Het ware gevaar van het Covid-19 vaccin nogmaals uitgelegd door Prof. Cahill

Professor immunologie Dolores Cahill zei reeds in een eerder interview in de Hello Irlandia Show dat er in de afgelopen 40-50 jaar nog nooit vaccins tegen RNA-virussen zijn goedgekeurd, vanwege de enorme risico’s. Nu heeft ze in een nieuw interview met het programma ‘Oracle’ nogmaals de gevaren uitgelegd. Het gevaar zit hem niet zozeer in de eventuele directe bijwerkingen van het vaccin, hoewel die ook ernstig kunnen zijn en er reeds een aantal doden zijn gevallen, maar in iets anders: de heftige immuunrespons die men krijgt op een besmetting met een coronavirus nadat men gevaccineerd is tegen corona. Deze immuunrespons kan zodanig heftig worden dat orgaanfalen optreedt en men binnen 4 dagen sterft. En het is die immuunrespons na vaccinatie – als men effectief ziek wordt door een coronavirus – die het grootste gevaar inhoudt. En Dr. Cahill is uiteraard niet de enige die waarschuwt voor dit vaccin. Ook Prof. Montagnier, moleculair farmacoloog Dr. Cardazo en patholoog Dr. Veazey en microbioloog Dr. Bakhdi. waarschuwden reeds voor de gevaren van dit vaccin.

Prof. Dolores Cahill vertelt:

“De kwestie is: hetgeen we verteld werden is het exact tegenovergestelde van wat waar is. Dus als ze zeggen: vaccins zijn veilig en effectief, dan is dat niet waar. In het HPV-vaccin heb je 8000 keer meer [kans op] ziekte als je het vaccin krijgt dan als je het niet kreeg.

[…]

Ik sprak mij reeds uit op 11 mei 2020 dat voor coronavirussen er nog nooit een vaccin goedgekeurd werd in de hele wereld. We hadden SARS 17 jaar geleden, 2002-2003, en ze hebben getracht vaccins te maken tegen coronavirussen sindsdien. En daarnaast was er een instituut in het VK dat 40 jaar lang een vaccin trachtte te maken tegen het gewone verkoudheidscoronavirus, en het sloot de deuren en ze ontwikkelden nooit een vaccin. Het is niet dat ze geen vaccin maakten, maar toen ze het vaccin inspoten bij dieren, stierven ofwel alle dieren, ofwel werden ze zodanig ziek dat de vaccins nooit werden goedgekeurd. Zodus er zijn enkele studies waarbij alle dieren sterven van het vaccin.

Cahill legt uit dat men middels het vaccin de mensen hypergevoelig maakt voor coronavirussen, en in geen geval “immuun”. Je lichaam zal het virus behandelen als een allergie en een overmatige immuunrespons ontwikkelen:

Zodus waarom ik mij uitsprak: het is ongewoon. En wanneer je het vaccin krijgt en de dieren stierven niet, dan is er nog een ander respiratorisch virus-vaccin waarbij de baby’s stierven. Dus je sterft niet meteen rechtstreeks van het vaccin. Virussen circuleren elk jaar in het jaarlijks griepseizoen, en indien je “buitengewoon voorbereid” werd door het vaccin te injecteren, heeft je lichaam een enorme respons ontwikkeld tegen het vaccin, het coronavirus, maar de mensen sterven niet. Maar indien het coronavirus de volgende winter circuleert, of binnen twee jaar tijd, dan ziet je lichaam het circulerende virus zoals een allergie, zoals een pinda-allergie. Het is zoals anafylaxie [zeer zware allergische reactie, nvdr].

Op Wikipedia lezen we over anafylaxie:

Anafylaxie is een snelle systemische allergische reactie, die tot een anafylactische shock kan leiden. Anafylaxie treedt soms op wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen waarvoor de persoon in kwestie allergisch of sensitief is. Vele stoffen kunnen als allergeen fungeren. Zelfs zeer kleine hoeveelheden van het allergeen kunnen al een levensbedreigende anafylactische reactie veroorzaken.

Prof. Cahill gaat verder:

Dus wat er gebeurt: het zou zijn zoals men iemand injecteert met pindakaas. Dus je creëert een afweer tegen pinda’s. Maar je vertelt het hen niet. En dan op een bepaald moment eten ze pinda’s, dan kunnen ze feitelijk dood neervallen, of sterven binnen de vier dagen. Het is exact hetzelfde met dit vaccin, behalve dat we niet weten wanneer het volgende coronavirus gaat circuleren.

[…]

Indien Covid-21 gaat circuleren – natuurlijk of vrijgelaten – dan zullen de mensen sterven binnen de week tengevolge van anafylaxie. Je gaat van perfect gezond op dag één naar orgaanfalen op dag vier en dan sterven. Als mensen en ziekenhuizen hiervan niet op de hoogte zijn kunnen mensen letterlijk sterven binnen de week. Dit kan gebeuren.

En ze verduidelijkt even verder nog:

Je maakt de mensen allergisch voor een circulerend coronavirus, en als ze besmet worden kunnen ze dood neervallen binnen vijf dagen. Een derde van de populatie!

En benadrukt:

De boodschap is: neem geen enkel vaccin!

Want de dierproeven, die essentieel zijn in de ontwikkeling van vaccins, werden hier overgeslagen:

Er zijn 54 vaccins die wedijveren voor een markt voor een ziekte waarvoor het niet nodig is. De veiligheidsstudies worden niet gedaan. De regulators wereldwijd zeiden: we slaan de dierproeven over, en de vaccins werden niet goedgekeurd [in het verleden] omdat de dieren stierven. Dus wat ze zeggen is gewoonweg: we doen de dierstudies niet. En we geven ze gewoon aan mensen. En ik zeg dat er significante hoeveelheden doden zullen zijn.

En ze besluit:

En ik wil eindigen: als je mij € 1 miljoen gaf, zou ik het niet nemen, als je mij € 10 miljoen gaf, zou ik het niet nemen. Ik zou eerst naar de gevangenis moeten, en als iemand mij vaccineert, dan zou ik hem vervolgen voor poging tot doodslag.

Het worst-case scenario

We zullen nu even recapituleren. Coronavirussen zijn eigenlijk vrij algemeen en kunnen ook heel snel muteren.

Van Wikipedia:

Coronavirussen zijn, naast de rhinovirussen, de veroorzaker van een groot percentage van gevallen van gewone verkoudheid bij volwassenen, met name in de winter en vroeg in de lente.

Dus als men voorgaande jaren besmet werd met een één of ander coronavirus dat symptomen verwekte van een normale verkoudheid; dan was er geen vuiltje aan de lucht. Ondanks dat sommige mensen met griep of zware verkoudheid die bij complicaties tot longontsteking kan leiden, in het ziekenhuis belandden. Nu, met ‘Covid-19’ is het volop lockdown, quarantaine enzovoort. Het is duidelijk dat Covid-19 (dat in het begin misschien wat zwaardere symptomen kon ontwikkelen) allang is uitgeraasd en niet meer is dan een gewone verkoudheid, en dat in ziekenhuizen de normale drukte van het jaar heerst, zoals bij normale griepseizoenen. Of is griep nu plots ‘uitgestorven’? Men spreekt steeds van ‘de cijfers… ‘ en “besmettingen” vastgesteld met de PCR-test bij mensen zonder symptomen…En maar testen en testen en testen… Waarom? Om de grafieken in de hoogte te houden. Zonder hun tests zou deze ‘pandemie’ allang morsdood zijn. En waarom al die tests om die pandemie kunstmatig in leven te houden en de lockdownmaatregelen te rechtvaardigen? Om natuurlijk de Grote Reset te bevorderen, maar ook de mensen te conditioneren voor het nemen van het vaccin. Ook het aankondigen dat men toegang zal worden geweigerd tot bepaalde diensten of evenementen, is onderdeel van dit plan.

Men is komen aandraven met een zogenaamd ‘wondervaccin’ dat in een mum van tijd werd ontwikkeld door verschillende farmabedrijven, en dat ons zal ‘bevrijden’ van al die dwangmaatregelen. In vaccinatiecentra werden reeds slogans opgehangen zoals “Hier herwinnen we onze vrijheid“. Doet wel erg denken aan “Arbeit macht frei” van één of ander concentratiekamp uit de jaren 1940…. Luguber!

Maar wat zal het scenario zijn? Men vaccineert een groot deel van de bevolking, bij voorkeur met twee dosissen. Zoals we al hebben gezien, zullen er reeds mensen sterven direct na het ontvangen van dat vaccin – zelfs jonge en gezonde personen. Maar dat getal blijft vrij klein. Dan zullen ze nadat het grootste deel van de bevolking werd gevaccineerd, de lockdownmaatregelen opheffen zodat iedereen weer vrij kan bewegen en mensen ontmoeten. Dan zullen circulerende coronavirussen zich goed kunnen verspreiden (en misschien zal er weer één worden losgelaten uit een lab) en zullen mensen die gevaccineerd zijn en normaal gewoon een verkoudheid zouden krijgen, een zodanige immuunrespons verwekken op die besmetting met een onschuldig coronavirus, dat ze zwaar ziek worden en dat velen zelfs binnen enkele dagen zullen sterven.

Dát zal het moment zijn waarop mensen bij bosjes zullen dood neervallen. En dan zal de profetie van 17 juni 2012 uit de boodschappen van het Boek der Waarheid bewaarheid worden:

Mijn zeer geliefde dochter, de plannen van de vrijmetselaarsgroeperingen, om de wereldvaluta over te nemen, komen dicht bij hun voltooiing.

Hun snode plannen houden ook een nieuwe wereldwijde vaccinatie in, die over de hele wereld ziekte zal voortbrengen om op een nooit eerder geziene schaal lijden te veroorzaken. Vermijd om het even welke plotseling aangekondigde wereldwijde vaccinatie, want deze zal jullie doden!

Hun verdorven intriges zouden al die onschuldige zielen, die er geen idee van hebben hoe machtig zij zijn, schokken. Gedreven door machtswellust, rijkdom en een verlangen om goddelijk te zijn in alles wat zij doen, geloven zij dat ze onoverwinnelijk zijn.

[…]

Jullie moeten bidden om de volkerenmoord, erger dan wat Hitler verrichtte in Wereldoorlog 2, tegen te houden.

En dan zullen ze wellicht spreken over een nieuwe “pandemie”, om de ware oorzaak – het vaccin uiteraard – in de doofpot te spreken, met wellicht nieuwe lockdowns etc. Prof. Dolores Cahill spreekt in het interview over een media-opgeklopte gebeurtenis zoals een vermeende “aanval” met een bepaalde agent zoals het dodelijke antrax (een zogenaamde “bioterroristische aanval”) om de wereld bang te maken, waardoor de mensen het vaccin niet zullen linken aan die massale sterfte.

Misschien zullen ze tegelijkertijd de door Bill Gates aangekondigde fameuze “Pandemie twee” loslaten, om alles nog beter te camoufleren door het zaaien van chaos. O.a. het WEF kondigde reeds een ‘zwaardere crisis’ aan dan die van Covid-19.

Hoe dan ook, één ding is zeker: er zullen doden vallen.

De redactie

© Eindtijdklok

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers