Klaus Schwab spreekt: niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is

Sinds kort duikt zijn naam overal op: Klaus Schwab. Deze man bepaalt de komende jaren in grote mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Het World Economic Forum had normaal gesproken deze week moeten plaatsvinden in het Zwitserse skioord Davos. Vanwege de coronapandemie wordt de bijeenkomst dit jaar in mei gehouden in Singapore. Als alternatief vindt er een virtuele bijeenkomst plaats: de Davos Agenda.

Alternatieve Social Media

Wat hebben Feike Sijbesma en Sigrid Kaag te maken met Klaus Schwab?

In de raad van toezicht van het World Economic Forum zit overigens Feike Sijbesma, die vorig jaar werd benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen.

Wie zit er nog meer in de raad van toezicht? Sigrid Kaag, onze minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Maar als je vragen stelt over deze nauwe verwevenheid en dubbele petten, dan ben je een complotdenker die door heel Nederland zal worden verafschuwd, ook al staat de informatie op Wikipedia.

Brisante uitspraken

Terug naar Schwab, die onlangs nog een aantal draconische maatregelen bedacht om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt hij met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen. Als je daar vragen over stelt, dan ben je een viruswappie die vastzit in de fabeltjesfuik.

Ook tijdens de Davos Agenda deed Schwab een aantal brisante uitspraken. In het filmpje hieronder zegt hij bijvoorbeeld: ÔÇťNiemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.ÔÇŁ Dat zegt dus de geestelijk vader van de Grote Reset:

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

┬ę Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers