Kijk: Gideon van Meijeren somt in 1,5 minuut de coronaleugens van Rutte & De Jonge op

Sylvana Simons (BIJ1) diende woensdag een motie van wantrouwen in tegen premier Rutte en minister De Jonge vanwege hun coronabeleid. Simons kwam eerder al met een motie waarin stond dat het coronabeleid van het kabinet 30.000 doden tot gevolg heeft gehad. Rutte noemde die motie ‘onbeschaamd en onbeschaafd’.

Alleen BIJ1, Denk en FVD stemden voor de motie van wantrouwen, alle andere partijen stemden ertegen. Gideon van Meijeren lichtte donderdag voorafgaand aan de stemming toe waarom FVD de motie steunt.


“De reden dat wij Rutte en De Jonge niet meer vertrouwen, is dat zij herhaaldelijk en aantoonbaar de Nederlandse bevolking hebben voorgelogen,” zei Van Meijeren.

“Zo hebben ze gelogen dat een vaccin ons uit de crisis zou helpen, gelogen dat een vaccinatiegraad van 70 procent daarvoor voldoende zou zijn, gelogen dat de vaccins alle tests en trials hebben doorstaan, gelogen dat een QR-code op de werkvloer wettelijk onmogelijk gemaakt zou moeten worden, gelogen dat vrijwillig vrijwillig is en niet stiekem alsnog verplicht, gelogen dat er nooit voordelen zouden komen voor mensen die gevaccineerd zijn, gelogen dat we nooit toegangstesten voor terrassen zouden krijgen, gelogen dat mensen zich nooit gedwongen zouden voelen om te bewijzen dat ze zijn gevaccineerd, gelogen dat jongeren die voor de zomer de prik zouden halen een summer of love tegemoet zouden zien, gelogen dat alle maatregelen per 1 november zouden worden opgeheven en vooral – dat is de grootste leugen – gelogen dat dit beleid ook maar iets met volksgezondheid te maken zou hebben,” somde Van Meijeren op.

 meijeren

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl via detheorist.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers