Hoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’

Worden Israëlische ziekenhuizen overspoeld met ongevaccineerde coronapatiënten? Volgens professor Yaakov Jerris, hoofd van de corona-afdeling van het Ichilov-ziekenhuis in Tel Aviv, is de situatie precies andersom.

Op dit moment zijn de meeste ernstige coronagevallen gevaccineerd, zei Jerris tegenover Kanaal 13. “Zij hebben minstens drie injecties gehad. Zeventig tot 80 procent van de ernstige coronagevallen is gevaccineerd.” Hij voegde toe dat slechts 20 tot 25 procent van de patiënten ongevaccineerd is. Het vaccin beschermt dus niet tegen ernstige ziekte, aldus professor Jerris.

De Theorist

Dat is niet juist

Tijdens een ministerraad zei hij tegen de aanwezige ministers dat het definiëren van een ernstig zieke patiënt lastig is. Een patiënt met een chronische longziekte heeft sowieso al een lage saturatie, maar na een positieve coronatest is deze persoon technisch gesproken een ‘ernstige zieke coronapatiënt’.

Dat is niet juist, benadrukte Jerris. Hij zei dat de patiënt zich in die situatie bevindt vanwege een ernstige onderliggende aandoening.


[Israel National News]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers