In de plaats met de minste vaccinaties in Nederland is corona verdwenen

'In 2021 werd heel Nederland na een softe interne staatsgreep bezet door een Haagse klimaat-vaccinatie sekte. Héél Nederland? Nee, een klein dorp bleef moedig weerstand bieden…' (Uit: 'Geschiedenis van de Lage Landen - Deel 5', 1e druk, 2062). (Afbeelding: (2)).

----------------------------------------------

Begrip 'gezondheid' anno 2021 volledig omgedraaid: RIVM noemt situatie met bevolking zonder ziekenhuisopnamen en zonder positieve testen een 'zeer ernstig veiligheidsrisico'

----------------------------------------------

Stichting Vaccinvrij wees gisteren op het Corona-dashboard van het RIVM, waaruit blijkt dat er in Urk, de plaats met de laagste vaccinatiegraad van Nederland, de hele afgelopen week NUL positief getesten, NUL ziekenhuisopnamen en NUL sterfgevallen vanwege Covid-19 zijn geweest. Oftewel: corona is feitelijk helemaal verdwenen. Dat is duidelijk niet naar de zin van het RIVM, want dat schaalt de situatie in Urk als een 'zeer ernstig' veiligheidsrisico in. Gezondheid is anno 2021 plotseling een 'zeer ernstig risico'? Voor wie? Voor degenen die het volk met valse statistieken in blind gehoorzame doodsangst willen houden, zodat de communistische 'Great Reset' / Agenda-2030 klimaat-vaccin dictatuur erdoor gedrukt kan worden?

'Deze 'pandemie' gaat net zo lang duren als wij het laten duren,' schrijft Door Frankema van de Stichting. 'Net zolang als wij gehoorzamen aan leugens. Net zolang als wij geen grens durven trekken of nee durven zeggen. En wat dat betreft kunnen we nog wel wat leren van de mensen in Urk. Het grootste gedeelte van de mensen is niet gevaccineerd. Zij snappen kennelijk dat het niet nodig is en bovendien gevaarlijk om te sollen met ons immuunsysteem…' (1)

Een 'ernstig veiligheidsrisico' - maar voor wie?

Een gezonde bevolking is voor het RIVM - waar ik, mede vanwege het aanhoudende misbruik van de voor dit doel totaal ongeschikte PCR testen (die daarom door de Amerikaanse FDA per 1/1/22 verboden zijn, ook omdat er geen onderscheid kan worden gemaakt met de griep) -persoonlijk niets anders meer als 'Rijks Instituut voor Volks Misleiding (/ Manipulatie)' in kan lezen - klaarblijkelijk een 'zeer ernstig veiligheidsrisico'.

Inderdaad, een risico voor de gevestigde orde die ons land onder het mom van de bestrijding van een (verondersteld) luchtwegvirus, dat in alle opzichten te vergelijken is met een seizoensgriep, opzettelijk in deze crisis heeft gestort om te voldoen aan de eisen van de globalistische VN/WHO/GAVI/ Gates/EU/WEF/IMF/BIS klimaat-vaccin sekte, die op de achtergrond wordt aangestuurd door notoire families zoals de Rockefellers en Rothschilds.

De 19e eeuwse quote 'lies, damned lies, and statistics' - en het daarvan afgeleide 'simple liars, damned liars and experts' - is al vaak voorbij gekomen, en is sinds vorig jaar actueler dan ooit. Na al die tijd blijkt het volk nog steeds doodeenvoudig door allerlei instanties en hun zelfverklaarde 'experts' met cijfertjes en grafiekjes om de tuin te leiden zijn, en in een virtuele 'realiteit' te doen geloven die niets met de werkelijkheid te maken heeft.

Zijn wij werkelijk zo slim?

Erger nog: we hebben nu een bevolking die zich zelf slimmer en ontwikkelder acht dan ooit, enkel omdat ze op een smartphone op een paar knopjes kunnen drukken en contact kunnen maken met iemand aan de andere kant van de wereld.

De harde waarheid is dat de doorsnee moderne mens wel eens de meest afgestompte en onbenullige kan zijn die onze soort ooit heeft voortgebracht. Waarom? Omdat 8 van de 10 in no-time klakkeloos en blindelings de totale omkering van alle bestaande en aanvaarde logica en menselijke waarden heeft geaccepteerd. Dat heeft ertoe geleid dat het feit dat alleen al in het Westen officieel zo'n 40.000 mensen zijn vermoord met deze als 'vaccins' vermomde experimentele gentherapie injecties, en er honderdduizenden chronisch ziek en/of gehandicapt zijn geraakt, volkomen normaal en zelfs wenselijk wordt gevonden.

Keiharde discriminerende en onderdrukkende uitsluitingsmaatregelen om anderen zover te krijgen eveneens hun gezondheid en leven op het spel te zetten, worden toegejuicht. Jezelf niet willen laten inspuiten wordt 'egoïstisch' genoemd, terwijl het nu juist van extreem egoïsme getuigt om van anderen te eisen hun lijf en leden in de waagschaal te stellen omdat jij ergens bang voor bent.

Hoe dit kon gebeuren? Hoe kon uw partner, familielid, vriend of collega plotseling veranderen in een ongevoelig en onbereikbaar persoon die eist dat ook u zich onderwerpt aan fascistisch en inhumaan beleid dat een regelrechte kopie is van wat de Nazi's in de jaren '30 met de Joden deden? Het antwoord: Verlammende angst, gekoppeld aan blind vertrouwen in de propaganda van de overheid en de media, maar vooral een nog blinder vertrouwen in hun eigen 'slimheid'.

Bijna niemand wil namelijk aanvaarden of zelfs maar overwegen dat hij of zij zich zonder slag of stoot doodsbang heeft laten maken, en daardoor in de grootst mogelijke 'mind control' leugens is getrapt zonder daarbij ook maar iets in de gaten te hebben gehad. 'Zó dom en naïef kan ik niet zijn, dus moet degene die iets anders beweert dan wat ik 's avonds op TV hoor dat wel zijn. En dus is die persoon 'fout'.'

Tempo bewustwording moet snel omhoog

Gelukkig lijken langzamerhand toch steeds meer mensen wakker te worden voor het valse Covid (en klimaat) narratief. Dat tempo van bewustwording moet echter flink omhoog indien we als volk klaar willen zijn om verweer te bieden tegen de nog geplande mokerslagen die 'onze' elites nog op het programma hebben staan.

Want vergis u niet: gewetenloze bestuurders die bereid zijn met maatschappelijke, economische, politieke en psychologische terreur zóveel ellende te veroorzaken zoals reeds is gedaan, en daarbij zonder met hun ogen te knipperen doelbewust glashard blijven liegen en bedriegen, zullen als rechtgeaarde psychopaten geen seconde wakker liggen als de slachtofferlijsten er nog een paar nulletjes bij krijgen.

 

Xander*

* I.v.m. omstandigheden worden eventuele reacties later geplaatst dan gebruikelijk. Dank voor uw geduld en begrip.

(1) Stichting Vaccinvrij
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Steven Lek , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi's deden ( / 'Noodzaak om individuele rechten op te offeren voor het algemene belang is gevaarlijke nonsens' - 'Vaccinatiepaspoorten zijn de poort naar een totalitaire controlestaat')
16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
12-08: 1e Demokritische Volksbeweging opgericht voor een revolutie van binnenuit ( / 'Nederland op nihilistisch-technocratische wijze geregeerd door vriendelijk lachende psychopaten' - 'Huidig systeem, dat uitsluitend draait om het vergaren van macht, moet worden doorbroken')
11-08: ( / Wetshandhavers in verzet… / Ook in Nederland steeds meer agenten in opstand tegen deze staatsgreep)
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: 'Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf'
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ( / De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden)
24-07: FDA trekt toestemming PCR-test in vanwege teveel valse positieven en 'geen onderscheid met griep'
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-06: Jurist Jeroen Pols: 'Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid'
27-06: 'Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers'
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
10-04: 'World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven'
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid 'psychologische terreur' en 'oorlog tegen het volk'
09-03: Bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database - waarom?

2020:

21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: 'Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan'
12-12: Docu 'Covid-19 - The System': 'Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien'
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
18-10: 'Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie' (Sven Hulleman)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: 'Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn'
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert')
08-09: Universitaire studie: Leden slachtoffergroepen (zoals Kick Out Zwarte Piet) vaak narcistische psychopaten
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
15-08: 'De leugen regeert al maanden - Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?' (Column Pierre Capel)
14-07: 'Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen'
08-07: 'Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername'
29-05:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers