Een nare bijwerking van het coronavaccin is de dood 

Er verschijnen lange lijsten met daarop vermeldingen van mensen die te maken hebben met nare bijwerkingen van het coronavaccin. 

Van invalide tot de dood, ze komen allemaal voor en er zijn nu steeds meer jonge kinderen die niet meer verder willen leven.

 dood is bijwerking coronavaccin

Mocht je toch nog overwegen om alsnog een coronavaccin te nemen als je aan de beurt bent, dan raden wij je aan om even het navolgende filmpje te bekijken.

Daar zie je een lijst van het Amerikaanse RIVM, het CDC, met daarop slachtoffers van het coronavaccin.

Het toont een opsomming van alle ernstige bijwerkingen die mensen hebben ondervonden, waarbij een veel voorkomende de dood is. De lijst met slachtoffers is dermate groot dat hier geen sprake meer kan zijn van toeval of incidenten, maar van een groot structureel probleem. Dat wil zeggen, aan de kant van de burger.

Het grote uitroeien van de bevolking is begonnen en de manieren waarop ze dit weten te verdoezelen is werkelijk ziekmakend. Alle doden na ontvangst van het vaccin krijgen het stempel coronadode en ieder verband met het vaccin wordt ontkend.

dit


Naast de directe doden als gevolg van de vaccinaties sterven er uiteraard ook ontelbare mensen als gevolg van “de maatregelen”.

Iedere keer opnieuw weten ze weer nieuwe dingen te verzinnen waardoor mensen de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Een tactiek die nergens beter tot zijn recht komt dan in Groot-Brittannië.

Daar weten ze het land tot een hysterische samenleving op te zwepen, door na de Britse variant nu te komen met de Zuid-Afrikaanse variant. Wat het allemaal betekent weet geen hond, maar de strenge maatregelen worden nog strenger en de bevolking wordt massaal getest in een deur tot deur programma.

Zo ver zijn ze daar al gevorderd. Er wordt op je deur geklopt en je krijgt een selftest kit overhandigd die ze een tijdje later weer komen ophalen.

Na de massahysterie rond de niet bestaande Britse variant van een niet bestaand virus, krijgen we nu te maken met de massahysterie van een niet bestaande Zuid-Afrikaanse variant van een niet bestaand virus.

En ondertussen gaan er steeds meer mensen dood, of willen niet meer leven.

Vooral de situatie onder kinderen is meer dan zorgelijk en waar de psychopaten die onze overheden vormen mee bezig zijn is het vakkundig traumatiseren van een complete jonge generatie.

Je ziet dan ook bijvoorbeeld in Duitsland dit soort verhalen verschijnen.

kinderen willen niet meer leven


Jonge kinderen die systematisch kapot worden gemaakt door de knechten vanKlaus Schwab.

Kinderen die gewoon andere kinderen nodig hebben en die niet kunnen functioneren in een virtuele wereld met Facebook of andere sociale media.

Kinderen die gedwongen worden zich te laten testen of die gedwongen worden afgrijselijke maskers te dragen.

Kinderen die veel meer risico lopen op allerlei vormen van misbruik.

Kinderen, die niet langer willen leven als hun leven bestaat uit het in totale eenzaamheid uit het raam moeten staren.

En dat alles gebaseerd op leugens. Leugens die worden uitgesproken door psychopaten die zich weer verschuilen achter de medische "wetenschap". Hoe die zogenaamde medische wetenschap werkt hebben we onlangs kunnen zien in een artikel over John D. Rockefeller.

Dat overheden bestaan uit gekochte lakeien blijkt nergens duidelijker uit dan het in koor blaten van de mantra van Klaus Schwab en zijn medesekteleden: Build Back Better.

Verwoest de maatschappij en bijna alles waar daarin leeft en wij zullen een nieuwe maatschappij bouwen zoals wij dat willen.

Natuurlijk kan je het volgende plaatje toeval noemen, maar je kunt het ook zien als de zoveelste aanwijzing dat we hier te maken hebben met de grootste leugen uit de menselijke geschiedenis.

corona is 666t


Zij die dat willen kunnen deze week nog gebruikmaken van een mooi aanbod voor onze lezers dat je kunt vinden onderaan dit artikel.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers