Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen: ‘Dit heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt’

Huisarts Rob Elens behandelde aan het begin van de coronacrisis 10 coronapatiënten met onder andere hydroxychloroquine. Zij waren allemaal binnen 4 dagen beter. “Mijns inziens kan dat geen toeval zijn,” zegt Elens, die onlangs getuigde voor de buitenparlementaire onderzoekscommissie. De inspectie vertelde hem echter ‘dat hij moest ophouden met deze kwalijke zaak’.

Elens legde aan de inspectie uit dat hydroxychloroquine cellen van zink voorziet. Zink remt een enzym dat nodig is voor virusvermenigvuldiging. De inspectie bleef bij haar standpunt. “Het is mij niet officieel verboden om dit geneesmiddel te gebruiken. Ik heb alleen in juridische zin een dreigbrief ontvangen,” licht hij toe.

Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit

Volgens huisarts Elens is er meer aan de hand. “De ziekenhuisopnames met corona zijn aan het afnemen. Het aantal positieve testen stijgt echter. Dat is onlogisch. Er is sprake van een zogenaamde casedemic.”

“Ziekte is een verdienmodel. Ik insinueer dat er ontzettend veel geld wordt verdiend aan deze epidemie. Ik vind het opmerkelijk dat bepaalde microbiologen verbonden zijn aan bepaalde laboratoria en geld verdienen aan het testbeleid. Ook aan vaccins wordt veel geld verdiend. Ik probeer te begrijpen waarom ik van de inspectie mijn therapie niet mag gebruiken. Ik vraag mij af of Big Pharma hier achter zit. Ik vraag me ook af waarom er een vaccin nodig is voor een virus dat gewoon behandelbaar is met therapie. Minister De Jonge zegt al sinds maart dat een eventueel vaccin de enige mogelijke therapie is. Ik denk dat er helemaal geen vaccin nodig is.”

medic

Burgerlijke ongehoorzaamheid

“Ik heb nog nooit van mijn leven meegemaakt dat ik werd afgestraft voor het genezen van mensen,” zegt de huisarts. “Ik probeer de motivatie hierachter te ontdekken.”

“Ik hoop dat alles snel teruggaat naar normaal en dat er burgerlijke ongehoorzaamheid ontstaat. Ik zie weinig protest in Nederland. Daarover maak ik mij een beetje zorgen,” verzucht Elens. De maatregelen moeten nu echt ophouden.”

Bekijk hier de getuigenis van huisarts Rob Elens.

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers