‘Het was één grote leugen’: WHO-adviseur zegt dat corona ‘waarschijnlijk’ uit lab komt

Een adviseur van de WHO die ooit onder president Bill Clinton en toenmalig senator Joe Biden werkte, heeft opmerkelijke uitspraken gedaan over de oorsprong van de coronapandemie. Jamie Metzl vertelde de Toronto Sun drie dagen na de inauguratie van Biden dat hij denkt dat corona hoogstwaarschijnlijk uit een lab in Wuhan is ontsnapt.

“Er is geen onweerlegbaar bewijs,” zei de WHO-adviseur. “Er is wel steeds meer bewijs.” In eerste instantie werd aangenomen dat het virus is ontstaan op een voedselmarkt in Wuhan. “Dat was een leugen. En de Chinese overheid wist al vanaf het begin dat dat een leugen was,” aldus Metzl, die verbonden is aan de Atlantic Council. “De Chinese overheid veranderde in mei vorig jaar van standpunt vanwege het overtuigende bewijs.”

Wat betekent dit?

Hij legde uit dat sommige wetenschappers zich bezighouden met het vergroten van de virulentie van virussen. “We weten dat het Wuhan Instituut voor Virologie zulk onderzoek uitvoerde bij vleermuiscoronavirusssen.”

Als iemand van de Atlantic Council die op het hoogste overheidsniveau heeft gewerkt drie dagen na de inauguratie van Biden opeens zegt dat corona uit een lab in Wuhan komt, kunnen we dan verwachten dat het officiële narratief gaat veranderen?

[Zero Hedge]

lab2

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers