Kijk, COVID-info door MSM volledig genegeerd..!!

Internationaal ondernemer Nico Sloot en de zeer ervaren regisseur Belgin Inal maakten met productiemaatschappij Docsfair, de documentaire ‘Covid 19’. De fraaie technisch professioneel gemaakte documentaire van 99 min, raden we je aan..! Bekijk in deze Kerstvakantie dit verhaal; het bevat veel kritische informatie over de Coronacrisis, maaarr… deze documentaire werd door de NOS en andere omroepen geweigerd om op Tv uit te zenden. Een interview met de makers, over hoe het maakproces van deze film/documentaire precies in zijn werk ging. Maar vooral ook waarom de NOS een dergelijk artistiek en inhoudelijk hoogwaardig product weigert? Geen behoefte aan ‘tegengeluiden’…??

In deze documentaire ‘Covid 19’ gaat ondernemer Nico Sloot, met steun van een burgercomité, op zoek naar de oorzaken van de coronacrisis. Hij interviewt zijn broer, de farmaceutisch wetenschapper Willem Sloot en de ziekenhuisarts Evelien Peeters over de farmaceutische industrie. Hij bezoekt hoogleraar dr. Cees Hamelink over de rol van de media, drs. Ad Broere over het financieel stelsel en dr. Bob de Wit over een toekomstige wereld van biotech en datatec. (klik HIER voor alle info over deze film)

In dit interview wordt gesproken over de groeiende verbazing die de makers van deze documentaire hadden, toen ze merkten dat grote partijen, deze video/documentaire links willen laten liggen.. Kijk hoe het verhaal, het sprookje van de ‘Nieuwe Kleren van de Keizer’, wordt gecreëerd door angst bij beleidsmakers.. Mensen die niet durven toegeven, dat wat ze zien en voelen, zou kunnen kloppen en daarin ‘anderen’ dit verhaal zouden kunnen laten vertellen..

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers