Journaliste doet schokkende ontdekking: overheid euthanaseert ouderen in ziekenhuizen en zorgcentra

Journaliste Jacqui Deevoy werd afgelopen jaar benaderd door een man die zei dat zijn vader in het ziekenhuis was vermoord. Omdat ze meer van dit soort berichten had gekregen, besloot ze zich er samen met de man in te gaan verdiepen. “Wat we hebben ontdekt, is schokkend,” aldus Deevoy.

Ze vond dat het bekend moest worden gemaakt en benaderde redacteuren van 28 verschillende media. De journaliste kreeg geen enkele reactie. “Dat is vrij ongewoon,” zei ze in de show van Gareth Icke, de zoon van David Icke.

mondkapje3936

We hebben ontzettend veel bewijs

Het onderzoek van Deevoy ging over ouderen die worden vermoord in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Ze sprak met zo’n 50 nabestaanden die hier getuige van zijn geweest. Zestien van hen waren bereid om te worden geïnterviewd door de media. “We hebben ontzettend veel bewijs.”

Zo is er bewijs dat er midazolam is besteld door Matt Hancock, de Britse minister van Volksgezondheid, voor de ‘behandeling’ van coronapatiënten. Het gebruik van midazolam leidt bij dergelijke patiënten tot sterfte, waarschuwde Deevoy. “Hoe meer je toedient, hoe groter de kans dat iemand komt te overlijden.” Ze voegde toe dat het in Amerika wordt gebruikt als executiemedicijn.

Dit is erg verontrustend

De journaliste heeft ook bewijs dat midazolam is toegediend aan patiënten die buiten bewustzijn waren. Mensen die een prik hadden gekregen, bewusteloos waren geraakt en vervolgens het medicijn kregen toegediend. “Dat slaat nergens op.” Ze werden op deze manier geëuthanaseerd. “Dit is erg verontrustend.”

Matt Hancock cum suis hebben bloed aan hun handen, aldus Deevoy. Gareth zei zeker te weten dat dit niet alleen in Engeland gebeurt, maar ook in andere landen. De journaliste voegde daaraan toe: “Ik denk dat dit wereldwijd gebeurt.”

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers