Hoe lang accepteert NL nog de Coronakolder?

Deze krankzinnige episode in de vaderlandse geschiedenis moet voor het nageslacht worden vastgelegd, ongecensureerd en vrij van overheids- of WHO bemoeienis. Op dit moment stapelen de kolderieke maatregelen zich in snel tempo op. Iedere dag begint met een nieuwe maatregel die nog onzinniger is dan de vorige. We hebben beelden verzameld tot 11 mei 2020 van situaties die de meesten van ons (nog steeds) als abnormaal beschouwen, maar die Rutte het ‘nieuwe normaal’ noemt.

Per 1 juni heeft Rutte mondkapjes verplicht gesteld in het openbaar vervoer. Deze kapjes mogen niet medisch zijn, maar mensen mogen hiervoor ook geen sjaal of zakdoek gebruiken. Hoeveel mensen zien de hilariteit van deze maatregel nog in? Ook dit is onderdeel van het nieuwe normaal geworden.

De logica is zoek, maar de massa gehoorzaamt. Ik heb persoonlijk in het openbaar vervoer al de eerste mondkapjes voorbij zien komen, terwijl dit nog geen verplichting is. Deze volledig gebrainwashte mensen zijn de voorlopers van de rest van de kudde van Rutte.

Dit is een voorbeeld van een tekst voor een mondkapje.

 

De basisscholen gaan met ingang van 11 mei weer open. De kinderen moeten allerlei regeltjes volgen zodat de 1,5 meter afstand in stand kan blijven tot in het absurde toe. Lees onderstaand een deel van de instructie voor ouders en hun kinderen, op welke manier zij naar school behoren te komen.
Het contact tussen ouders en leerkrachten kan voortaan alleen nog digitaal of per telefoon. Zij mogen fysiek de school niet meer in, uit veiligheidsoverwegingen.

Tja, dat is een hele lastige opgave in het corona tijdperk. Mensen die niet uit hetzelfde gezin komen, moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dit is wel een van de meest kolderieke gevolgen van de maatregelen. Feitelijk kunnen dus uitsluitend platonische relaties ontstaan, dat is op afstand en zonder lichamelijk contact. Waarschijnlijk moet hier een nieuw soort politiedienst voor opgericht worden die toezicht gaat houden op overtredingen. Als iemand dit een aantal jaar geleden gemeld zou hebben, dat zo de wereld er in 2020 zou uitzien, zou hij voor gek zijn verklaard. Nu is dat ‘nieuw normaal’ en over een tijdje ‘normaal’.

Het massamedium RTL denkt gelukkig met de arme medemens mee. Mensen met een LAT-relatie mogen wel bij elkaar op bezoek, maar dan moeten zij op 1,5 meter afstand blijven.

Kan het allemaal nog gekker, zeker, let maar eens op.

De gemeentebesturen, geen een uitgezonderd, gaan in de hysterie mee en volgen braaf de orders uit Den Haag op. Sommige maken het wel heel bont, zoals Den Bosch en Tilburg. Maar wat te denken van Amsterdam.

Je vraagt je als gezond kritisch mens toch af of er binnen deze gemeentebesturen dan geen mensen meer te vinden zijn die durven zeggen dat deze hyper volgzame besturen niet goed bij hun hoofd zijn. Berichten hierover hebben mij in ieder geval niet bereikt. Het nieuwe normaal is al ingedaald en onderdeel van denken en doen geworden.

De 1,5 meter regel die de veiligheid tussen mensen moet garanderen zodat ze elkaar niet kunnen besmetten leidt tot de meest hilarische situaties.

Het Parool, een krant die zichzelf zeer serieus neemt, schrijft met droge ogen dat die 1,5 meter zelfs ‘Nu sociale distantie de norm is.’ Geen enkele vorm van tegenwind, nee alles wordt braaf aanvaard en gevolgd.

Er is zelfs een kliklijn voor wie geen afstand wil houden! Een oproep aan de NSB-ers, die zich nog steeds schuilhouden in onze samenleving, om anderen aan te geven. Eigenlijk niet lachwekkend, maar eerder huiveringwekkend.

Een dergelijke kliklijn maakt de afstand tussen mensen nog vele malen groter dan 1,5 meter!

Ook voor mensen die het weekend lekker naar buiten willen, naar het water, het strand, enzovoort, valt er niets meer te lachen.
Afgelopen zaterdag houdt de politie mensen tegen die met de trein naar het strand willen, omdat dit er in hun ogen te veel zijn. Tal van parkeerplaatsen bij strand, water en bos zijn afgezet om te voorkomen dat te veel mensen op het idee komen daar van het mooie weer te gaan genieten.

In veel gemeenten zijn zitbanken afgeplakt als teken dat mensen hier niet mogen zitten, want de grote Roerganger Rutte heeft immers bevolen dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, dat wil zeggen binnen zitten. In Noord-Holland zetten overijverige ambtenaren drones in om te checken of zelfs op het strand de mensen de heilige regels in acht nemen.

Iedere dag, iedere straathoek, op ieder station zijn er symbolen of aanwijzingen die mensen herinneren aan de 1,5 meter kolder. Voortdurend en overal.
Tot nu toe zijn meer dan 8000 boetes uitgedeeld voor overtreding van deze regel. Blijkbaar zijn er nog afvalligen die met gezonde tegenzin de 1,5 meter onzin niet zien zitten. Hoera!

Foto R. Vellekoop Foto R. Vellekoop Foto R. Vellekoop Foto R. Vellekoop Foto R. Vellekoop

 

Rob Vellekoop, 12 mei 2020

 

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties 4

Perry op dinsdag 12 mei 2020 19:34

Meer dan ziek!

Meer dan ziek!
Harry op dinsdag 12 mei 2020 20:33

Dit is waanzin, deze "trein" moet gestopt worden maar helaas zie het erg donker in. Ik zie een echte democratie nog niet. De wereld bevolking is afhankelijk gemaakt door o.m. Facebook, Google, Instagram, Apple, Microsoft en zelfs de wereldleiders zijn van hun afhankelijk geworden.

Mijn motto ga van Facebook, You Tube, Google verwijder je account laat je stem horen. We worden bedrogen en komen terecht in een totalitair systeem.

Dit is waanzin, deze "trein" moet gestopt worden maar helaas zie het erg donker in. Ik zie een echte democratie nog niet. De wereld bevolking is afhankelijk gemaakt door o.m. Facebook, Google, Instagram, Apple, Microsoft en zelfs de wereldleiders zijn van hun afhankelijk geworden. Mijn motto ga van Facebook, You Tube, Google verwijder je account laat je stem horen. We worden bedrogen en komen terecht in een totalitair systeem.
Lexie026 op dinsdag 12 mei 2020 21:54

Het lijkt wel een hele slechte film

Het lijkt wel een hele slechte film
Jessica op dinsdag 12 mei 2020 23:19

Echt niet normaal meer

Echt niet normaal meer
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

25 januari 2020
Algemeen

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers