Het mysterie van de nep corona pandemie ontrafeld

Het leven is simpel zolang je je maar laat leiden door je gezonde verstand en niet door een totaal ongefundeerde angst.

Wij hebben een record aantal besmettingen, de paniek slaat toe, de mainstream propaganda draait overuren en het is helemaal nergens voor nodig.

Soms is het antwoord op dingen zo kinderlijk eenvoudig, maar je moet het wel even zien.

negeer covid-19 en de pandemie is weg

Daarom staat er hieronder een video die ongeveer 8 minuten duurt en als je die tijd neemt om te kijken, dan zal je heel anders tegen de coronapandemie aankijken.

Die video is gemaakt door een Amerikaan die heilig in het virus en het bijbehorende mondkapje gelooft en op reis gaat naar Egypte.

Ook Egypte heeft in het begin van dit jaar wat covid-19 toestanden gehad, net zoals zo ongeveer ieder land ter wereld, maar dat is nu anders.

De Amerikaan die de video heeft gemaakt is hoogst verbaasd als hij daar rondloopt en zegt dat het wel 2019 lijkt in Egypte omdat iedereen gewoon zijn gang gaat en alleen her en der sporadisch een mondkapje te zien is.

Hij vraagt dan ook overal aan mensen wat ze vinden van dit toch wel vreselijke gevaarlijke virus en ook op een gegeven moment aan twee meisjes uit Alexandria die antwoorden met: ‚ÄúWij hebben covid-19 gecanceld.‚ÄĚ

De Amerikaan valt van zijn stoel want zo zegt hij: ‚ÄúBij ons in Amerika is het allemaal heel erg streng, houdt iedereen afstand, loopt met een mondkapje op en daar lopen de besmettingen de spuigaten uit, en hier doet niemand wat en is ook niemand ziek‚ÄĚ.

En daar is je antwoord. Negeer alles wat met het nepvirus te maken heeft. Cancel het net zoals de mensen  in Cairo, een stad met 30 miljoen inwoners waar mensen weer handen schudden, feest vieren, bruiloften houden en hebben besloten niet langer te luisteren naar de corona bangmakerij.

Deel deze video en vertel iedereen dat ze eindelijk moeten ophouden met bang zijn en gewoon weer gaan leven. Precies zoals ze ook in Zweden vanaf het begin al met succes doen.

Zet dat af tegen wat er zich nu afspeelt in Australie en wat ze daar zeggen dat op korte termijn aan aanvullende maatregelen zal worden genomen tegen "het virus".

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers