Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik

In de Verenigde Staten zijn honderden mensen op de spoedeisende hulp beland nadat ze de coronaprik hadden gekregen. Een patiënt uit Michigan werd op 16 december duizelig, kreeg het benauwd en had last van tintelingen in haar handen. Ze zei tegen artsen: “Ik denk dat ik een paniekaanval heb.” Ze werd vervolgens doorgestuurd naar de eerste hulp.

Uit het Amerikaanse bijwerkingenregister VAERS blijkt dat in totaal 308 patiënten na het coronavaccin naar de spoedeisende hulp zijn gestuurd. Andere patiënten kregen last van misselijkheid, stekende pijn, trillingen en ademhalingsproblemen.

Een 33-jarige man uit Georgia die zich op 17 december liet inenten met het coronavaccin van Pfizer vertelde: “Ik moest eerst zo’n 15 minuten gaan zitten en kreeg een droge mond. Ik voelde tintelingen in mijn tong. Het voelde alsof ik een adrenalineshock had. Mijn hart begon te racen, mijn bloeddruk was hoog en ik bleef een uur op de spoedeisende hulp ter observatie. Ik voelde me in juli net zo, toen ik Covid had. Vannacht kreeg ik last van rillingen, maar die zijn nu weer weg.”

Vrijwel gelijk nadat men begon met het toedienen van de coronavaccins kregen mensen last van ernstige bijwerkingen. Een zorgmedewerker uit Alaska kreeg een ernstige allergische reactie nadat ze het vaccin van Pfizer had gekregen. Ze lag een aantal dagen op de spoedeisende hulp.

Geen antwoord

Duizenden mensen lieten weten dat ze niet in staat waren om te werken of dagelijkse activiteiten uit te voeren, of zelfs medische hulp nodig hadden nadat ze hun eerste dosis hadden ontvangen.

De krant The Epoch Times heeft de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en medicijnwaakhond FDA vragen gesteld over de honderden mensen die op de eerste hulp zijn beland, maar heeft daar geen antwoord op gekregen.

Een zegsvrouw van Pfizer liet de krant weten dat het bedrijf ‘meldingen van mogelijke allergische reacties monitort’. Moderna, een andere farmaceut die coronavaccins maakt, was niet bereikbaar voor commentaar.

De CDC zei eerder dat mensen die na de eerste dosis een allergische reactie krijgen, geen tweede dosis moeten halen. Het agentschap zei ook dat mensen die allergisch zijn voor polysorbaat of polyethyleenglycol (PEG) het vaccin helemaal niet moeten nemen.

Covid19 Ospedale di Padova

                                                Archief foto

[The Epoch Times]

5 13 stemmen

Beoordeel dit artikel

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers