Grafeenoxide en onbekende bewegende elementen in griepprik gevonden

In een recente analyse vond het Spaanse onderzoeksteam La Quinta Columna naast grafeenoxide, ook bewegende elementen in de Chiromas griepvaccin flacon. 

Ook in andere delen van de wereld worden vaccinflacons geanalyseerd. En niet alleen de flacons zorgen voor onaangename verrassingen, maar ook het bloed van gevaccineerde mensen!

La Quinta Columna rust niet als het gaat om het analyseren van flacons…

Ricardo Delgado en Dr. José Luis Sevillano zijn erin geslaagd een Chiromas vaccinflacon tegen griep te bemachtigen. Dit is hetzelfde vaccin, dat wordt gebruikt om ouderen in verpleeghuizen mee in te enten.

Deze recente, nieuwe analyse bevestigt nogmaals, dat grafeenoxide - samen met andere onbekende elektronische componenten, en bewegende elementen - de zogenaamde golven creëert, samen met de straling die wordt uitgezonden door met name 5G zendmasten.

De vraag is nu wat die bewegende elementen zijn

Immers, grafeenoxide, Nano processors, elektronische componenten, of vreemde dingen die bewegen, mogen toch niet in een vaccin zitten, zou je denken.

 

Graphene oxide and unknown moving elements found in Chiromas vaccination vial


Of bekijk de videohier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ricardo Delgado: We gaan nu de analyse van het vaccin bekijken in een eerste optische benadering. Dit is het vaccin, dat speciaal wordt aanbevolen voor mensen in verpleeghuizen, ouder dan 65 jaar. Het is het vaccin dat het meest wordt toegediend in verpleeghuizen.

Aan personen ouder dan 70 jaar wordt meestal Fluzone gegeven. Fluzone bevat Triton X-100, in plaats van polysorbaat 80, dat een hulpstof is die als drager dient van grafeenoxide. Triton X-100 is de andere hulpstof in Fluzone, en waarschijnlijk zullen we na verloop van tijd ontdekken, dat grafeenoxide ook bij die hulpstof past.

Nu, laten we de video eens bekijken; het is een video met een serie foto's.

Tekst: Optische microscopie analyse van het Chiromas vaccin. Grafeen detectie. 

Ricardo Delgado: Dit is de verzegelde injectieflacon met het vaccin. 

Vaccin:  Chiromas
Type:  Griepvaccin
Vervaldatum:  06/2021

We delen zelfs de QR-code uit. We gaan het laten zien, zodat jullie er toegang toe hebben, via een app. Daar heb je de code.

Sterker nog, als je die code vergroot, wanneer je inzoomt en je mobiele telefoon gebruikt, zal waarschijnlijk alle informatie over het vaccin verschijnen. Omdat sommigen zoveel praten over traceerbaarheid… nu, daar is het.

→ Gescande code: 3073402 (u kunt deze verifiëren met uw mobiele telefoon of op deze website).

Dit symbool heeft mijn aandacht getrokken. Ziet u het? (❄ → ⬡, negatieve priming).

Het hexagram (zeshoek) moest verschijnen; het lijkt op het symbool voor ijs. Laten we echter niet vergeten, dat deze griepvaccins niet de koude keten hadden, die de andere vaccins wel hadden.

Nu, dit zijn de eerste plooien die verschijnen. Bedenk dat grafeen de eigenschap heeft, dat het lijkt alsof het zich op de bodem van een poel bevindt. Alsof het een Kleenex is met plooien, op de bodem van een zwembad. En het heeft ook nog een ander kenmerk, en dat is, dat de randen zich vanzelf kunnen vouwen.

Dat is hetzelfde beeld, maar na een beetje gespeeld te hebben met de microscoopcondensor:

Welnu, we moeten opmerken dat er één heel belangrijk ding zeer duidelijk moet worden gemaakt: géén van deze materialen zou in het vaccin mogen zitten! Het is een griepvaccin (griepprik), en ze moeten allemaal schoon zijn. Die plooien of die weefsels in het midden zouden er ook niet moeten zijn, of u nu gelooft dat het grafeen is of niet.

We hebben grafeen zeer goed gekarakteriseerd vanuit optisch oogpunt. In feite kunt u afbeeldingen van grafeen opzoeken op Google, en vergelijken. En u zult zien dat het er precies zo uitziet. Ook als we experts vragen, die met dit nano materiaal werken, vertellen ze ons dat het zonder twijfel grafeen is. U kunt, zoals Dr. Campra deed, ultraviolet spectroscopie doen en alle analyses die u maar wilt. U kunt transmissie scanning elektronenmicroscopie doen. Wat u maar wilt, maar dat is grafeen, oké? En ieder geval, of het nu wel of niet grafeen was, er zou niets van dat alles in een vaccin moeten zitten.

Laten we nu eens kijken naar een geanimeerde video van dat wat je rechtstreeks in het vaccin kunt ziet. U zult ook een reeks bewegingen in het externe gebied zien, en daar zullen we later verder op ingaan.

 

La Quinta Columna vond het toxische materiaal, grafeenoxide, al eerder in de griepprik Vaxigrip Tetra.
Blijkbaar wordt grafeenoxide niet alleen onderzocht voor toekomstig gebruik, maar wordt het al voor langere tijd gebruikt in vaccins!

 

Bron:

https://www.orwell.city/2021/08/chiromas.html

Marion

© © eindtijdnieuws.com

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers