‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag in de Tweede Kamer dat Forum voor Democratie desinformatie verspreidt, met name als het gaat om bijvoorbeeld coronacomplottheorieën. Ze confronteerde Gideon van Meijeren met een recent onderzoek van The London Story waaruit zou blijken dat FVD desinformatie over Covid-19 actief promoot.

"Heeft u enig idee hoe groot de impact van die desinformatie is?" vroeg Van der Werf, een groot bewonderaar van Hillary Clinton en Alexandria Ocasio-Cortez, aan Van Meijeren.

Hij vroeg op zijn beurt aan haar of ze kon toelichten welke informatie zij aanmerkt als 'desinformatie'. "Wij verspreiden geen desinformatie," zei Van Meijeren resoluut.

dissel

Groot gelijk

Dat kon ze niet. "Het feit alleen al dat u dat geen desinformatie noemt, het continu ondermijnen van alles wat wetenschappers en journalisten over deze pandemie schrijven, dat is ook een ondermijning van onze democratie," zei ze.

"Voelt u dan geen enkele verantwoordelijkheid naar al die mensen die dat lezen, die denken 'nou, ik zal dan maar geen vaccinatie gaan halen'?" vroeg Van der Werf, die het fijne aan D66 vindt 'dat het de partij is die voor de grootst mogelijke vrijheid is voor mensen'.

"Mevrouw Van der Werf kan kennelijk niet eens zeggen welke informatie moet worden aangemerkt als 'desinformatie'. Als het informatie is waar mensen de conclusie uit trekken dat ze geen vaccin moeten gaan halen, dan geef ik ze groot gelijk," antwoordde Van Meijeren.

Dát is desinformatie

"Ik geef iedereen bij dezen het advies om je vooral níét te laten injecteren met een experimentele gentherapie, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn nog niet eens onderzocht zijn," voegde hij eraan toe.

En de desinformatie wordt verspreid door het RIVM, dat verspreidt dat die vaccinaties veilig zijn en voldoende zijn onderzocht. Dát is desinformatie. Het RIVM verspreidt desinformatie, en heeft een geschiedenis als grootste verspreider van desinformatie in deze hele coronacrisis, of eigenlijk dit hele coronaschandaal, zei de FVD'er.

4.8 40 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers