Italiaanse verpleegkundigen weigeren niet-aansprakelijkheid disclaimer van Pfizer te ondertekenen

Drie verpleegsters die werkzaam zijn in een verpleeghuis in Abano moesten een toestemmingsverklaring ondertekenen die Pfizer van alle toekomstige aansprakelijkheid ontheft.

Foto ter illustratie

De verpleegkundigen, die door de leidinggevenden waren opgeroepen om de vaccinaties toe te dienen, gaven er echter de voorkeur aan om zich voorlopig niet te laten vaccineren. In plaats daarvan hebben zij contact opgenomen met een advocaat, aan wie het toestemmingsformulier ter beoordeling is voorgelegd.

We hebben de toestemmingsverklaring van Pfizer-Biontech zorgvuldig gecontroleerd, legt hun advocaat Giorgio Destro uit, die de zaak samen met zijn collega Serena Pomaro behandelt.

We zijn tot de conclusie gekomen dat het toestemmingsformulier in feite een disclaimer is die niet alleen van toepassing is op het bedrijf dat het vaccin produceert, maar ook op de gezondheidswerkers die verantwoordelijk zijn voor de toediening ervan.

Volgens advocaat Giorgio Destro zijn er minstens vier formuleringen die juridische vragen oproepen:

Het vaccin beschermt mogelijk niet iedereen die het krijgt. Het vaccin kan neveneffecten veroorzaken. De bovenstaande lijst van bijwerkingen is niet volledig en bevat niet alle mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van de toediening van het Pfizer-vaccin. Het is op dit moment niet mogelijk om de schade op de lange termijn te voorspellen.

Volgens de advocaat ziet het er momenteel niet naar uit dat een ander bedrijf dat concurreert met Pfizer heeft gevraagd om een ​​soortgelijk document te ondertekenen.

Hij stelt daarom voor dat de drie verpleegkundigen een aangetekende brief naar de directie van het verpleeghuis sturen waarin zij bevestigen dat zij bereid zijn zich onmiddellijk te laten vaccineren, maar zonder eerst het hierboven genoemde toestemmingsformulier te ondertekenen.

Zwarte geweldsuitbarsting in Napels: 200 Nigerianen gewapend met messen vallen de politie aan

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers