Gedwongen vaccinaties? In Israƫl gebeurt het al.

Met alles wat er in het verleden is gebeurd, is het ondenkbaar dat genocide op het Joodse volk zich ooit nog zou kunnen herhalen. Ook het verstrekken van een geel-groen merkteken of geel-groene pas, die toegang moet geven tot bepaalde dienstverlening, is vanuit die context moeilijk voor te stellen. Toch toont de huidige situatie in Israƫl akelige parallellen met hetgeen er in het verleden is gebeurd.

In IsraĆ«l is in korte tijd ruim een derde van de bevolking met het Pfizer- of Moderna-vaccin ingeĆ«nt. Het doel is om minimaal 6 miljoen IsraĆ«liĆ«rs te vaccineren, vanuit historische context een opmerkelijk getal. Inmiddels zijn ruim 3,5 miljoen IsraĆ«liĆ«rs gevaccineerd en de impact daarvan is alarmerend. De bejubelde vaccins lijken als middel erger te zijn dan de kwaal. Critici luiden de noodklok over het grote aantal bijwerkingen. Het animo om zich te laten vaccineren daalt, nu mensen in hun omgeving de risicoā€™s van de prik zelf kunnen zien.

Indirect gedwongen vaccinaties

Op dit moment wordt er op allerlei manieren druk uitgeoefend om mensen zich te laten inenten. Militairen mogen hun basis niet af totdat 85% van hun kamp gevaccineerd is. De groepsdruk om zich wƩl te laten vaccineren is enorm. Studenten krijgen zonder vaccinatiebewijs geen toegang tot hun universiteitscampus. Om toegang te krijgen tot het winkelcentrum moet men een vaccinatiepas hebben en krijgt men bij goedkeuring een geel-groene sticker op de borst geplakt. Op de militaire basissen deelde men gele hesjes of een geel-groene ketting uit, om gevaccineerden van ongevaccineerden te onderscheiden. Het valt mee dat ze geen ster als merkteken hebben gekozen, maar het is er niet minder ironisch door.

Willem Engel sprak onlangs met twee activisten die zich inzetten om de mensen in IsraĆ«l te ondersteunen. Shimon vertelt in dit interview dat er nog geen wet is voor gedwongen vaccinaties. Maar door voor allerlei diensten een vaccinatiebewijs te eisen, is er wel sprake van een indirecte verplichting. De gedwongen vaccinaties binnen het leger zien generaals simpelweg als ā€œhet opvolgen van bevelen.ā€

> Bekijk hier het interview van Willem Engel met twee activisten die spreken over de situatie in Israƫl.

Ernstige bijwerkingen

Shirley vertelde in hetzelfde interview dat gedwongen vaccinaties ook gelden voor zorgpersoneel. Ze heeft van een verpleegkundige gehoord dat het aantal patiƫnten schrikbarend is, dat na vaccinatie met plotselinge hartklachten in het ziekenhuis belandt. Het is verpleegkundigen verboden om met de pers te praten. Andere cijfers tonen onder 60-plussers een percentage van 8,7% overlijdens na vaccinatie, dat veel hoger is dan het gemiddelde sterftecijfer binnen die leeftijdsgroep. > Kijk voor meer info op Transitieweb.

In allerlei landen worden opvallend veel ernstige bijwerkingen gerapporteerd, die korte tijd na vaccinatie ontstaan. Veel gevallen van hartfalen, anafylactische schok en neurologische aandoeningen, waaronder verlammingsverschijnselen, maar ook doodgaan is een bijwerking. In de VS zijn er in de eerste 30 dagen al 40.000 bijwerkingen gemeld via het VAERS-systeem, dat zoā€™n 170 paginaā€™s omvat. Dr. Sherri Tenpenny denkt dat de sterfgevallen en ernstige bijwerkingen nog maar het begin zijn van een nieuwe gezondheidscrisis. Op basis van haar onderzoek verwacht ze dat we tussen de 4-14 maanden pas de ware slachting gaan zien die door vaccinaties is ontstaan. In IsraĆ«l bestaat er geen registratiesysteem zoals VAERS, om ongewenste bijwerkingen van vaccins te rapporteren.

De geschiedenis herhaalt zich, maar weinig mensen zien het.ā€

Het vaccinatiebeleid in IsraĆ«l is des te opmerkelijker als men zich realiseert, dat het om een experimentele gentherapie gaat, waarvan de klinische studies nog niet zijn afgerond en lange termijn effecten onduidelijk zijn. Als gevolg van de medische experimenten door Josef Mengele in de concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er na het Neurenbergtribunaal de Neurenberg Code opgesteld, om ervoor te zorgen dat deelname aan medische experimenten nooit verplicht mag zijn. Toch is dit wĆ©l wat er gebeurt en het Joodse volk is ironisch genoeg het ā€˜uitverkorenā€™ volk dat het ā€˜voorrechtā€™ krijgt om als eerste massaal met dit experimenteel middel geĆÆnjecteerd te worden.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: ā€œBron: www.ellaster.nlā€
Headerbeeld: Drop of Light / Shutterstock.com

Steun Ella Ster met Petje Af

.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle dialoog worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal Ā± 250 woorden. Het doel is om elkaar te informeren, niet om te ondermijnen. Wanneer er sprake is van (vermoedelijk) misbruik, kunnen we de toegang blokkeren.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Ella Ster

© Ella Ster

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers