Event 201 – Vóór COVID plande Gates censuur op sociale media van voorvechters van vaccinveiligheid met Pharma, CDC, media, China en CIA

In oktober 2019, kort voor de COVID-uitbraak, begonnen Gates en andere machtige personen te plannen hoe zij voorstanders van vaccinveiligheid van de sociale media konden censureren tijdens een tafelmodel-simulatie van een wereldwijde pandemie, bekend als Event 201.

De afgelopen twee weken hebben Facebook en andere sociale media mij en vele andere critici van de corruptie in de regelgeving en het autoritaire volksgezondheidsbeleid verbannen, bericht Robert F. Kennedy, Jr.  Hier is dus wat voer voor degenen onder jullie die het griezelige gevoel hebben dat de reactie van de regering/industrie op een pandemie aanvoelt alsof die al was gepland – zelfs voordat er een pandemie was.

Het bijgevoegde document laat zien dat een cabal van machtige individuen inderdaad is begonnen met het plannen van de massale verbanning van vaccin-sceptici van sociale media in oktober 2019, een week of twee voordat COVID begon te circuleren. Die maand organiseerde Microsoft-oprichter Bill Gates een oefening van vier “table-top” simulaties van een wereldwijde coronavirus pandemie met andere hooggeplaatste “Deep State” mogols. De oefening werd Event 201 genoemd.

Onder de medesamenzweerders van Gates bevonden zich vertegenwoordigers van de Wereldbank, het Wereld Economisch Forum (Great Reset), het bevolkingscentrum van de Bloomberg/Johns Hopkins Universiteit, de Centers for Disease Control and Prevention, verschillende media-grootmachten, de Chinese regering, een voormalig directeur van de Central Intelligence Agency/National Security Agency (een voormalig CIA-officier bestaat niet), vaccinmaker Johnson & Johnson, de financiële en bioveiligheidsindustrieën en Edelman, ’s werelds grootste PR-bureau voor bedrijven.

Op aanwijzing van Gates speelden deze eminenties de rol van leden van een Pandemic Control Council, en stelden zij overheidsstrategieën op om de pandemie, het verhaal en de bevolking onder controle te houden. Onnodig te zeggen dat er weinig werd gesproken over het opbouwen van immuunsystemen, kant-en-klare remedies of octrooieerbare therapeutische geneesmiddelen en vitamines, maar wel veel over het bevorderen van de invoering van nieuwe octrooieerbare antivirale geneesmiddelen en vaccins.

Maar de deelnemers richtten zich vooral op het plannen van industriegerichte, angstzaaiende, politiestaatstrategieën voor het beheersen van een denkbeeldige wereldwijde besmetting met het coronavirus, culminerend in massale censuur van de sociale media.

Vreemd genoeg beweert Gates nu dat de simulatie niet heeft plaatsgevonden. Op 12 april 2020, vertelde Gates aan de BBC: “Nu zijn we hier. We hebben dit niet gesimuleerd, we hebben niet geoefend, dus zowel het gezondheidsbeleid als het economisch beleid, we bevinden ons op onbekend terrein.”

Jammer voor die blunder, de video’s van het evenement zijn nog steeds beschikbaar op het internet. Daarop is te zien dat Gates en zijn team wel degelijk het gezondheids- en economisch beleid hebben gesimuleerd. Het is moeilijk te geloven dat Gates het vergeten is.

Gates ‘Event 201 gesimuleerde COVID-epidemie veroorzaakte 65 miljoen doden op het eindpunt van 18 maanden en een wereldwijde economische ineenstorting die tot tien jaar duurde. Vergeleken met de Gates-simulatie is de huidige COVID-19-crisis dus een beetje een flop, met slechts 2,5 miljoen doden die “toegeschreven worden aan COVID” in de afgelopen 13 maanden.

De “aan COVID toegeschreven” sterfgevallen in de werkelijke situatie zijn hoogst twijfelachtig, en moeten worden gezien in de context van een wereldbevolking van 7,8 miljard, met naar verwachting ongeveer 59 miljoen sterfgevallen per jaar. De voorspellingen van een tien jaar durende economische ineenstorting zullen waarschijnlijk nauwkeuriger blijken – maar alleen vanwege de draconische lockdowns die door Gates wordt gepropageerd.

Gates’ scenario voor Event 201 stelt zich grote anti-vaccinrellen voor die worden uitgelokt door internetberichten. De universele en eenduidige veronderstelling onder de deelnemers was dat een dergelijke crisis een gemakkelijke gelegenheid zou zijn om nieuwe vaccins te promoten, en de controle door een bewakings- en censuurstaat te verscherpen.

Segment vier van het draaiboek – over manipulatie en controle van de publieke opinie – is het meest onthullend. Het voorspelde griezelig genoeg de huidige crisis van de democratie:

 • De deelnemers bespraken mechanismen om “desinformatie” onder controle te krijgen, door de media te “overspoelen” met propaganda (“goede informatie”), sancties op te leggen voor het verspreiden van onwaarheden en de anti-vaccinatiebeweging in diskrediet te brengen.
 • Jane Halton, van de Australische ANZ Bank, een van de auteurs van het onderdrukkende Australische “geen prik, geen geld”-beleid, verzekerde de deelnemers dat de Gates Foundation algoritmes creëert “om de informatie op deze sociale mediaplatforms te schiften” om het publiek te beschermen tegen gevaarlijke gedachten en informatie.
 • George Gao, de vooruitziende directeur van het Chinese Centrum voor Ziektebeheersing, maakt zich zorgen over hoe de “geruchten” dat het virus in een laboratorium is ontstaan, de kop in gedrukt kunnen worden: “Mensen geloven: ‘Dit is door mensen gemaakt’… [en dat] een farmaceutisch bedrijf het virus heeft gemaakt.”
 • Chen Huang, een Apple-onderzoekswetenschapper, Google-geleerde en ’s werelds grootste expert op het gebied van tracking and tracing en gezichtsherkenningstechnologie, speelt de rol van nieuwslezer die verslag doet van tegenmaatregelen van de overheid. Hij wijt de rellen aan anti-vaccin activisten en voorspelt dat Twitter en Facebook zullen samenwerken om “een verontrustend aantal accounts te identificeren en te verwijderen die zijn gewijd aan het verspreiden van verkeerde informatie over de uitbraak” en om “internetafsluitingen te implementeren … om de paniek te bedwingen”.
 • Dr. Tara Kirk Sell, senior wetenschapper aan de Bloomberg School of Health’s Johns Hopkins Center for Health Security, maakt zich zorgen dat farmaceutische bedrijven ervan worden beschuldigd het virus te hebben geïntroduceerd zodat ze geld kunnen verdienen aan medicijnen en vaccins: “[We] hebben het vertrouwen van het publiek in hun producten zien kelderen.” Ze merkt met verontrusting op dat “de onrust als gevolg van valse geruchten en verdeeldheid zaaiende berichten toeneemt en de verspreiding van de ziekte verergert naarmate het vertrouwen afneemt en mensen niet meer meewerken aan de reactie-inspanningen. Dit is een enorm probleem, dat regeringen en betrouwbare instellingen bedreigt.”

Sell herinnert haar collega’s eraan dat “we weten dat sociale media nu de primaire manier zijn waarop veel mensen hun nieuws krijgen, dus onderbrekingen van deze platforms zouden de verspreiding van verkeerde informatie kunnen tegengaan.” Er zijn veel manieren, adviseert Sell, waarop de overheid en de industrie dit doel kunnen bereiken: “Sommige regeringen hebben de controle over de nationale toegang tot het internet overgenomen. Andere censureren websites en de inhoud van sociale media en een klein aantal heeft de internettoegang volledig afgesloten om de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan. Er zijn straffen ingesteld voor het verspreiden van schadelijke onwaarheden, waaronder arrestaties.”

 • Matthew Harrington, CEO van Edelman Public Relations is het ermee eens dat sociale media in het gareel moeten lopen om overheidsbeleid te promoten: “Ik denk ook dat we op een moment zijn aanbeland waarop de sociale-mediaplatforms naar voren moeten treden en moeten erkennen dat het moment om te beweren dat ze een technologieplatform zijn en geen omroeporganisatie voorbij is. Ze moeten deelnemen aan het verspreiden van juiste informatie en samenwerken met de wetenschappelijke en gezondheidsgemeenschappen om tegenwicht te bieden aan desinformatie, zo niet te overspoelen. Want proberen de geest van verkeerde informatie en desinformatie terug te stoppen in de fles is niet mogelijk.”
 • Stephen Redd, de admiraal van de Volksgezondheidsdienst, heeft het sinistere idee dat de overheid gegevens van sociale media zou moeten ontginnen om mensen met negatieve overtuigingen te identificeren: “Ik denk dat met de sociale media platforms, er een kans is om te begrijpen wie het is die vatbaar is … voor verkeerde informatie, dus ik denk dat er een kans is om gegevens te verzamelen van dat communicatie mechanisme.”
 • Adrian Thomas van Johnson & Johnson kondigt aan “belangrijk nieuws te delen van enkele van “onze lidbedrijven [Pharma]”: We doen klinische proeven met nieuwe antiretrovirale middelen, en zelfs met vaccins!” Hij beveelt een strategie aan om de problemen bij deze bedrijven aan te pakken als gevolg van “geruchten die de ronde doen” dat hun slordig geteste producten “sterfgevallen veroorzaken en dat patiënten ze daarom niet meer nemen.” Hij suggereert: “Misschien maken we de fout om alle sterfgevallen en infecties te rapporteren en te tellen.”
 • Avril Haines, voormalig adjunct-directeur van de CIA, onthulde een strategie om “de zone te overspoelen” met propaganda van “betrouwbare bronnen”, waaronder “invloedrijke gemeenschapsleiders en gezondheidswerkers”. Hij waarschuwt voor “valse informatie die ons vermogen om de pandemie aan te pakken feitelijk begint te belemmeren, dan moeten we daar snel op kunnen reageren”.
 • Matthew Harrington (CEO Edelman) merkt op dat het internet – dat ooit de decentralisatie en democratisering van informatie beloofde – nu gecentraliseerd moet worden: “Ik denk, om maar een beetje voort te borduren op wat Avril zei, dat net als in eerdere gesprekken waarin we spraken over centralisatie rond het beheer van informatie of volksgezondheidsbehoeften, er een gecentraliseerde reactie moet komen rond de communicatieaanpak die vervolgens wordt doorgesluisd naar geïnformeerde pleitbezorgers, vertegenwoordigd in de NGO-gemeenschappen, de medische professionals, enzovoort.”
 • Tom Inglesby (bioveiligheidsdeskundige van John Hopkins, adviseur van de National Institutes of Health, het Pentagon en Homeland Security) is het ermee eens dat gecentraliseerde controle nodig is: “Bedoel je internationaal gecentraliseerd?”
 • Matthew Harrington (Edelman) antwoordt dat de toegang tot informatie moet worden: “Gecentraliseerd op internationale basis, want ik denk dat er een centrale opslagplaats moet zijn van gegevensfeiten en kernboodschappen.”
 • Hasti Taghi (Media Advisor) vat samen: “De anti-vaccin beweging was erg sterk en dit is iets wat zich specifiek via sociale media heeft verspreid. Dus terwijl we onderzoek doen om de juiste vaccins te vinden om te helpen voorkomen dat dit doorgaat, hoe krijgen we de juiste informatie naar buiten? Hoe communiceren we de juiste informatie om ervoor te zorgen dat het publiek vertrouwen heeft in deze vaccins die we aan het maken zijn?”
 • Kevin McAleese, communicatiemedewerker voor door Gates gefinancierde landbouwprojecten, merkt op dat: “Voor mij is het duidelijk dat landen zich sterk moeten inspannen om zowel mis- als desinformatie te beheersen. We weten dat bedrijven in de sociale media de klok rond werken om deze desinformatiecampagnes te bestrijden. De taak om elke slechte actor te identificeren is immens. Dit is een enorm probleem dat ons ervan zal weerhouden een einde te maken aan de pandemie en zelfs kan leiden tot de val van regeringen, zoals we hebben gezien in de Arabische lente. Als de oplossing inhoudt dat de toegang tot informatie wordt gecontroleerd en beperkt, denk ik dat het de juiste keuze is.”
 • Tom Inglesby, directeur van het Johns Hopkins Center for Health Security van Bloomberg, sluit zich daarbij aan en vraagt: “Denkt u dat regeringen in dit geval op het punt zijn gekomen dat ze van socialemediabedrijven moeten eisen dat ze op een bepaalde manier te werk gaan?”
 • Lavan Thiru, de minister van Financiën van Singapore, suggereert dat de regering dissidenten tot voorbeeld zou kunnen stellen met “overheids- of handhavingsacties tegen nepnieuws. Sommigen van ons hebben deze nieuwe regelgeving ingevoerd over hoe we omgaan met nepnieuws. Misschien is dit een tijd voor ons om enkele gevallen onder de aandacht te brengen waarin we enkele slechte actoren naar voren kunnen halen en het aan de rechtbank overlaten om te beslissen of ze daadwerkelijk nepnieuws hebben verspreid.”

De Theorist

Lees het bijgevoegde transcript om te zien hoe Gates en zijn regering, farmacie en inlichtingendiensten hun plannen telegrafeerden om de media te censureren en te controleren tijdens de pandemie. In nog een ander griezelig toeval, begon COVID-19 te circuleren onder de wereldbevolking binnen enkele dagen na Gates’ vergadering.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers