Keulen: drie personen overleden na Coronavaccinatie – tot nu toe 69 sterfgevallen na vaccinatie in Duitsland

Na drie sterfgevallen van patiënten die enkele dagen na een vaccinatie tegen Corona zijn overleden, heeft het Openbaar Ministerie in Keulen een autopsie gelast. Het Paul-Ehrlich-Instituut is er ook bij betrokken.

In Keulen heeft het Openbaar Ministerie opdracht gegeven tot autopsie op drie lijken van mensen die waren overleden na een vaccinatie tegen Corona. Dit wordt gemeld door de “Kölner Stadt-Anzeiger”. Het medium meldt ook dat de Keulse forensische geneeskunde de onderzochte gevallen heeft doorgestuurd naar het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI), meldt Epochtimes.de.

Het PEI is onder meer verantwoordelijk voor het onderzoeken van mogelijke gevallen van bijwerkingen van vaccinaties en voor het ophelderen of er een verband bestaat tussen sterfgevallen en de Coronavaccinatie. Tot dusver werd dit in geen enkel geval geverifieerd.


© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Openbaar ministerie Keulen wil autopsie gebruiken om behandelingsfouten uit te sluiten

Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie werd de autopsie bevolen om “de mogelijkheid van een strafbare behandelingsfout uit te sluiten”. Tijdens de lijkschouwing waren vragen gerezen over de vraag of de toediening van het Coronavaccin van invloed kon zijn geweest op het overlijden.

In alle drie de gevallen leden de patiënten aan belangrijke reeds bestaande aandoeningen, aldus prof. Markus Rothschild, directeur van de Keulse afdeling voor forensische geneeskunde. Hij zei dat de onmiddellijke doodsoorzaken een ernstige longontsteking in twee gevallen en een hersenbloeding in één geval waren. In alle gevallen trad de dood enkele dagen na de toediening van de eerste vaccinatie op.

Tot nu toe 69 sterfgevallen na vaccinatie – getroffenen hadden reeds bestaande ziekten

De gevallen vertonen gelijkenissen met verscheidene andere voorvallen in verpleeghuizen in verscheidene steden in Duitsland, waar in totaal meerere tientallen bewoners waren overleden na de eerste vaccinatie maar vóór de toediening van de vervolgvaccinatie die enkele weken later was gepland.

Voorvallen van dit type werden gemeld in Leverkusen, Saarbrücken, Miesbach (Beieren), Uhldingen-Mühlhofen, Dessau en Weyhe.

In bijna alle gevallen deden zij zich voor in tehuizen waar zich eerder een Corona-uitbraak had voorgedaan. Het PEI meldde aan “Focus” dat eind januari 69 sterfgevallen aan de instelling waren gemeld.

De gemiddelde leeftijd van de getroffenen was 84 jaar – de jongste overledene was 56 jaar, de oudste 100. In bijna alle gevallen, aldus instituutsleider Klaus Cichutek, hadden de getroffenen van tevoren al een slechte gezondheid: “Het is aannemelijk dat deze onderliggende ziekten tot de sterfgevallen hebben geleid”.

Tot nu toe meer dan een miljoen vaccinaties toegediend in Duitsland

Bovendien, zo zei hij, waren er nog 22 gevallen van allergische reacties na de toediening van de eerste vaccindosis die het PEI heeft onderzocht. Daartoe behoorden onder meer de gevallen van gezichtsverlamming die de aandacht van de media hadden getrokken.

Het is nog “niet helemaal duidelijk waaraan deze te wijten zijn”, verklaarde Cichutek. Alle symptomen van allergische reacties waren echter verdwenen. De vaccinatiecentra waren voorbereid op mogelijke allergische reacties en uitgerust met instrumenten voor medische noodhulp.

In de periode tussen het begin van de nationale vaccinatiecampagne op 27 december en 24 januari, toen de gegevens werden opgenomen in het onlangs gepubliceerde veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), waren er in totaal 1.232 gemelde vermoedelijke gevallen van bijwerkingen of complicaties bij de vaccinatie in verband met de toediening van de voorlopig goedkeurde preparaten van Pfizer/BioNTech en Moderna.

Tot 24 januari meldde het Robert Koch Instituut (RKI) in totaal 3.404 bijwerkingen, met een gemiddelde van 2,8 bijwerkingen per melding. In 1.211 gevallen ging het om het vaccin van BioNTech, in 17 gevallen om dat van Moderna, en in vier gevallen werd geen informatie over het vaccin verstrekt. De waargenomen bijwerkingen en de frequentie waarmee zij zich voordeden, bevestigden in grote lijnen de empirische waarden van de klinische testfasen die aan de goedkeuring voorafgingen.

Volgens het RKI werden in de onderzochte periode in Duitsland 1.070.111 vaccindoses toegediend aan degenen die voor vaccinatie in aanmerking kwamen.

Rothschild roept op tot systematische autopsie in Corona sterfgevallen

Evenals enkele beroepsgenoten uit verschillende Duitse deelstaten bekritiseerde de Keulse chef van de forensische geneeskunde Rothschild de afgelopen dagen het feit dat er nog geen systematische autopsie is verricht op alle sterfgevallen die in tijdelijk verband staan met een Cronavaccinatie.

Met name zou moeten worden onderzocht welke effecten achtergebleven bestanddelen van de omhulsels van nanodeeltjes in het lichaam zouden hebben, die zouden moeten worden opgelost als het actieve ingrediënt de cellen animeert om als gevolg van de vaccinatie antistoffen tegen Corona te vormen.

Rothschild waarschuwt echter voor paniekzaaierij en ziet de nieuw ontwikkelde vaccins als een kans voor de ontwikkeling van preparaten die in de toekomst tegen heel andere ziekten kunnen worden gebruikt.

Noorwegen werpt hordes op voor vaccinatie van ernstig zieke patiënten

Het PEI gaat in geen van de onderzochte gevallen uit van een oorzakelijk verband tussen de toediening van de vaccinatie en het overlijden. Bovendien is sinds het begin van de vaccinatiecampagne geen overmatige mortaliteit in de doelgroep geconstateerd.

In Noorwegen hadden 33 sterfgevallen van gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen echter aanleiding gegeven tot een openbaar debat, waarna de regering een verplichte gezondheidscontrole voor terminaal zieke en bijzonder kwetsbare patiënten beval.

Duitsland opent gevangenissen voor mensen die quarantaine weigeren  

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties 1

kerstmuts op maandag 08 februari 2021 13:54

En gewoon doorgaan met die rotzooi spuiten

En gewoon doorgaan met die rotzooi spuiten
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers