Ik ‘Jab & Go!’ Ryanair hint in advertenties op verplicht vaccinatiebewijs voor reizigers

Singapore Airlines lanceert als eerste luchtvaartbedrijf Covid-paspoort – Bijzonder trieste kerst voor duizenden vrachtwagenchauffeurs die vastzitten in Engeland, zonder restaurant, zonder supermarkt en zonder WC’s in de buurt

Beloften, toezeggingen en andere uitspraken van politici en bedrijven blijken in deze tijd vaak geen enkele waarde meer te hebben. CEO Eddie Wilson van luchtvaartmaatschappij Ryanair verklaarde onlangs dat voor reizigers voor korte afstanden, zoals binnen Europa, vaccinaties waarschijnlijk geen verplichting worden. Nu adverteert het bedrijf met de slogan ‘Boek Zomer – Vaccins komen eraan – Jab & Go!‘.

‘Jab & Go!’ – alsof een vaccinatie van dezelfde orde is als een shampoo (de ‘Ik Wash & Go!’ reclame in de jaren ’90).

De advertenties wekken de indruk dat medewerkers van Ryanair straks bij de ingang van de Gate klaarstaan met injectiespuiten, maar dat is natuurlijk niet het geval. Waar het wel op lijkt te duiden is dat reizigers ook binnen Europa om een vaccinatiebewijs zal worden gevraagd.

Singapore Airlines lanceert Covid paspoort

Eerder had CEO Eddie Wilson nog gezegd dat dit eerder voor langeafstandsvluchten zal gaan gelden. Zo kondigde het Australische Qantas onlangs al aan dat reizigers moeten bewijzen dat ze tegen Covid-19 zijn gevaccineerd. Het is echter Singapore Airlines dat als eerste luchtvaartbedrijf daadwerkelijk een Covid-paspoort lanceert, met daarop de test- en vaccinatiestatus van iedere reiziger.

In november kondigde een Britse reisorganisatie aan Qantas te gaan boycotten vanwege dit ‘no jab, no flight’ beleid, omdat mensen altijd de vrije keus dienen te behouden.

Ryanair haalde zich deze week de woede van veel klanten op de hals, toen het weigerde restitutie te verlenen aan mensen die naar diverse Europese bestemmingen wilden vliegen (1), maar wier vluchten werden geannuleerd omdat de grenzen werden gesloten vanwege een zogenaamde – en nog altijd onbevestigde – ‘gevaarlijke mutatie’ van het coronavirus in Engeland.

Geen openbaar vervoer voor vaccinweigeraars Frankrijk

Zo komen er van alle kanten steeds meer bevestigingen dat vaccinaties in iedere geval gedrongen zullen worden, oftewel: indirect verplicht gesteld. In ons eerdere artikel van vandaag berichtten we over het Franse kabinet dat vaccinweigeraars wil gaan uitsluiten van het openbaar vervoer.

Volgens een peiling is 59% van de Fransen niet van plan de Covid vaccinaties te gaan halen. Ze hebben hetzelfde wantrouwen als de meerderheid van de Amerikanen en Israëliërs, namelijk dat deze vaccins er wel heel erg snel en met veel dwang en dreiging worden doorgedrukt.

Bijzonder trieste kerst voor vele duizenden vrachtwagenchauffeurs

In de marge van dit onderwerp kwamen de volgende foto tegen van vele honderden vrachtwagens die 18 rijen dik vast zijn komen te gaan bij de haven van Ramsgate, omdat de grenzen werden gesloten vanwege een (nog altijd onbewezen) ‘gevaarlijke’ corona mutatie.:

Omdat het in andere havens ook zo is, kunnen vele duizenden chauffeurs uit tal van landen met de kerst niet thuis zijn. Bij Ramsgate zijn er ook nog eens geen restaurants, geen supermarkten, en zelfs geen WC’s in de buurt.


Xander


(1) Summit News
(Afbeelding: Twitter)

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers