Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen komt te overlijden, dan is deze persoon een coronadode. Maar als iemand met onderliggend lijden sterft na de coronaprik, dan kan dat volgens de ‘experts’ niets met elkaar te maken hebben. Toch blijft het aantal raadselachtige sterfgevallen na coronavaccinatie oplopen.

In Duitsland worden momenteel 10 sterfgevallen onderzocht die mogelijk verband houden met de vaccinatie. Woensdag stierf een 89-jarige vrouw uit Weyhe in deelstaat Hessen vlak nadat ze was ingeënt tegen corona, meldt tv-programma buten un binnen. Medisch personeel probeerde haar tevergeefs te reanimeren.

kerkhof2b

Politiek ontkent verband

Districtsvoorzitter Cord Bockhop (CDU) stelde dat het overlijden van de vrouw ‘geen verband houdt met de vaccinatie’ en dat men gewoon doorgaat met vaccineren.

Het Paul-Ehrlich-Institut, het Duitse federaal instituut voor vaccins, doet momenteel onderzoek naar dit sterfgeval en 9 andere gevallen. “Op basis van de gegevens die we nu hebben, gaan we ervan uit dat de patiënten stierven aan hun onderliggende ziekte,” zei Brigitte Keller-Stanislawski van het instituut.

Schandaal: er zouden stervenden ingeënt zijn

Het zouden ernstig zieke patiënten met veel onderliggende ziekten zijn geweest van wie sommigen al palliatieve zorg kregen, aldus Keller-Stanislawski. Als dat het geval is, kun je gerust spreken van een schandaal, schrijft weekblad Wochenblick. “Waarom zou je mensen die al stervende zijn een vaccinatie met een nieuwe mRNA-technologie toedienen die nog nooit eerder is goedgekeurd en nog nooit is getest op oudere patiënten?”

De voorzitter van het Robert Koch-instituut, het Duitse RIVM, wees er enkele weken geleden op ‘dat het statistisch gezien waarschijnlijk is dat zich na de vaccinatie sterfgevallen zullen voordoen’.

[Wochenblick]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers