Jongen (17) krijgt zeldzame hartaandoening na Pfizer-prik, onderzoek gestart!

Een jongen uit Pennsylvania kreeg na het coronavaccin last van ademhalingsproblemen. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft laten weten meer dan 10 van dit soort gevallen te onderzoeken.

Alex Franks (17) voelde enkele dagen na zijn tweede Pfizer-dosis een scherpe pijn op de borst. In het ziekenhuis kwamen artsen tot de ontdekking dat zijn hartspier ontstoken was. Deze aandoening wordt ook wel myocarditis genoemd.

1 op de 3000-6000 jongens en mannen

De artsen wilden niet zeggen of het vaccin de boosdoener was, maar ze vonden het wel verdacht, zei Franks tegen zender WPXI. Het CDC heeft ondertussen een onderzoek ingesteld naar meer dan 10 gevallen waarbij kinderen na het coronavaccin van Pfizer of Moderna een hartontsteking hebben gekregen. Tot de symptomen behoren acute pijn op de borst, kortademigheid en hartkloppingen.

Het is onduidelijk hoeveel Amerikaanse kinderen zijn getroffen. In Israël is bij 1 op de 30006000 jongens en mannen van 16 tot 24 jaar myocarditis vastgesteld na vaccinatie, schrijft vakblad Science. Alleen al in de staat Connecticut zijn 18 kinderen met deze aandoening opgenomen in het ziekenhuis. Artsen kijken of er mogelijk een verband is met het vaccin.

Allerlei schade

Een Canadese viroloog waarschuwde onlangs dat hartontstekingen en bloedproppen worden veroorzaakt door de spike-eiwitten die het lichaam aanmaakt na vaccinatie. “De wetenschappelijke gemeenschap heeft ontdekt dat het spike-eiwit bijna eigenhandig verantwoordelijk is voor de schade aan het hart en vaatstelsel als het in de bloedbaan terechtkomt,” zei arts Byram Bridle in de radioshow ON Point with Alex Pierson.

“Als je het spike-eiwit inspuit bij proefdieren ontstaat er allerlei schade aan het hart en vaatstelsel, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade veroorzaken aan het brein,” zei dr. Bridle. Afgelopen week claimde vaccinmaker Pfizer nog dat zijn vaccin ‘100 procent effectief’ is bij kinderen van 12 tot 15 jaar.

[Infowars]

jongenhart

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers