Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven

ESP lid dr. Alexov: ‘WHO is een criminele organisatie vanwege zaaien wereldwijde paniek zonder dat er enig verifieerbaar bewijs van een pandemie is – Een vaccin is op dit moment onmogelijk, dus wat maakt Bill Gates ècht in zijn laboratoria?’

Dr. Stoian Alexov, president van de Bulgaarse pathologen vereniging BPA, lid van het adviesorgaan van de European Society of Pathology (ESP) en hoofd van de afdeling histopathologie van het Oncologie Ziekenhuis in Sofia, zegt dat autopsieën in diverse Europese landen hebben uitgewezen dat helemaal niemand aan Covid-19 is gestorven. Bij niet één slachtoffer, of dat nu een Duitser, Fransman, Zweed of Italiaan was, werden specifieke SARS-CoV-2 antistoffen aangetroffen. Mede hierom denkt Alexis dat het op dit moment ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen.

De top patholoog fileerde daarom de WHO, die hij ‘een criminele organisatie’ noemt vanwege het wereldwijd zaaien van paniek zonder dat er ook maar enig onafhankelijk verifieerbaar bewijs is geleverd dat er inderdaad sprake is van een pandemie. ‘De WHO creëert wereldwijde chaos, zonder echte feiten te hebben van wat ze zeggen.’

‘Alle pathologen eens: niemand is gestorven AAN corona’

Dr. Alexov deelde zijn onthutsende bevindingen op 13 mei in een video interview met dr. Stoicho Katsarov, voormalig onderminister van Volksgezondheid en tegenwoordig voorzitter van het Centrum Bescherming Burgerrechten. In dat interview legde Alexov uit dat er al tijdens een ESP webinar over Covid-19 op 8 mei, toen het hoogtepunt van corona al enkele weken achter de rug was, consensus in de Europese vakgroep was dat corona in niet één geval als de doodsoorzaak kon worden aangewezen.

‘De belangrijkste conclusie (tijdens de webinar op 8 mei) was dat de autopsieën in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet aantonen dat het virus dodelijk is. Wat alle pathologen zeiden is dat er niemand is die is gestorven aan het coronavirus. Ik herhaal: niemand is gestorven door het coronavirus… Met griep kunnen we nog een virus vinden waaraan ook een jong iemand, die geen andere ziektes heeft, kan sterven. Met andere woorden: de corona infectie is een infectie die niet leidt tot de dood. De griep kan dat wel doen.’

Dit bevestigt de bevindingen van tal van wetenschappers wereldwijd, dat mensen niet door, maar met corona sterven. In bijna alle gevallen gaat het om oudere mensen met onderliggende ernstige aandoeningen, die vrijwel zeker op korte termijn zouden zijn overleden. Zo is ook in Nederland de gemiddelde leeftijd van aan corona toegeschreven slachtoffers 81 jaar, en is het aantal dodelijke slachtoffers (6137) te vergelijken met een vervelend, maar niet bijzonder extreem griepseizoen.

‘WHO verbood corona slachtoffers te onderzoeken’

Dit is vermoedelijk de echte reden waarom de WHO het pathologen verbood om aan corona toegeschreven slachtoffers te onderzoeken, en een dictaat uitvaardigde dat vrijwel ieder sterfgeval automatisch aan corona moest worden toegeschreven, tenzij de doodsoorzaak overduidelijk anders was (zoals een verkeersongeluk). Diverse boze Amerikaanse pathologen bevestigden dat met deze bizarre instructies het aantal slachtoffers kunstmatig moest worden opgevoerd. Ook pathologen in Europa, China, Australië en Canada weigerden aan deze misleiding mee te werken.

Autopsieën hadden ook kunnen uitwijzen of de vele omgekomen bejaarden in Italië wel echt aan Covid-19 waren gestorven, of dat het gestapelde griepvaccin wat ze allemaal kort daarvoor verplicht hadden gekregen, daar een grote invloed op heeft gehad.

Dr. Alexov en collega dr. Katsarov verwijten het de WHO ook dat er wereldwijd een veelvoud aan mensen is gestorven en nog zal sterven omdat ze niet (tijdig) konden worden behandeld voor ernstige ziektes zoals kanker. De meeste ziekenhuizen en IC’s moesten immers worden gereserveerd voor corona patiënten, die in veel gevallen niet of nauwelijks kwamen.

Bovendien zal de grote stress die wordt veroorzaakt door alle strenge maatregelen en de gevolgen daarvan, zoals massale werkloosheid en depressiviteit, bij miljoenen mensen het immuunsysteem verzwakken, die daardoor veel eerder ernstige ziektes zullen krijgen.

Diagnose SARS-CoV-2 voldoet niet aan normale wetenschappelijke vereisten

De Duitse patholoog-anatoom dr. Klaus Püschel verklaarde al in april dat vrijwel alle corona doden die hij had onderzocht aan onderliggende aandoeningen zoals hartfalen en beroerten waren overleden, en ‘de huidige corona infectie daar helemaal niets mee te maken heeft… Covid-19 is in de meeste gevallen geen bijzonder gevaarlijke virusziekte. Alle speculaties over individuele sterfgevallen die niet op de juiste manier zijn onderzocht wakkeren enkel angst aan.’

Onderzoeksjournalisten Amory Devereux en Rosemary Frei schreven op 9 juni in een Off-Guardian artikel dat het coronavirus niet aan Kochs postulaten voldoet. Dat zijn algemeen geldende wetenschappelijke stelregels waarmee wordt vastgesteld of een bepaalde ziekteverwekker inderdaad de oorzaak is van een ziekte.

Op basis van deze postulaten heeft wereldwijd niet één wetenschapper aangetoond dat SARS-CoV-2 in alle veronderstelde besmette personen een overeenkomende ziekte anders dan algemene verkoudheids- en griepverschijnselen veroorzaakt. Bovendien kon het virus niet worden geïsoleerd en gereproduceerd, wat een absolute vereiste is om een pathogeen aan te kunnen wijzen als veroorzaker van een ziekte.

Twee andere journalisten, Torsten Engelbrecht en Konstantin Demeter, kwamen op 27 juni in een ander Off-Guardian artikel met meer onderbouwingen ‘dat het bestaan van SARS-CoV-2 gebaseerd is op geloof, niet op bewijs.’

Waarom dan toch vaccins, coronatesten en COVI-Pas?

De conclusies van de Europese pathologen trekken de claims van farmaceuten en politici dat er nu al vaccins zijn ontwikkeld en zelfs al op mensen worden uitgetest, in nog grotere twijfel. Ook is de vraag wat er klopt van een zogenaamde nieuwe behandelmethode met corona-antilichamen, waar patiënten in diverse landen inmiddels aan worden blootgesteld. Al eerder bleek dat de gebruikte coronatesten onacceptabel inaccuraat en daardoor feitelijk nutteloos zijn.

Hoewel er dus steeds meer bewijs boven tafel komt dat we met misschien wel de grootste hoax* in de moderne geschiedenis te maken hebben, houdt de politiek onverkort vast aan het invoeren van spoedwetten, waarmee de samenleving-, vrijheid- en economie verwoestende anderhalve meter wordt vastgelegd.

(* Hoax, in de zin van dat dit virus het uitroepen van een pandemie en het afkondigen van extreme vrijheidsbeperkende lockdowns en social distancing zou rechtvaardigen).

Erger nog is dat er volop wordt ingezet op de komst van een COVI-Pas, het door Bill Gates gepromote bewijs van vaccinatie / immunisatie, dat straks vereist is als mensen weer onbeperkt aan massa events willen deelnemen en met het OV willen reizen. Uiteindelijk zal de COVI-pas ook noodzakelijk zijn om weer aan het werk en naar school te mogen. Dat zal niet meteen het geval zijn, maar vermoedelijk tijdens of na de zo gehypete ‘tweede golf’, of een gemuteerd virus dat bijvoorbeeld Covid-20 of Covid-21 kan worden genoemd.

‘Wat maakt Bill Gates eigenlijk echt in zijn laboratoria?’

Een ronduit angstwekkende optie is dat de door Bill Gates letterlijk voorspelde ‘bio terreuraanslag’ met massa’s doden plaatsvindt. Dat het hier hoogstwaarschijnlijk wéér om een false-flag operatie zal gaan, bedoeld om nog meer vrijheden af te pakken en de mensheid verplichte corona vaccinaties op te leggen, behoeft geen uitleg.

Dr. Alexovs waarschuwing spreekt wat dit betreft boekdelen: ‘We moeten goed kijken wat de wet gaat doen met immunisering en dat vaccin waar ze het allemaal over hebben. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het (op dit moment) niet mogelijk is om een vaccin tegen Covid te maken. Ik weet niet wat Bill Gates precies doet in zijn laboratoria – produceert hij daar echt een vaccin, of iets anders?’

 

Xander


(1) Principia Scientific.org

Zie ook o.a.:

11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin
02-07: â€˜Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: â€˜Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
01-05: Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: â€˜Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: â€˜Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers