Een patiënt van huisarts Bart van Tienen overleed na Moderna-vaccin: ‘We moeten stoppen’

Huisarts Bart van Tienen uit Enschede heeft al vanaf het begin hele grote zorgen over de vaccinatiecampagne. “Het gaat allemaal te snel – belachelijk snel – en er worden veel te veel mensen gevaccineerd die eigenlijk geen vaccinatie nodig hebben,” zei hij bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

Daarnaast is langdurig onderzoek nog niet afgerond. We weten nog niets over de effectiviteit en bijwerkingen van de vaccins op de lange termijn. Ook weten we nog niet of ze überhaupt werken tegen besmettelijkheid van het virus. Toch hebben overheden besloten om wereldwijd miljarden mensen te vaccineren. “Ik vind dat een enorm gezondheidsrisico. Ik kan daar persoonlijk als dokter niet achterstaan.”

Van Tienen moest in korte tijd een aantal patiënten selecteren die gevaccineerd zouden worden. Eén van zijn patiënten overleed kort na toediening van het vaccin. Het betreft een 90-jarige vrouw die op zich gezond was. Ze had geen ziektes onder de leden en gebruikte geen medicatie.

Hij ging bij de vrouw langs en schrok

Zo’n 1,5 week geleden is ze gevaccineerd met het Moderna-vaccin. De dag na de vaccinatie werd huisarts Van Tienen gebeld met de mededeling ‘dat het niet zo goed met haar ging’. Hij ging bij de vrouw langs en schrok: “Ze was heel erg suffig, ze lag op haar zij en dronk weinig.” Op dat moment realiseerde hij zich nog niet dat ze het Moderna-vaccin had gehad. Enkele dagen later overleed de vrouw.

“Ik heb dat geduid als overlijden na Moderna-vaccinatie,” lichtte Van Tienen toe. Een GGD-arts was het met hem eens. Die arts heeft vervolgens contact gehad met een collega-arts en de officier van justitie, en die zeiden dat ‘koorts een bekende bijwerking is van een vaccin en dat je het dus mag afgeven als natuurlijk overlijden, want het is een risico dat iemand neemt op het moment dat hij of zij toestaat het vaccin toegediend te krijgen’.

We moeten stoppen

Het sterfgeval is inmiddels gemeld bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook daar zeiden ze dat het sterfgeval ‘valt onder het risico’. “Principieel vind ik het niet correct om dat te zeggen,” aldus huisarts Van Tienen. Hij wees erop dat we nog maar een maand bezig zijn met vaccineren en dat er nu al 16 mensen zijn overleden.

De huisarts vindt dat we moeten stoppen met vaccineren tegen corona omdat er veel vragen zijn over de veiligheid van de vaccins.

ditmoetstoppen

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers