Fauci eist dat Amerika kinderen gebruikt als menselijke proefkonijnen voor experimenten met covid-vaccins

Dr. Anthony Fauci blijft trouw aan zijn missie en staat klaar om kinderen te gebruiken als menselijke proefkonijnen voor experimenten met coronavirusvaccins, terwijl hij de schade die de vaccins al aanrichten aan een subgroep van de oudere bevolking negeert. ā€œHopelijk tegen de tijd dat we in de late lente en vroege zomer komen, zullen we kinderen hebben die kunnen worden ingeĆ«nt volgens de richtlijnen van de FDAā€, zei dr. Anthony Fauci, de best betaalde stem van dwang en controle van het land. Het enige probleem met de vraag van Fauci: de FDA heeft geen gegevens om kinderuitbuiting te rechtvaardigen. De farmaceutische bedrijven kunnen niet genoeg adolescenten inschrijven voor hun experimentele onderzoeken. Uit alle beschikbare gegevens blijkt dat de infectie ook voor kinderen niet dodelijk is.

De vaccinbedrijven hebben moeite om toestemming van de ouders te krijgen om kinderen te gebruiken voor de nieuwe mRNA-vaccin-experimenten. Moderna gaf publiekelijk toe dat ze niet genoeg ouders van kinderen van twaalf jaar en jonger kunnen overtuigen om zich in te schrijven voor de experimentele onderzoeken. ā€œWij als industrie kunnen niet zomaar een vaccin uitbrengen zonder het te testenā€, zei dr. Maria Ryan van het Cottage Hospital in New Hampshire. ā€œEn we hebben vrijwilligers nodig om te testen.ā€ Hiervoor is toestemming van de ouders vereist, iets dat Dr. Fauci zou willen omzeilen.

Dr. Fauciā€™s roekeloze experiment en wanhopige truc om kinderen uit te buiten

Dr. Fauci dringt roekeloos aan op vaccins bij kinderen zonder adequaat onderzoek, zonder voldoende geĆÆnformeerde toestemming. Hij blijft blindelings geloven dat een wijdverbreide injectie van experimenteel mRNA de enige manier is om SARS-CoV-2 uit te roeien en immuniteit voor de kudde te bereiken. Fauci gelooft dat de experimentele vaccins de virale replicatie en virale transmissie zullen stoppen, waardoor het vermogen van het virus om te muteren wordt vertraagd. Integendeel, het is bekend dat medische interventies concurrerende ziekteverwekkers onder druk zetten, waardoor het virus of de bacterie zich sneller moet aanpassen om te overleven tussen menselijke gastheren. Onder druk om te overleven, zullen ziekteverwekkers nieuwe eigenschappen ontwikkelen.

Omdat SARS-CoV-2 zich snel verspreidde, werd het endemisch in de meeste delen van de wereld (de infectie wordt in een geografisch gebied constant op het basisniveau gehouden). Naarmate er meer immuniteit wordt bereikt, daalt het sterftecijfer. In zekere zin wordt het virus verzwakt (verzwakt) door de hele bevolking, naarmate het immuunsysteem van de mens zich aanpast aan zijn omgeving. De realiteit van coronavirusinfecties is dat ze onvermijdelijk zijn; het menselijke immuunsysteem is ontworpen om zich eraan aan te passen. Ziekteverwekkers zullen altijd kunnen profiteren van zuurstofarme cellulaire terreinen en ondervoede immuunsystemen die lijden aan oxidatieve stress en een slechte opname van voedingsstoffen.

De hoop op immuniteit van de kudde zal vele jaren later alleen komen als de meest gecompromitteerden hun immuunsysteem verbeteren
Omdat SARS-CoV-2 tot de familie van coronavirussen behoort, is het uiteindelijk een snel evoluerend type virus dat nieuwe manieren zal blijven vinden om toegang te krijgen tot menselijke gastheren. Hierdoor zal de dreiging nooit volledig uit het bestaan worden uitgeroeid; daarom zal kudde-immuniteit een ongrijpbaar doel zijn om te bereiken, zelfs als er effectieve vaccins waren. Coronavirus, influenza en een breed scala aan luchtweginfecties zullen mensen blijven infecteren en de zwakste immuunsystemen uitbuiten. Meer dan dertig mutaties werden geĆÆdentificeerd in de eerste paar maanden nadat regeringen mensen hadden opgesloten. Sindsdien zijn in landen over de hele wereld minstens vijf ernstige mutaties geĆÆdentificeerd. Als vaccins zo belangrijk zijn om deze infectieziekte te beĆ«indigen, waarom zou dan niet voor elke nieuwe stam een reeks vaccins nodig zijn? De overheid kan zich niet uit deze gezondheidscrisis vaccineren.

De huidige beschaving is dichtbevolkt met immuun gecompromitteerde individuen die vatbaar zijn voor complicaties door verschillende luchtweginfecties. Om immuniteit van de kudde tegen een enkele respiratoire ziekteverwekker te verkrijgen, zou de meest gevoelige subgroep van de bevolking hun gezondheid drastisch moeten verbeteren door hun lichaam te voeden met antioxidanten om te helpen beschermen tegen oxidatieve stress en de bewakingseiwitten op het oppervlak van hun immuuncellen te behouden. ā€“ vooral in hun longen.

Bovendien zou de meest gevoelige subgroep van de bevolking het vermogen van hun lichaam om voedingsstoffen te absorberen moeten verbeteren en de routinematige consumptie van bewerkte voedingsmiddelen, antibiotica en antacida die hun darmvlokken verminderen, de goede bacteriƫn in hun darmen en de standvastigheid moeten elimineren. van hun darmwand. Desalniettemin zouden de zwaksten hun inname van superfoods, voedingsrijke kruiden, vitamine D, vitamine C en mineralen moeten verhogen om hun T-cel-antilichaamrespons en de aangeboren surveillance-immuunmoleculen te versterken.

Wanneer het meest vatbare deel van de bevolking wordt geminimaliseerd en de gezondheid van de algemene bevolking verbetert; dan zullen populaties een betere kans hebben om kudde-immuniteit te bereiken tegen SARS-CoV-2 en zijn mutaties.

De crisis waarmee de wereld wordt geconfronteerd, is groter dan de genoemde infectieziekte zelf. De wetenschap over het verbeteren van de cellulaire gezondheid, het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de longfunctie en het verbeteren van de levensvatbaarheid van T-cellen is overvloedig, maar geen van deze maatregelen wordt aangemoedigd, gestimuleerd of verplicht gesteld. In plaats daarvan krijgt de bevolking een valse hoop op voortdurende en herhaalde vaccinatie, met nieuwe bedreigingen om de Amerikaanse kinderen in experimentele proefkonijnen te veranderen voor de eindeloze afhankelijkheid van mRNA-software-upgrades op hun cellen.

Bronnen:

Pandemic.Warroom.org

MSN.com

NCBI.NLM.NIH.gov

GenomeBiology.BioMedCentral.com

ScientificAmerican.com

BioRXIV.org

Britannica.com 

Redactie

© healthbytes.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers