Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: ‘Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg’

In Israël heb je een coronapaspoort nodig om normaal te kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo’n paspoort krijg je alleen als je bent gevaccineerd tegen corona. Een groep Israëliërs heeft de regering-Netanyahu nu voor het Internationaal Strafhof gesleept. Zij zeggen dat Israël de Code van Neurenberg schendt door burgers te onderwerpen aan een medisch experiment.

De groep Israëlische artsen, advocaten en bezorgde burgers claimt dat premier Netanyahu en het ministerie van Volksgezondheid aan het begin van de vaccinatiecampagne niet hebben gezegd dat mensen deel zouden nemen aan een medisch experiment en dat ze volgens de Code van Neurenberg eerst goedkeuring hadden moeten verlenen, zo valt op te maken uit de aanklacht.

Advocatenkantoor A. Suchovolsky & Co. uit Tel Aviv stelt dat de deal die premier Netanyahu sloot met farmareus Pfizer duidelijk maakt dat het Israëlische vaccinatieprogramma een medisch experiment is. Het Internationaal Strafhof buigt zich momenteel over de aanklacht.

israel23234

Het lab van de wereld

De Code van Neurenberg is opgesteld nadat nazi-artsen waren veroordeeld wegens het uitvoeren van medische experimenten op concentratiekampgevangenen en stelt dat het zeer onethisch is om een persoon te dwingen deel te nemen aan medische experimenten, aldus een Joodse antropoloog. Eerder verwees Pfizer-baas Albert Bourla naar Israël als ‘het lab van de wereld’.

Een Israëlische groep heeft felle kritiek geuit op het groene paspoort dat je krijgt als je het coronavaccin hebt genomen. “Waarom juichen mensen om deze duivelse agenda? Mijn opa was de enige van zijn hele familie die de Holocaust heeft overleefd en dit is precies hoe het begon: met discriminatie, met essentiële en niet-essentiële winkels en met mensen die zeiden dat Joden tweederangsburgers waren,” zei Gilad Rosinger van de groep Radiant Israel.

Pestgedrag

“Nu gaat het niet om de Joden, maar om wie de vaccinatie neemt,” voegde hij toe. “Als je dat niet doet, ben je slecht en een tweederangsburger.”

Rosinger zei ook dat mensen worden gemanipuleerd en onder druk gezet om het vaccin te halen. “Hooggeplaatste overheidsfunctionarissen zeggen dat de politie naar huizen moet worden gestuurd waar mensen wonen die zich niet laten inenten,” zei hij. “Dit is manipulatie. Dit is pestgedrag. Dit is een tirannieke agenda.”

[InfowarsviaNational File]

4.8 25 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

MrData op maandag 22 maart 2021 16:31
https://www.bitchute.com/video/SVrLrOwjxa8g/
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers