Het coronavirus bereikt alle topprioriteiten van de globalisten: ontvolking, autoritaire overheid en eliminatie van ouderen die niet langer belastinggeld bijdragen

Als de pandemie van het Wuhan coronavirus (CoVid-19) begon met een “toevallige” release, was het zeker een gelukkig ongeluk voor de globalisten. Alles wat de pandemie bereikt, past precies bij de topprioriteiten van de globalistische agenda.

– De coronavirus-pandemie is momenteel op schema om 60% – 80% van de wereldbevolking te infecteren en tot 15% van de geïnfecteerden te doden, volgens een toenemend aantal artsen en wetenschappers. Conservatief gezien zou dit tot een half miljard mensen (500 miljoen mensen) kunnen doden, wat een heel eind zou zijn in de richting van het bereiken van het globalistische doel van ontvolking.

– Alle regeringen van de wereld gaan failliet met betrekking tot uitkeringen voor gepensioneerde werknemers, zoals Medicare, pensioenen, sociale zekerheid, enz. Het doden van ouderen helpt regeringen functioneel solvabel te blijven terwijl zij schulden blijven onderhouden. (Geen enkele overheid heeft enig nut voor een burger nadat ze stoppen met betalen van belasting en met pensioen gaan.) Let goed op dat dit virus de neiging heeft om ouderen te doden terwijl werkende burgers in leven blijven zodat ze de fabrieken kunnen blijven runnen, de belastingen betalen en de fondsen kunnen financieren ‘Belastingplantages’ die overheden fiscaal voeden.

– De pandemie stelt regeringen in staat om de medische staat van beleg te verklaren, met door wapens onder druk staande quarantaines, verplichte vaccinaties en door de overheid ontvoerde kinderen van ouders die weigeren mee te gaan met de medische tirannie. Het is een droom die uitkomt voor de CDC en de vaccinindustrie.

– Tegelijkertijd laat de pandemie Big Tech ook toe om totale censuur en de-platforming van “anti-vaxxers” te rechtvaardigen, die natuurlijk onmiddellijk de schuld krijgen van elke infectie en elke dood, zodra een commercieel vaccin beschikbaar is.

– De economische ineenstorting die nu onvermijdelijk is vanwege de effecten van de pandemie op de wereldwijde toeleveringsketen zal al het drukken van vals geld door de centrale banken verdoezelen en de schuld verschuiven voor de economische ineenstorting naar het virus in plaats van een mislukt monetair beleid. Ja, de wereldeconomie was al op weg naar een trapsgewijze ineenstorting van de schulden, maar nu kunnen de regeringen beweren dat ‘het virus het heeft gedaan’.

– Als ze het virus snel genoeg kunnen verspreiden, kunnen globalisten misschien zelfs de Amerikaanse economie op tijd laten crashen om de herverkiezing van Trump in november te verslaan, waardoor een belangrijke vijand van de globalisten wordt verwijderd en mogelijk zelfs Hillary Clinton wordt geïnstalleerd als vice-president ( er wordt gezegd dat ze de running mate van Bloomberg is).

Vergis je niet, deze CoVid-19 Wuhan coronavirus-uitbraak is bijna het perfecte wapen tegen de mensheid dat de globalisten aan de macht houdt en zelfs hun tirannie op wereldschaal verhoogt.

Het is bijna alsof het virus intelligent is ontworpen met deze doelen in gedachten …

 

Afbeeldingsresultaat voor ontvolking

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers