Geen regering, maar coronamaatregelen gaan onverminderd door 

Hoe kan het dat het kabinet er zo volledig relaxed uit ziet, ondanks dat ze vanwege hun criminele rol in de toeslagenaffaire moesten opstappen?

Rutte, volgens de liegende mainstream kranten nog steeds mateloos populair onder het volk, stapt op zijn fiets en lacht wat, terwijl hij wordt uitgejouwd met: “Rutte rot op”.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar we leven op dit moment bepaalt niet in een saaie wereld. Niet één dag is hetzelfde, en bijna iedere dag gebeurt er wel iets dat we nog nooit of in lange tijd niet hebben meegemaakt.

Rutte

Feit is dat onze regering formeel demissionair is geworden, maar met onder andere de coronawet wordt het voor deze regering nu zelfs veel gemakkelijker om te regeren, want ze kunnen niet meer door de Kamer worden weggestuurd.

Als het gaat om bevoegdheden, verschilt een demissionair kabinet in niets van een zittend kabinet. Ook een demissionair kabinet mag dus wetsvoorstellen indienen en besluiten nemen. Een demissionair kabinet kan de Tweede Kamer niet dreigen om op te stappen om er op die manier een besluit doorheen te drukken. Andersom kan de Tweede Kamer een demissionair kabinet ook niet dwingen tot opstappen – een demissionair kabinet ís namelijk al afgetreden. Wel is het mogelijk dat een demissionair minister of staatssecretaris een motie van afkeuring krijgt en weg moet.

En als je dan het volgende leest, dan weet je wat ons te wachten staat:

Volgens premier Mark Rutte zijn de coalitiepartijen en bijna alle oppositiepartijen het erover eens dat de aanpak van de coronacrisis zo’n spoedeisende zaak is. Besluiten rond de coronacrisis zullen dus niet op de lijst controversiële onderwerpen terechtkomen. De aanpak van deze enorme crisis is simpelweg te belangrijk om te laten liggen.

Koppel daaraan het gegeven dat doodgraver Kuipers weer eens het zoveelste alarm slaat:

De Britse variant van het coronavirus kan in maart tot een nieuwe coronagolf in Nederland leiden. Daarmee kan de druk op de ziekenhuizen nog groter worden dan die al is geweest. Daarvoor waarschuwt Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).

Die Britse variant die niemand ooit gezien heeft is kan zelfs zorgen voor code zwart:

De Britse, veel besmettelijkere variant van het coronavirus is voor het eerst in de regio Utrecht aangetroffen. Ziekenhuizen maken zich zorgen, zeggen John Taks, voorzitter van de raad van bestuur van het Diakonessenhuis en Jan-Willem Fijen, intensivist en medisch hoofd van de ic in een interview met het AD. Ze bereiden zich voor op code zwart; als dat afgekondigd wordt moeten artsen kiezen wie ze nog wel en niet op de ic behandelen.

Dit betekent dan vrijwel zeker dat de Tweede Kamerverkiezingen geen doorgang kunnen vinden en er dus ook voorlopig ook geen nieuwe regering gevormd kan worden, waarbij je langzaam maar zeker een soort zakenkabinet zult krijgen. Een kabinet, aangestuurd door “experts”, dat kan doen wat het wil op in ieder geval coronagebied. Een kabinet dat een Tweede Kamer zo goed als buitenspel zet, want weggestuurd worden kunnen ze toch niet.

Het uitstellen van die verkiezingen kunnen ze sowieso een jaar rekken en als demissionair zakenkabinet het land het laatste zetje geven naar totale destructie, hetgeen altijd al het plan is geweest.

Net zoals de ouders in de toeslagenaffaire voor de zoveelste keer gepakt zullen worden door de belastingdienst, zo zal de bevolking voor de zoveelste keer worden gepakt door een demissionair “zakenkabinet” dat als doel heeft om de corona nep pandemie te misbruiken om het land door de Great Reset te loodsen.

Een land dat zo krankzinnig is geworden dat een kapper wordt bestempeld als een crimineel omdat hij een paar centen probeert te verdienen om het hoofd boven water te houden.

In Purmerend zou een kapper actief zijn met het illegaal knippen van mensen. Goede burgers hebben dit gemeld bij de instanties met als gevolg dat BOA’s een afspraak probeerden te maken met deze misdadiger, hetgeen lukte.

Toen de BOA’s bij de salon arriveerden schreven ze onmiddellijk een bekeuring uit voor de kapper en hun dag was goed.

De kapper stelt dat hij in de val is gelokt door de BOA’s en dat hij niet begreep wat ze wilden en dat hij ze daarom naar de salon liet komen.

En over kappers gesproken? Is het iemand opgevallen dat onze politici met voorop Mark Rutte er altijd zo keurig geknipt uitzien terwijl de rest van het land met het haar in de ogen rondloopt? Helaas hebben we de beelden niet bewaard, maar net zoals de restaurants open zijn in politiek Den Haag, zo wordt er ook clandestien geknipt op het binnenhof.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers