Jon Voight tart Hollywood en prijst Trump na Capitool onrusten – “Het is nog niet voorbij”

De met Oscar beloonde acteur Jon Voight tart de liberale Hollywood-wereld om president Donald Trump dagen na de onrusten in het Capitool op Twitter te prijzen. Voight spreekt zijn “medeburgers” toe.

Mijn mede-Amerikanen, laten we niet treuren, maar laten we president Trump bedanken voor zijn vier jaar van hard werken en liefde voor Amerika. Laten we ons hoofd niet hangen, laten we herrijzen en kijken naar een betere toekomst. Laten we God prijzen. Laten we begrijpen dat zijn plan veel groter is.

Hij gaat verder met het direct inhaken op de onrusten van afgelopen woensdag toen aanhangers van president Trump het Capitool bestormden.

Ik weet dat iedereen teleurgesteld is, maar dit geweld is niet wie we zijn. We zijn liefde, respect en eer. Degenen die de vernietiging hebben gepleegd, zullen ter verantwoording worden geroepen, maar degenen die werkelijk liefde en respect willen delen, zullen worden gehoord.

Voight sluit af met een boodschap van eenheid in een tijd waarin Amerika politiek meer verdeeld is dan ooit.

Laten we onze verschillen opzij zetten en Amerika laten groeien. Laten we weer opstaan met trots en we zullen als natie vasthouden aan de liefde die president Trump met ons allen heeft gedeeld. Het is nog niet voorbij. De waarheden van de gerechtigheid zullen zegevieren, net als de glorie van God. Alle liefde voor jou.

Boodschap acteur Jon Voight: Trump is de enige man die de Verenigde Staten kan redden

trump235467

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers