Hoeveel meer corona onzin kunnen we nog verdragen?

Wanneer je ’s morgens wakker wordt en je kijkt naar de nieuwste berichten in de mainstream media, dan moet je soms echt je ogen uitwrijven. 

Je moet het dan nog een keer lezen, en dan misschien nog een keer, maar ja, het staat er toch echt.

Ze doen in de mainstream media al geen moeite meer om een samenhangend coronaverhaal te verkopen aan het grote publiek. Het stadium dat mensen kritisch keken naar berichten is allang voorbij, dus wat er staat maakt niet zoveel uit, zolang het maar het officiële standpunt verdedigt.

We hebben formeel te maken met een nieuw virus. Een virus dat tot dit jaar nog niet eerder is voor gekomen. Het heet een coronavirus, maar het gedraagt zich als een griepvirus. De symptomen zijn ook gelijk aan die van de griep en de mensen die overlijden aan de gevolgen van dit virus zijn de mensen die normaal gesproken overlijden aan de griep.

Maar, dit jaar overlijden ze niet langer aan de griep, maar aan corona. Ook mensen die aan allerlei andere oorzaken overlijden, maar toevallig een beetje genetisch materiaal bij zich dragen waardoor ze positief testen, worden geteld als coronadoden. Niet zo vreemd dat je dan het volgende soort plaatjes ziet verschijnen.

corona, wereld compleet gek geworden


Overal ter wereld isde griep opeens zo goed als verdwenenen ook dit jaarzal het niet anders zijnals we de cijfers van het RIVM mogen geloven.

 

Maar, dan krijgen we het volgende stukje volksverlakkerij in het AD:

Door het coronavirus blijft het ook de komende jaren druk in de Nederlandse ziekenhuizen, vooral in de winter. Artsen denken dat Covid-19 een vergelijkbaar verloop krijgt als de griep. Daarom pleiten ze voor speciaal ‘winterpersoneel’.

Je houdt het niet voor mogelijk, maar waar ieder jaar de ziekenhuizen tot voor kort vol liepen met grieppatiënten, zo zullen ze straks vollopen met coronapatiënten. Alhoewel het een ogenschijnlijk nieuw virus is dat zich gedraagt als de griep, maar niet de griep is, maar corona, weten ze nu al dat deze, net zoals de griep, iedere winter terug zal komen. Dit is pure volksmisleiding en niets anders dan (staats)propaganda.

Maar, daar blijft het niet bij, want vervolgens verschijnt er in hetzelfde AD weer een stuk coronapropaganda waarbij je drie keer in de ogen moet wrijven. Maar, toch, het staat er echt.

Het is een stuk goedkope propaganda om te voorkomen dat mensen de bekende kaartjes uitprinten waarop staat dat ze een medische aandoening hebben en daardoor niet in staat zijn om een mondkapje te dragen.

Longartsen maken zich zorgen om patiënten die vanwege een uitzonderingsregel geen mondkapje dragen. De voorzitter van de longartsenvereniging waarschuwt dat dit extra levens kan kosten: niet alleen onder deze kwetsbare patiënten, maar ook in hun omgeving.

Dat verklaart voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose Leon van den Toorn in een interview met deze nieuwssite. Ruim een miljoen Nederlanders heeft een chronische longaandoening. ,,Al die mensen kunnen nu denken: oké, fijn ik print een uitzonderingskaartje uit en ga naar de supermarkt.’’ Veel longartsen maken zich zorgen om het lot van longpatiënten zelf én om verdere verspreiding.

Deze man gaat dan vervolgens zeggen dat hoewel veel van deze mensen het heel benauwd hebben met een mondkapje, ze dit wel zouden moeten dragen voor hun eigen bescherming en dat een veiligheidsgordel ook niet lekker zit, maar wel noodzakelijk is. Over appels en peren gesproken.

Dus, al deze mensen die het heel benauwd krijgen door een lap stof voor hun ademhalingsorganen vanwege een longaandoening, moeten dit desondanks toch doen om daardoor zichzelf beter te beschermen.

Maar, de overheid vertelt iedereen juist dat je een mondkapje niet draagt om jezelf te beschermen, maar anderen.

Er staat met koeienletters dat het mondkapje geen enkele persoonlijke bescherming biedt, maar dat het (heeeeel misschien) anderen om je heen zou kunnen beschermen.

overheid mondkapje


En dan het AD:

Maar de voorzitter van de longartsen vindt het ‘geen goed plan dat juist deze kwetsbare groep géén mondkapje draagt’. ,,Wij begrijpen dat een mondkapje voor een patiënt die het toch al benauwd heeft zeer onaangenaam kan zijn. Vaak gaat dit om wat oudere mensen met zuurstoftekort. Als die kwetsbare mensen corona krijgen, zijn wij bang dat het verkeerd afloopt.’’

Arme longpatiënten.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers