Eindelijk het einde van de PCR test in zicht?

De nep  coronapandemie die nu ons land volledig lam legt, is gebaseerd op twee dingen.

De eerste is de propaganda van de mainstream media en de tweede is de PCR test.

Overal beginnen nu scheuren te onstaan in het corona neppandemie bolwerk van de overheid en hun handlangers de mainstreammedia. 

het einde van de pcr test

Wetenschappers, journalisten, medici en andere deskundigen slaan de handen ineen en op deze manier wordt het voor Den Haag heel moeilijk om net te blijven doen alsof wij als volk op het punt staan verslonden te worden door een ultra gevaarlijk en besmettelijk virus.

Hier volgt het verhaal van journalist Flavio Pasquino met bijbehorende video en wij raden aan deze zoveel mogelijk te delen met familie, vrienden en bekenden. Dit vooral naar aanleiding van de recente uitlatingen van viroloog Marion Koopmans, waarover ook wij onlangs schreven.

Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten - PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook topviroloog Marion Koopmans nattigheid.

Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden tegen Thijs van der Brink dat de PCR test geen diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus.

In de BLCLBX studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans + de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “ Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR publicatie - die in minder dan 48 uur tot stand kwam - ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de gold standard is geïsoleerd.

Op NPO Radio 1 zei Marion Koopmans twee dagen geleden nog, “Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt, dat maanden oud kan zijn”. Ook Jaap van Dissel verklaarde dergelijke zaken al tegen Wybren van Haga tijdens een technische hoorzitting, maar nu is ook Koopmans duidelijk.

“Al het coronabeleid is gestoeld op de PCR testen, die nu invalide blijken te zijn”, zegt Drs Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) die net als Savalle in de studio aanwezig was. Ook Ortiz is een oude bekende van Pasquino want samen maakten ze een video die ruim 350.000 views kende over de invaliditeit van de PCR test en dat wordt nu nog een extra bevestigd met de retraction en de uitlating van Koopmans.

“Dat de retraction geaccepteerd gaat worden is onwaarschijnlijk”, zegt Savalle. “Er hangt te veel vanaf en deze paper is een soort klokkenluiders paper”, zegt Ortiz. “Wat buiten kijf staat nu, is dat de maatregelen waarop alle coronamaatregelen zijn gestoeld, geen grondslag meer hebben en we dus mogen verwachten dat politiek Den Haag nu in actie komt.

De spoedwet moet alsnog van de baan”, aldus programmamaker Flavio Pasquino.

Dit is de link naar de video met Peter Borger bij Cafe Weltschmerz over de retraction paper. 

Dit is de link naar de retraction paper zelf! 

Dit is de integrale video van Mike Yeadon bij Lockdown tv, met NL vertaling.

Hier is de link naar de pagina waar alle wetenschappers staan vermeld, die meeschreven aan de retraction paper van Peter Borger.

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met Drs. Mario Ortiz Buijsse.

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met onderzoeksjournalist Patrick Savalle.

Jij kan helpen door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv 

 

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers