Het is aan ons of 2021 het jaar van de terugkeer naar normaal wordt

Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden

Als de doodsbang gemaakte, gehypnotiseerde Nederlanders massaal zouden stoppen met het blindelings volgen en kritiekloos geloven van de grote Mark & Hugo Promo Show van de NPO, dan zou het leven in 2021 weer een echte kans maken om terug te keren naar normaal.

Laat u niet langer intimideren en verlammen door boze blikken en opmerkingen als u het openlijk waagt te twijfelen aan het beleid en de beweringen van de overheid. Ga vanaf nu het corona geblaat in uw omgeving onbevreesd te lijf met feiten, al zijn het enkel maar de volgende doodsimpele, voor iedereen die het op de basisschool tot groep 5 heeft geschopt te verifiëren cijfers:

17 miljoen inwoners

2000 mensen op de algemene (long-)afdeling

600 op de IC met Covid-19

= 2600 mensen in totaal

= 0,015% van de bevolking

*Gemiddelde leeftijd aan Covid-19 toegeschreven dodelijke slachtoffers: 81

*Gemiddelde leeftijd Nederlandse bevolking: 80

*Officiële EU-statistieken: In alle leeftijdsgroepen geen verschil in sterftetrend met eerdere jaren.

* IFR volgens de WHO: 0,05% tot 70 jaar (seizoensgriep: 0,1%, dus twee keer zo hoog);

* IFR inclusief 70+: maximaal 0,23% (= vergelijkbaar met stevige griep).

99,985% van de Nederlandse bevolking is dus niet in het ziekenhuis opgenomen, en heeft klaarblijkelijk niet of nauwelijks last van dit virus, of ervaart het hooguit als een normale griep. Uit tal van internationale en wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het effect van de lockdowns, social distancing en mondkapjes op de zogenaamde ‘besmettingen’, zieken en doden nihil is geweest, maar ondertussen wel gigantische economische en maatschappelijke schade heeft aangericht.

En toch dreigen we in de hardste dictatuur ooit te worden gestort

En hiervoor moeten we steeds meer van onze vrijheden en rechten opgeven? Hiervoor moeten onze economie en samenleving compleet op hun kop worden gezet? Hiervoor moeten, zodra de staatssteun eindigt, tienduizenden bedrijven failliet gaan en honderdduizenden mensen permanent werkloos worden? Hiervoor moeten we ons allemaal laten inenten met experimentele, hoogst twijfelachtige en potentieel levensgevaarlijke vaccins? En dreigen mensen die dit niet willen als paria’s uit het maatschappelijke leven te worden gestoten?

Laten we deze regering, die voor het volk behoort te werken (en niet andersom, zoals nu het geval lijkt te zijn), daarom massaal ontslaan. Doen we dat niet, dan hebben we alles wat er de komende jaren nog gedaan zal worden, wat openlijk door onder meer de WHO, het WEF, de EU en de vaccinatieclub rond miljardair Bill Gates is aangekondigd, aan onszelf te danken.

Niets doen en enkel hopen dat het vanzelf weer goed komt, is fataal. Dan worden we naar mijn stellige overtuiging stap voor stap in de met afstand hardste, meest anti-humane communistische (klimaat-)dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend gestort, en zal met de nieuwste technologie ervoor gezorgd worden dat ontsnappen uit deze technocratische gevangenis voorgoed onmogelijk is, of bekocht zal moeten worden met de dood (en als u in een geestelijke dimensie gelooft, mogelijk zelfs een eeuwige dood).

Vat moed voor 2021

Vat daarom moed voor 2021, is het niet voor uzelf, dan voor uw (klein)kinderen en andere geliefden. Accepteer niet langer dat we door ‘Big Tech’, ‘Big Pharma’, ‘Big Media’ en ‘Big Government’ steeds verder op dit negatieve, duistere, verdoemde pad worden geduwd. Ontwaak uit uw sluimertoestand door te stoppen met het kijken naar zowel de angstpropaganda als het banale hersendodende vermaak van de complete publieke omroep.

Informeer uzelf via de diverse vrije en onafhankelijke mediakanalen en organen, die het afgelopen jaar niet voor niets exponentieel zijn gegroeid. Blijf echter altijd kritisch nadenken. Breek tegelijkertijd met de louter staatspropaganda zaaiende kranten en mainstream nieuwsmedia, zodat uw verstand en geest opklaren en weer fris en scherp worden om te zien wat er gaande is, u weer helder voor ogen krijgt wat echt belangrijk is in dit leven, en wat er de komende jaren op het spel staat. En dat is zonder ook maar enige overdrijving in één woord samen te vatten met ALLES.

Een gezond, voorspoedig en vooral vrij 2021 gewenst!

Xander
(namens het Xandernieuws-team)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers