‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak

Nu na Europa ook de Verenigde Staten definitief ten prooi zijn gevallen aan de staatsgreep van de globalistische wereldelite, lijkt niets de oprichting van een wereldwijde totalitaire klimaat-vaccin dictatuur nog in de weg te kunnen staan. De start van fase 2 van de lockdown van de hele beschaving is dan ook nabij, zo denkt onderzoeksjournalist Jon Rappoport. Die fase omhelst de totale digitalisering en onderwerping aan A.I. (Kunstmatige Intelligenties) van alle aspecten van de economie, de samenleving en het menselijk leven. Zoals we vorig jaar al schreven heeft WEF topman Klaus Schwab aangekondigd dat uiterlijk in 2030 iedere wereldburger verplicht zal zijn ‘gevacci-chipt’, waardoor zelfs je eigen gedachten en gevoelens kunnen worden gecontroleerd en gemanipuleerd.

We zitten nu nog in fase 1 van de lockdown van de beschaving, die bijna een jaar geleden begon met het in quarantaine plaatsen van 50 miljoen Chinezen. Dat model werd onder het mom van een virus dat in realiteit nooit gevaarlijker was dan een griep, en dat door nog niet één wetenschapper kon worden geïsoleerd, vervolgens in sneltreinvaart over de hele wereld uitgerold.

Lockdown fase 2: Wereldwijde totalitaire controle

Fase 2 lijkt in 2021 te gaan beginnen. De redenering erachter is ‘om toekomstige pandemieën te lijf te kunnen gaan, wij een nieuwe wereldwijd controlesysteem nodig hebben, en het menselijke gedrag moet worden aangepast.’

Rappoport: ‘Vertaling: alomvattend toezicht op een niveau zoals dat nog nooit eerder werd gedaan; een universeel basisinkomen (UBI) voor ieder mens, gekoppeld aan totale gehoorzaamheid aan de staat; overtreedt hun regels, en je inkomen wordt verminderd of stopgezet; het implanteren van nano apparaatjes in je lichaam die (via 5G – X.) uw psychologische toestand en veranderingen aan een centrale commando zullen doorsturen, en die dan instructies krijgen om uw stemming en reactie aan te passen…’

Fase 1 was enkel een voorbereiding op Fase 2, en had van meet af aan niets van doen met de volksgezondheid, zo schrijft de onderzoeksjournalist. Het is allemaal onderdeel van een reeds lang geplande technocratische revolutie. Om dat te onderstrepen haalt hij grote delen van het artikel ‘The Panopticon Is Already Here’ van Ross Andersen aan, dat in september 2020 in The Atlantic werd geplaatst.

Digitaal model van onze hele planeet in de maak

Andersen beschreef in dat artikel hoe ongeloof lijk vergevorderd de A.I. (Kunstmatige Intelligentie) technologie al is. Onmiddellijke vertaling van vreemde talen en het vroegtijdig ontdekken van virus uitbraken behoort reeds tot de mogelijkheden. De Chinese president Xi gebruikt A.I. om de hele bevolking te onderwerpen aan een totalitair controle netwerk, waaraan ontsnappen onmogelijk is. De rest van de wereld is reeds begonnen dit systeem te kopiëren.

Alleen al in China zijn honderden miljoenen camera’s aangebracht, wat er over enkele jaren miljarden zullen zijn. Deze camera’s houden in real-time de bewegingen van de burgers in de gaten. Op ieder gewenst moment zal ALLE informatie over iedere onderdaan bekend zijn. Als er ook maar iets is dat niet klopt of niet gewenst is, gaan de A.I. systemen al in de nabije toekomst automatisch tot actie over, of dat nu het blokkeren van bankrekeningen en communicatie van de ‘systeemweigeraar’ is, of het sturen van drones of robots die de ‘fout’ handelende – en binnen 10 jaar zelfs fout denkende – persoon te arresteren.

‘Een autoritaire staat met genoeg (A.I.-)rekenkracht kan de makers van zulke software dwingen om iedere blip in de neurale activiteit van burgers naar een database van de overheid te sturen,’ aldus Andersen. Met behulp van A.I. en quantum computers zal een digitaal model worden gemaakt van alle steden, en daarna van hele landen en zelfs de hele wereld. Dat digitale model, tot in de kleinste details een kopie van onze complete planeet, zal iedere milliseconde worden geüpdatet.

China is onlangs al begonnen met het opdringen van een propaganda app. ‘De overheid kan met zo’n app emotie-volgende software gebruiken om de reacties op politieke stappen te monitoren.’ Talloze drones met gigapixel camera’s, soms vermomd als duiven, houden reeds hele steden in de gaten, lezen nummerborden, en volgen de stappen van de inwoners. Al in de nabij toekomst is het mogelijk een multidimensionaal model in real-time te creëren waarin alle activiteiten van vrijwel iedere burger vanuit alle hoeken en standpunten zullen worden gevolgd en geregistreerd.

Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden

Zo wordt voor ieder mens een totaalprofiel met ‘social credit score’ opgesteld. Privacy behoort tot het verleden, NIETS zal meer privé of verborgen kunnen worden gehouden. Alle aankopen, communicatie, reizen, bewegingen en interesses worden bijgehouden, gecontroleerd, beoordeeld en verwerkt in de al enkele jaren geleden ingevoerde ‘social credit score’. Als iemand ook maar enig afwijkend ‘verdacht’ gedrag vertoond, wordt er direct ingegrepen. Valse positieven – dus mensen die worden beschuldigd en gearresteerd en/of bestraft voor onschadelijk gedrag – worden juist aangemoedigd, om de angst onder het volk om zelfs maar de geringste misstap te maken, aan te wakkeren.

Zelfs te weinig aandacht voor de propaganda apps en berichten van de overheid kan een A.I. al doen besluiten om een burger beperkingen op te leggen, zoals het blokkeren van toegang tot bepaalde gebouwen, stadsdelen, openbaar vervoer of vliegreizen (zoals reeds gedaan wordt in China). Het kan iemand zowel thuis als op straat in een ‘smart lock’ zetten, en vasthouden totdat de politie is gearriveerd.

Iedere keer als iemands gezicht wordt herkend, of stem wordt opgenomen, of diens tekstberichten worden onderschept, kan deze informatie onmiddellijk worden gekoppeld aan zijn of haar ID-nummer, belastingaangiften, bezittingen, eventueel strafblad, medisch dossier, en zelfs DNA, waarover de Chinese politie nu al opgeschept de grootste database ter wereld te hebben.

Chinese systemen ook naar Zuidoost Azië, Afrika, Latijns Amerika en Servië

Maleisië heeft de Chinese A.I. startup Yitu ingeschakeld om de politie in de hoofdstad Kuala Lumpur uit te rusten met automatische gezichtsherkenning. In Singapore worden 110.000 straatlantaarns uitgerust met Chinese gezichtsherkenningscamera’s. Mongolië installeert Chinese A.I. bewakingscamera’s; in Servië helpt Huawei met het opzetten van een ‘safe-city system’, eveneens met gezichtsherkenningscamera’s en zelfs gezamenlijke patrouilles van de Servische en Chinese politie, (zogenaamd) om de Chinese toeristen een veilig gevoel te geven. Egypte lijkt in zijn in aanbouw zijnde nieuwe hoofdstad hetzelfde te willen gaan doen.

De Chinese telecom gigant ZTE zou aan Ethiopië een draadloos netwerk hebben geleverd met ingebouwde ‘backdoor’ toegang voor de overheid. Tijdens een razzia zouden opgepakte burgers geheime opnames te horen hebben gekregen van telefoongesprekken die ze hadden gevoerd. Ook Kenia, Oeganda, Zimbabwe en Mauritius rusten hun grote steden uit met Chinese controle netwerken.

Chinese A.I. techbedrijven richten zich nu ook op Latijns Amerika. Ecuador en Bolivia kochten met een Chinese lening vergelijkbare apparatuur, en Venezuela voerde onlangs een in China ontwikkeld nationaal ID-bewijs systeem in waar ook iemands politieke voorkeur aan gekoppeld is.

‘Waarom? Omdat ze dit willen en omdat ze dit kunnen’

‘Dat geeft u een huiveringwekkend idee van Lockdown Fase-2,’ concludeert Rappoport. ‘Lockdowns gingen nooit om een virus of een pandemie. De Lockdown van de Beschaving werd al heel lang gepland en ontwikkeld. Mensen vragen ‘waarom? Waarom doen ze dit?’ Het korte antwoord is: omdat ze dit willen en omdat ze het kunnen. Technocraten zien (menselijk) leven niet als leven, maar als een systeem. En dit is hun meest alomvattende systeem ooit.’ (1)

Waar ik opnieuw aan wil toevoegen: dit is het systeem van ‘Het Beest’.

Xander

(1) No More Fake News
Website van de bron!

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers