Gideon van Meijeren trekt van leer tegen viroloog Van Ranst: ‘Misselijkmakende en schadelijke propaganda’

Nadat de Belgische wielrenner Greg Van Avermaet had gezegd dat hij na zijn coronavaccin last kreeg van een verstoord immuunsysteem schreef Kamerlid Gideon van Meijeren op social media: "Wéér een kerngezond persoon die vatbaar was voor propaganda en in de val is getrapt."

"Liet zich wijsmaken dat het een goed idee zou zijn om zich te laten injecteren met een experimentele gentherapie," voegde hij toe.

De Belgische viroloog Marc Van Ranst ging los op Van Meijeren: "Jij bent Kamerlid en propageert, net als Willem Engel, compleet leugenachtig dat vaccins eigenlijk gentherapie zijn. Heb jij dan geen minimum aan verantwoordelijkheidszin? Geen greintje fatsoen? Ga je de weg van Baudet op, compleet van het padje af en de boreaalse gracht in?"

Wel degelijk aangemerkt als gentherapie

Van Meijeren dient de Belgische Van Dissel in een Twitter-draadje van repliek. "Hoe het in België is geregeld weet ik niet - daar ga ik ook niet over - maar conform de in Nederland gehanteerde officiële terminologie worden de 'vaccins' die nu worden toegediend wel degelijk aangemerkt als gentherapie," stelt het Kamerlid.

"De injecties bevatten genetisch gemodificeerde organismen. Dit wordt bevestigd door een woordvoerder van Cogem (Commissie Genetische Modificatie, red.). Voor toepassing van dergelijke middelen gebruikt de overheid zélf de term gentherapie," voegt Van Meijeren toe.

Excuus zou op zijn plaats zijn

Een excuus van de heer Van Ranst voor zijn ronduit onfatsoenlijke en onverantwoorde gefoeter richting een Nederlands parlementariër zou uiteraard op zijn plaats zijn, maar daar reken ik (gelet op zijn slechte reputatie) niet op, aldus de FVD'er.

"Mijn advies aan de heer Van Ranst is daarom om ons niet langer op huichelachtige wijze lastig te vallen met zijn misselijkmakende en schadelijke propaganda," besluit hij.

Van Meijeren verwijst daarbij naar twee nieuwsartikelen. Uit het ene artikel blijkt dat Van Ranst zijn 'corona-strategie' een jaar voor het virus al klaar had, in het andere wordt gesteld dat hij de bevolking in de voorjaarsvakantie van 2020 'bewust ongerust' maakte.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers