Goed nieuws, Israël heeft de griep verslagen 

Experts kijken stomverbaasd naar de griepcijfers in Israël, want waar normaal het influenzaseizoen begint in november, is er dit jaar geen enkel griepgeval. 

De EU is boos omdat het Tanzania miljoenen euro’s heeft gegeven om covid-19 te bestrijden, wat het niet doet omdat de president het land coronavrij heeft verklaard.

Het moet gezegd worden dat wij in een wonderlijke wereld leven, waar wij weliswaar te maken hebben met een vreselijk "gevaarlijk virus" met allerlei varianten, maar waar ook best goed nieuws te melden is.

Want, we hebben er dan een nieuwe ziekte bij, een andere die de mens al plaagt sinds Adam en Eva uit het paradijs werden geknikkerd, is eindelijk verslagen.

En van waar anders dan Israël zou je dergelijk nieuws verwachten? Het land dat voorop loopt met vaccineren tegen het vreselijke coronavirus.

Eerst waren de gezondheidsautoriteiten wat verbaasd dat er dit griepseizoen niet één griepgeval voor kwam in het land, terwijl normaal gesproken het seizoen in november begint. Later zeiden ze dat het eigenlijk best logisch was gezien de vele voorzorgsmaatregelen die worden genomen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus.

Het bijzondere is wel dat de mondkapjes en het afstand houden er klaarblijkelijk voor zorgen dat mensen elkaar niet meer besmetten met het griepvirus, maar het besmetten met het coronavirus gaat ondanks alle genomen maatregelen onverminderd verder. En dat kan dan alleen maar komen zo redeneert men, omdat het coronavirus veel besmettelijker moet zijn dan het griepvirus.

Hoe dan ook, voorlopig is het groot feest in het land omdat na duizenden jaren men er eindelijk in is geslaagd de griep te verslaan.

Israël verslaat de griep


Een land waar de situatie precies omgekeerd is, is Tanzania. Daar is men er nog niet in geslaagd om de griep te verslaan, hoewel die op jaarbasis nauwelijks slachtoffers maakt in het land.

Tanzania daarentegen heeft geen enkel probleem met het vreselijke coronavirus.

Ongeveer een maand geleden schreven wij het volgende:

Hoe erg we worden beetgenomen wordt duidelijk in Afrika en dan in het bijzonder Tanzania.

Eerder dit jaar schreven wij al over de bijzondere coronatesten die president John Magufuli had laten uitvoeren. Hij liet hij monsters nemen van een papajavrucht en een geit en liet deze vervolgens testen met de PCR test en beiden kwamen positief terug.

Dit gebeurde in mei van dit jaar en op 8 juni had president Magufuli genoeg van al die corona onzin en verklaarde hij het land coronavrij. Op dat moment kende het land formeel 21 coronadoden op een bevolking van formeel  ruim 56 miljoen mensen (in werkelijkheid zelfs rond de 65 miljoen).

Tot op de dag van vandaag zijn daar geen sterfgevallen bijgekomen, simpelweg omdat corona niet meer bestaat in Tanzania. Wij hebben op dit moment contact met mensen die in het land verblijven en daar lachen ze om al die toestanden die wij hier nu meemaken. Het leven is daar zoals het altijd geweest is en alles gaat zijn normale gang. Het aantal mensen dat iedere dag doodgaat is hetzelfde als wat het altijd is geweest.

En dan blijkt dat de Europese Unie vorig jaar 27 miljoen dollar aan Tanzania heeft gegeven om het land te helpen met het opzetten van allerlei coronamaatregelen. De bedoeling was dat ze dit zouden doen volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Dezelfde organisatie die de PCR test aanbeveelt, waarbij in Tanzania geiten nogal de neiging hebben om positief te testen, net zoals papayavruchten trouwens.

Toen de Tanzaniaanse president Mugafuli dan ook in mei dat soort testresultaten terugkreeg, stak hij twee vingers op richting WHO en verklaarde het land coronavrij.

Dat alles gaat ook niet onopgemerkt voorbij in het Europese parlement.

David McAllister is een Duits politicus namens het CDU en voormalig minister-president van de deelstaat Nedersaksen. McAllister is de zoon van een Duitse en een Schot.

De man is hevig ontstemd over het feit dar er 27 miljoen euro belastinggeld is verdwenen, maar hij is nog meer verontwaardigd over het feit dat Tanzania zich niet “fatsoenlijk” gedraagt. Fatsoenlijk in dit geval wil zeggen: wel geld aannemen maar niet het spel van de nep pandemie meespelen.

Jammer dat de bange opgesloten mensen in Nederland dit soort verhalen nooit onder ogen krijgen. Heel jammer dat deze helaas oh zo bange mensen waarschijnlijk nooit zullen weten dat als je covid-19 negeert (tv uitzetten, krant in de kattenbak), er helemaal geen pandemie is en ze nergens bang voor hoeven zijn.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers