Immuunsysteem bij gevaccineerde Duitsers eind januari zo goed als verdwenen

De begrafenisondernemers in ons land kunnen het niet meer bijbenen en slagen er vaak niet in om de doden binnen de wettelijke termijn van 6 dagen te begraven.
 
Ondertussen laten schokkende cijfers zien dat het immuunsysteem van gevaccineerde Duitsers binnenkort nog nauwelijks werkt.

Ondanks het feit dat er de afgelopen maand 4.300 extra doden te betreuren waren in ons land, blijft alles gewoon doorgaan en zal het nog wel even duren voordat er een rapport in elkaar is gedraaid waaruit zal blijken dat al die doden niets met vaccins te maken hebben.

Je weet dat door te kijken naar hoe de NOS een bericht brengt over oversterfte en de mogelijke oorzaken daarvan.

Daarbij maken ze een kapitale blunder. Dat je later vaccins bewust gaat witwassen in een onderzoek is één ding, maar dat je bij voorbaat al uitsluit dat vaccins iets met de oversterfte te maken hebben kan niet.

Door het bewust weglaten van vaccins als mogelijke oorzaak laten ze zien wat de eindconclusie zal zijn. Hoe kan iemand bij voorbaat al vaccins uitsluiten, te meer omdat dit de enige belangrijke factor is die is gewijzigd ten opzichte van vorig jaar?

Hiermee is de NOS wederom het nieuwe jaar goed begonnen als de brenger van nepnieuws en propaganda.

nos nepnieuws


Niet alleen dat, maar de NOS laat hiermee ook zien dat het een criminele organisatie is die bewust meewerkt om goedgelovige burgers letterlijk de dood in te sturen.

Een paar mensen hebben gisteren een paar uur bijgehouden wat er zoals aan plotselinge sterfgevallen langs kwam op sociale media en dan schrik je.

Op zich gebeurt er nu precies wat wij maanden geleden voorspelden in een eerder artikel. Een artikel dat ging over het feit dat ‘coronavaccins’ op een gegeven moment een negatieve bescherming bieden, met andere woorden dat je dan veel sneller ziek wordt dan iemand die niet is gevaccineerd.

Het maakt ook even niet uit hoe je die ziekte noemt, corona, omicron, delta, griep of verkoudheid, feit is dat uit officiële cijfers uit zowel Duitsland als Groot-Brittannië blijkt dat volledig gevaccineerde mensen veel eerder ziek worden.

Op de onderstaande afbeelding zie je de verschillen. Het is een afbeelding die laat zien hoe het immuunsysteem reageert op hetgeen ze omicron noemen.

Bij iemand die niet is gevaccineerd is het zoals het altijd is geweest, een immuunsysteem dat gewoon werkt voor 100 procent.

Echter, bij volledig gevaccineerde mensen met of zonder booster, werkt het immuunsysteem bij lange na niet optimaal.

In Groot-Brittannië voor nog maar 19 procent en voor Duitsland ligt dat nog lager op 12,3 procent.

gevaccineerd duitsers, geen immuunsysteem


Dit betekent dan weer dat eigenlijk zo goed alle gevaccineerde mensen verkouden zullen worden, (omicron) krijgen zoals dat tegenwoordig heet.

Ook latere cijfers laten zien dat deze trend zich doorzet en dat betekent bijvoorbeeld dat berekeningen aantonen dat de gevaccineerde Britten eind februari geen werkend immuunsysteem meer zullen hebben.

Met andere woorden, ze hebben dan Aids. Aids of verworven immunodeficiëntiesyndroom (afgeleid van de Engelse naam acquired immune deficiency syndrome of acquired immunodeficiency syndrome)

Het is het uiterst gevaarlijke en giftige grafeenoxide dat voor bovenstaande zorgt zoals wij schreven in een eerder artikel:

Daarnaast kan het de elektromagnetische straling vanuit onze omgeving absorberen en deze versterken, hetgeen verantwoordelijk is voor hartritmestoornissen zoals je die de laatste heel veel bij sportmensen tegenkomt.

Grafeenoxide is uiterst giftig en kan er ook voor zorgen dat bijvoorbeeld bestaande tumoren sneller groeien of dat je kanker krijgt als je voorheen gezond was. Hoe meer je bijvoorbeeld in de buurt bent van stralingsbronnen zoals zendmasten des te groter wordt dat versterkende effect.

Waar grafeenoxide in feite voor zorgt is een soort chronische ontsteking in diverse organen en wanneer dit te ver gaat, dan ontstaat de beruchte cytokinestorm waar de meeste patiënten aan overlijden.

Omdat het lichaam na verloop van tijd de grafeenoxide gaat afbreken is het noodzakelijk dat mensen om de zoveel maanden verse boostershots krijgen.

En nu gaan ze beginnen met het vernietigen van het immuunsysteem bij kleine kinderen. De NOS doet haar uiterste best om angstige ouders richting spuit te duwen.

In de meeste gevallen is dat inderdaad zo. Maar, anders dan bij een 'gewone' verkoudheid betekent corona wel degelijk een risico - hoe zeldzaam ook - voor kinderen. Dat is een heftige ontstekingsreactie, waarbij het afweersysteem van een kind overdreven reageert op het virus en organen als hart, nieren, longen en hersenen aanvalt.

Trap er niet in en hou je kind origineel.

En ondertussen gaan de statistieken voor gevaccineerden ook in IJsland door het plafond.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers