voor de onbeschrijflijke ellende die hij de Nederlandse burgers heeft aangedaan met alleen al de toeslagen affaire?

Hoe kan het dat deze man gewoon door kan gaan met het terroriseren van het volk op basis van een niet bewezen virus? Hoe kan dat deze man dat kan doen, terwijl keer op keer keiharde cijfers uitwijzen dat er geen enkel probleem is?

er gaan geen mensen dood aan corona


Natuurlijk zijn de lockdowns volkomen terecht, maar dan wel voor ├ęchte criminelen.

bill gates in lockdown


De volgende waarschuwing kwamen we tegen op Facebook en die is heel belangrijk bij het helpen ontwaken van mensen uit de overheidshypnose.

Deel deze waarschuwing met iedereen die je kent en overtuig hen dat het absoluut zal helpen om te ontwaken uit een nachtmerrie. Want, als de hypnose stopt, dan is er geen pandemie meer.

alarm, MSM veroorzaakt pandemie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers