Is dit de nieuwe normaal dan?

We zijn beland in het jaar 2021 en daar zie je soms dingen waarvan je niet kunt geloven dat ze echt zijn. 

Situaties waarbij je je afvraagt of je hier nu echt te maken hebt met weldenkende mensen of met lieden die onder invloed zijn van iets.   

Het is een mooie winterdag in de Duitse Landskreis Goslar in Neder-Saksen. Het heeft gesneeuwd en de plaatselijke bevolking is druk bezig zich te vermaken op de plaatselijke rodelbaan.

Je proeft als het ware de heerlijke zuivere winterse berglucht en dan zoals je in de volgende video ziet, lopen mensen daar rond met een masker op. En alsof dat op zich al niet krankzinnig genoeg is, lopen er ook nog een paar BOA’s (Bewust Onredelijke Agent) rond die controleren of mensen de maskers wel dragen en of ze deze wel goed hebben bevestigd.

Het is een kort filmpje met Engelse ondertiteling en als je ziet wat daar gebeurt, dan wil je huilen. Huilen, omdat dit werkelijk onze wereld is anno 2021.

Bovenstaande is angstaanjagend omdat het de voorbode is van wat er nog meer gaat komen. Volgens een bericht in de gedrukte Telegraaf worden er in Duitsland steeds meer gevangenissen in gereedheid gebracht voor quarantaine weigeraars en begint er steeds meer een soort zero tolerance beleid te ontstaan.

In het straatbeeld zie je het volgende soort ziekmakende beelden.

corona ziek duitsland


Net zoals zo ongeveer alle wereldleiders de build back better mantra vande nieuwe Duitse Dr. Mengelenablaten, zo heerst ook in de meeste landen tegenwoordig een regelrechte tirannie.

Zoals het volgende verhaal, waar Rebekah McDonald naar het vliegveld van Calgary gaat om haar zoon Ethan op te halen. Deze komt terug uit het Amerikaanse Arizona en Rebekkah verheugt zich op de ontmoeting, want ze heeft haar zoon in twee jaar niet gezien.

Maar, Ethan kwam helemaal niet naar buiten, want hij werd ter plekke gearresteerd omdat hij niet zou beschikken over een correcte coronatest. Niemand wil Rebekah vertellen wat er precies aan de hand is, alleen dat haar zoon wordt afgevoerd naar een onbekende “quarantaine faciliteit”.

De agenten zeggen totaal niets voor de moeder te kunnen betekenen, want zij voeren slechts de wet uit.

Net zoals agenten dat deden in Friesland, waar een man niet op tijd voor de aanvang van de spertijd thuis was omdat zijn trein vertraging had. De man was op bezoek geweest in Maastricht bij een oude bekende en was tijdig (16.30) weer vertrokken om ruimschoots op tijd thuis te kunnen zijn. Maar door de rellen in Eindhoven die dag was het treinverkeer verstoord en kwam hij pas kwart over tien aan in Leeuwarden.

In Leeuwarden trof Engwerda een motorpolitie, die hem tot zijn verbazing meteen een boete gaf en niet van een vertraging wilde weten. "Hij had het zo na kunnen kijken, maar toen had hij de boete al gegeven. Nu moet ik later bezwaar maken als ik de boete krijg. Een ding staat wel vast: ik betaal dit niet." Engwerda vond daarnaast het 'grote ontvangstcomité' van wel tien agenten intimiderend voor het handjevol reizigers dat om die tijd aankwam.

Ook in ons land is inmiddels de eerste gevangenis aangewezen voor mensen die niet vrijwillig in qurantaine gaan:

Mensen die het coronavirus onder de leden hebben maar niet vrijwillig in isolatie gaan, kunnen hier mogelijk toe worden gedwongen. Zij worden dan naar UMCG-locatie Beatrixoord in Haren gestuurd.

Dat staat in een besluit van coronaminister Hugo de Jonge in de Staatscourant. 'Vanwege de uitbraak van Covid-19 is het nodig een ziekenhuis aan te wijzen waar patiënten kunnen worden geïsoleerd die (vermoedelijk) besmet zijn met deze infectieziekte en die niet vrijwillig meewerken aan isolatie', valt in het besluit te lezen.

Er hoeft slechts sprake te zijn van "een vermoedelijke besmetting" en er komt geen rechter aan te pas.

De maatregel tot gedwongen isolatie kan alleen worden opgelegd door de voorzitter van een van de 25 veiligheidsregio's in het land, op grond van een artikel in de Wet publieke gezondheid.

Ook in Engeland is het bekende beeld niet anders.


Wat we zien is keer op keer hetzelfde patroon. Overheden vaardigen krankzinnige en tirannieke bevelen uit en die worden klakkeloos uitgevoerd door de politie en BOA’s.

Het zijn mensen met een vrij lage tot middelmatige intelligentie die geselecteerd zijn op eigenschappen waarvan men weet dat ze heel geschikt zijn om orders op te volgen en wanneer ze dan ook nog psychopathische trekken vertonen, des te beter.

politie psychopaten


Maar, het hoeft niet zo te zijn, want het kan ook heel anders.

Dat dit mogelijk is werd afgelopen weekend bewezen toen tijdens een protestmars in Wenen tegen de coronamaatregelen de politie de kant van het volk koos.

Een tirannie kan alleen in stand worden gehouden door de handhavers die optreden namens de despoten. Wanneer deze massaal besluiten dat ze ondanks alles toch bij het volk horen, zoals dat gebeurt in Wenen, dan is het snel afgelopen met de nep pandemie en de terreur die ze in naam daarvan nu overal toepassen.

Praat met politieagenten en BOA’s waar je kunt. Overtuig hen ervan dat ze ook bij het volk horen en dat ook zij en ook hún families slachtoffer zullen worden van Klaus Schwab en consorten.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers