Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd

‘Hallo Anthony. Zo werd het virus gecreëerd:’3234 pagina’s tellen de ‘Fauci Files’, een serie gelekte emails waaruit onder meer is gebleken dat corona tsaar Anthony Fauci vanaf het allereerste begin alles in het werk heeft gesteld om bewijs van de vermoedelijke echte herkomst van het SARS-CoV-2 virus, een laboratorium in Wuhan, te onderdrukken. Al op 11 maart 2020 werd het coronavirus intern letterlijk een opzettelijk gecreëerd ‘biowapen’ genoemd (pagina 2286, PDF hier te downloaden) Toch is uiterste waakzaamheid geboden. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de uitgeputte en doodsbange Westerse bevolking een wel erg gemakkelijke zondebok voorgeschoteld krijgt, wat precies past in de langjarige plannen van het Pentagon en de World Economic Forum elite om oorlog met Rusland en China te veroorzaken.

De eerste regels van de email zeggen alles:

Van: Adam Gaertner; Aan: Fauci, Anthony (NIH/NIAID).

Onderwerp: Coronavirus biowapen productie methode.

‘Hallo Anthony. Zo werd het virus gecreëerd.’

Deze email lijkt te bewijzen dat dr. Anthony Fauci direct betrokken is bij een serie zeer ernstige overtredingen en misdaden, zoals schendingen van diverse internationale verdragen over chemische- en biowapens, alsmede ook misdaden tegen de menselijkheid door deze feiten voor het publiek te verzwijgen, en daar zelfs glashard over te liegen door te blijven volhouden dat het SARS-CoV-2 virus een natuurlijk oorsprong heeft. Niet alleen Fauci, maar alle betrokken nationale en internationale overheidsofficials, politici en wetenschappers zouden hiervoor onmiddellijk moeten worden gearresteerd. (1)

Zeker nu tal van wetenschappers ineens een ander geluid laten horen en de absurde vleermuissoep theorie loslaten, lijkt het er dus alle schijn van te hebben dat het coronavirus tòch een opzettelijk gecreëerd biowapen is en afkomstig is uit het lab in Wuhan, waar het per ongeluk uit is ontsnapt, of misschien wel opzettelijk uit is losgelaten. Als dat laatste het geval is en dit zou kunnen worden ‘bewezen’, dan hebben we het over het willens en wetens veroorzaken van en meewerken aan massamoord en zelfs een poging tot genocide.

Alternatief scenario: lieten Amerikanen virus los bij Wuhan om China te framen?

Bedenk echter eens het volgende scenario. Over Fauci kwam vorig jaar al bewijs op tafel dat hij hoogstpersoonlijk achter het verplaatsen naar China van het ‘gain of function’ onderzoek naar het coronavirus zat. Dat zou zogenaamd nodig geweest omdat de regering Obama dit onderzoek vanwege de enorme risico’s in de VS verboden zou hebben.

Stel nu dat dit slechts voor de bühne was, en Fauci’s onderzoek in de VS ging achter de schermen gewoon door, en/of het coronavirus werd daarna – of was reeds – genetisch gemanipuleerd tot een biowapen dat op zeker moment (het werd begin 2020) op de wereldbevolking werd losgelaten.

Gezien de regelmatige uitwisselingen tussen Amerikaanse en Chinese wetenschappers zal het een koud kunstje zijn geweest om het ‘weaponized’ coronavirus uit de VS mee te nemen naar China, en vlakbij het lab in Wuhan los te laten. Vervolgens ontken je meer dan een jaar lang dat de zogenaamde ‘pandemie’ die de wereld overgaat iets met dat lab te maken heeft, maar wacht totdat de nietsvermoedende bevolking bang en uitgeput genoeg is om werkelijk alles te geloven en aan te grijpen om weer een kans te hebben terug te keren naar ‘normaal’.

Dan ‘lek’ je vervolgens een serie emails en documenten, waaruit blijkt dat de opzettelijk extreem opgehemelde corona expert van het Witte Huis, Anthony Fauci, van meet af aan in het (veronderstelde) ‘complot’ met China zat, en wel degelijk gelijk wist dat het om een biowapen uit Wuhan ging. Vrijwel niemand zal er dan nog aan twijfelen dat China ‘schuldig’ is.

Het cruciale wat de zo onthutsend simpel te manipuleren en misleiden Westerse bevolking NIET werd verteld is dat dit wapen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten afkomstig is en wellicht door Amerikanen is losgelaten, en de ware schuldigen daarom in Washington zitten (al is het zeker niet ondenkbaar, en misschien wel aannemelijk dat ze daarbij hulp hebben gekregen van enkele Chinese officials en/of wetenschappers).

Handige afleiding van groeiende bewijslast tegen de vaccins

Het bovenstaande scenario leidt meteen ook heel handig af van de groeiende bewijslast tegen de Covid-19 ‘vaccins’, die volgens een aantal experts wel eens het echte biowapen zouden kunnen zijn (zie bijvoorbeeld 17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen en 03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken).

Er is hier en daar zelfs al gesuggereerd dat het spike proteïne waar de Covid-19 vaccins voor coderen in werkelijkheid helemaal niet is ‘afgekeken’ van het SARS-CoV-2 virus, dat volgens deze theorie enkel als voorwendsel zou zijn gebruikt om de wereldbevolking te injecteren met genetische instructies om dat kunstmatig ontworpen spike proteïne- ‘biowapen’ in hun eigen lichamen aan te maken.

Dit zou zonder twijfel het meeste geraffineerde, perverse, onbeschrijflijk kwaadaardige en zelfs duivelse complot ooit zijn, waar op basis van de aanwijzingen die er op dit moment zijn vooralsnog enkel over gespeculeerd kan worden. Maar ‘waar rook is, is vuur’, en mocht het kloppen, dan is het de vraag of de eventuele bewijzen hiervoor tijdig zullen worden onthuld, als dat al ooit zal gebeuren. ‘Tijdig’ in de zin van: voordat de hele mensheid ermee is geïnjecteerd. En dat gaat hard, want inmiddels heeft ruim een kwart van de wereldbevolking minimaal één ‘shot’ gekregen.

 

Xander

(1) Documentcloud.org / The American Conservative / Hal Turner
Website van de bron!

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers