EMA-cijfers: al 67 dode kinderen door experimentele injectie

Er zijn bij de Europese medicijnautoriteit EMA tot 19 november 43.270 gevallen van bijwerkingen na coronavaccinatie gemeld bij 14.128 kinderen. In 5592 gevallen ging het om ernstige bijwerkingen. De meeste daarvan, 4981, zijn terug te voeren op het Pfizer-vaccin.

Hoewel kinderen nauwelijks kans lopen om te overlijden aan corona, zijn er al wel 67 kinderen overleden door de experimentele gentherapie, schrijft internetkrant Wochenblick. Er zijn 47 tieners overleden, vier kinderen van twee maanden tot twee jaar oud en 16 pasgeborenen die minder dan een maand oud waren (gevaccineerde moeders).

kinderen

12-jarige jongen

In het Duitse Landkreis Cuxhaven overleed een 12-jarige jongen kort na zijn tweede Pfizer-vaccin. De gezondheidsdienst heeft een onderzoek ingesteld. Experts van het forensisch instituut van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf achten het waarschijnlijk dat het overlijden te wijten was aan de vaccinatie.

Oversterfte

Uit gegevens van de Britse Health Security Agency UKHSA blijkt dat er eind oktober zoveel kinderen stierven dat er sprake was van oversterfte. In de leeftijdsgroep 5-14 jaar overleden in week 43 meer kinderen dan normaal gesproken het geval is.

Enkele weken daarvoor, op 20 september, kondigde de Britse nationale gezondheidsdienst NHS aan dat het coronavaccin wordt uitgerold voor 12- tot 15-jarigen.

17-jarig meisje

Een 17-jarig meisje uit Frankrijk is 11 dagen na haar tweede coronaprik overleden. Het tienermeisje uit het Franse departement Bouches-du-Rhône werd op 20 september onwel op school. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze een dag later overleed.

Familieleden van het meisje lieten weten dat artsen bij haar een ‘enorme onverklaarbare longembolie’ hebben vastgesteld.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers