Lezerspost: Stel dat coronavirus…?

Deze vraag laat ook meteen zien dat dit een gefabriceerde crisis is. Als je het officiële verhaal over 9/11 moet geloven dan blijkt daaruit dat er door de Amerikaanse overheid aan alle kanten signalen zijn genegeerd die 9/11 hadden kunnen voorkomen.

Datzelfde geldt dus voor de Corona crisis in Nederland. Het feit dat bijv. Duitsland veel beter is voorbereid op het Coronavirus duidt er op dat dit een nep crisis is. Het aantal doden zit in Duitsland op 0,5% en dat geeft geen enkele aanleiding om daarvoor een economie te moeten sluiten en duizenden bedrijven failliet te laten gaan. Toch doen ze wel mee met de rest van de wereld en gooien ze hun samenleving op slot, waaruit je kan afleiden dat dit een gecoördineerd proces is.

In Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italie en veel andere landen stond de zittende macht zwaar onder druk van populistische partijen. Nu zijn de leiders in eens weer populair en heeft bijv. Macron geen last meer van de gele hesjes, heeft Rutte geen last meer van de boeren en Merkel geen last van de AFD, Nu kunnen ze oproepen om Franse en Duitse banken te redden en nu komt er in de V.S. eindelijk ruimte voor het socialisme, want burgers zijn onder het socialisme veel beter te controleren.

In Nederland willen ze de bevolking niet eens testen omdat ze denk ik bang zijn dat dit aantoond dat het sterftecijfer hier ook beneden 1% ligt en dat we daarmee aantonen dat alle maatregelen te zwaar waren.

Deze hele crisis is van voor tot achter gemanipuleerd en gesynchroniseerd door een groep die we nog het beste kunnen omschrijven als de Illuminati. Een groep Satanisten die gebruik maken van goedwillende idioten binnen de samenleving, politiek, het bedrijfsleven en de media om totale controle over de wereld te krijgen.

In 2017 en 2018 hadden we zware griep seizoenen. Respectievelijk 9000 en 11000 griepdoden. Dat kwam in 2018 neer op 550 griepdoden per week gedurende het griepseizoen. De ICś waren zwaar overbelast en patiënten moesten worden overgeplaatst naar andere ziekenhuizen.

Toen geen extra nieuwsuitzendingen, geen bodycount en geen lockdown.

Wel werd er extra op de zorg bezuinigd en zorgde het kabinet Rutte er voor dat we zo ongeveer het minste aantal IC bedden van Europa per duizend inwoners kregen.

Tweede Wereldoorlog

In WO2 kon je nog gewoon naar de kerk en konden mensen in groepen over straat lopen. Je kon gewoon naar de winkel, cafe, theater, bioscoop, voetbalstadion etc. en je kon zelfs gewoon op familiebezoek en een verjaardag bezoeken.

Lees ook:  Het Amerikaanse masker van de dood

Voor het eerst in de geschiedenis mogen dit soort zaken in een groot aantal landen niet meer en we zijn niet eens in oorlog. Onze eigen overheden leggen deze beperkende maatregelen op om ons te redden van de grootste bedreiging voor onze samenlevingen sinds de Nazi’s…een flink griepvirus waarvan we er al duizenden hebben gehad.

Dat het hele verhaal aan alle kanten rammelt kan een kind nog zien. Als onze overheid echt zoveel op had met gezondheidszorg, ouderen en het voorkomen van griepdoden dan had de overheid de laatste jaren het aantal IC bedden op geschaald. De tienduizenden doden van de laatste jaren waren geen aanleiding om dat te doen dus waarom nu wel?

Zenuwachtig

Nu komen we op het terrein waar de meeste mensen een beetje zenuwachtig van worden. De meeste mensen kunnen namelijk niet accepteren dat overheden soms samenzweren tegen burgers, ook al tonen de geschiedenisboeken aan dat er door de eeuwen heen duizenden samenzweringen zijn geweest.

Even een paar voorbeelden. De Wannsee conferentie tijdens WO2 waar besloten werd om de Joden massaal te gaan vernietigen.

De Iran Contra affaire, waar zonder toestemming van het congres, via Israël, wapens aan Iran werden verkocht. Dat geld werd gebruikt om de Contra’s in Nicaragua te steunen. Ook werd cocaïne, met CIA vliegtuigen, gesmokkeld naar de V.S. Het geld werd gebruikt om diezelfde Contra’s te steunen.

MK Ultra een CIA programma waarin duizenden mensen werden gebruikt voor experimenten met o.a drugs, hersenspoelen.

Gladio, een NAVO programma dat in heel Europa werd uitgevoerd door geheime diensten en bedoeld was om verzet te plegen na een Sovjet invasie in Europa. Gladio wapens en personen werden gebruikt om o.a aanslagen in Italië te plegen en die in de schoenen van communisten te schuiven. Ook in Nederland waren Gladio wapens opgeslagen.

Dan heb je natuurlijk nog de Bolsjewieken/communisten in Rusland die miljoenen burgers om het leven brachten. Mao en zijn trawanten in China die tientallen miljoenen mensen lieten verhongeren en executeren. Pol Pot in Cambodja die met zijn Rode Khmer meer dan een miljoen mensen vermoorde en zo zijn er tientallen voorbeelden van overheden die hun eigen burgers afslachten. Het is dus helemaal niet zo vreemd om wantrouwig tegenover een overheid te staan. Het is een overheid namelijk altijd te doen om de voortgang van de macht en de voortgang van de macht en welvaart voor de zittende elite.

Elementen binnen de overheid spannen soms samen om een politiek of economisch doel te bereiken. Soms zijn maar een paar personen op de hoogte van het werkelijke plan en kunnen ze de rest van de overheden zo manipuleren dat zij daar in meegaan. Dat noemen we compartimentalisatie. Dat zag je bijv. terug toen de atoombom werd ontwikkeld in de V.S.

Tienduizenden mensen waren erbij betrokken maar doordat maar enkele mensen op de hoogte waren van het einddoel konden ze het toch geheim houden. Er zijn bijv. mensen die een bepaald schroefje leveren voor zoń bom of een hoogtemeter etc. en die hoeven daarvoor niet op de hoogte te zijn van het einddoel.

Lees ook:  Koningsdag Maastricht gaat niet door: Besparing € 1,5 miljoen

Ik ben van mening dat er binnen alle natiestaten, een kleine elite is, die internationaal samenwerkt en dezelfde doelstellingen hebben. Namelijk een technocratische geleide wereldregering. Iedere keer opnieuw zetten ze kleine en soms grote stappen. Soms doen ze zelfs een stapje terug maar het einddoel is duidelijk. Het bereiken van dat doel kan honderden jaren duren.

Waarom is de Corona crisis zo belangrijk in het bereiken van dit doel? Corona is een ideaal middel omdat het onzichtbaar is en het niet echt duidelijk wat er nu precies aan de hand is. De regering kan van alles beweren en wij kunnen het niet controleren. De bevolking wordt angst aangejaagd. De overheid zegt dan bijv….’als we nu niet dit of dat doen dat gebeurt er een ramp’…en voor we het weten zitten we aan allerlei nieuwe maatregelen vast en het is maar de vraag of die maatregelen ooit nog worden teruggedraaid. Tijdens de crisis kunnen overheden allerlei beslissingen nemen, zoals het redden van Italië en Spanje, die normaal gesproken niet geaccepteerd zouden worden door de burgers maar er nu onder het mom van de corona crisis doorheen worden gejast.

Het gaat alleen nog maar om emoties. Feiten en cijfers spelen geen rol meer.

Dat Nederlanders qua koopkracht op hetzelfde niveau als Italianen zitten en dat die Italianen ook nog eerder met pensioen gaan, ze veel meer persoonlijk vermogen hebben en veel minder belasting betalen maakt dan allemaal niet meer uit. Die Italianen hebben immers zo geleden. Dat ze ladingen met legale en illegale Chinezen lieten overkomen uit Wuhan om in Lombardije te gaan werken in de kledingindustrie moeten we maar even vergeten.

Ook het overduidelijke feit dat globalisering de schuld is van alle shitzooi waarin we nu zitten mag niet worden besproken in de media.

Het Corona virus wordt gebruikt en is misschien zelfs bewust de wereld in geholpen vanuit het bio wapen laboratorium in Wuhan om de wereld letterlijk en figuurlijk te veranderen.

Het is een vorm van psychologische oorlogsvoering. Wij moeten worden klaargestoomd voor ingrijpende maatregelen die onze privacy en onze manier van leven gaan veranderen.

Al heb je in feite niet eens een biowapen nodig. Als je de media en politici kan gebruiken om angst en paniek te verspreiden dan is een nieuw, zwaar griepvirus al voldoende.

Dit is denk ik de eerste van meerde lockdowns in de toekomst. En misschien moeten we er rekening mee houden dat de overheid ons zover wil krijgen dat we ieder griepseizoen aan social distancing gaan doen. Het lopen met mondkapjes, geen handen meer geven zal misschien normaal worden als we niet oppassen.

De overheid gaat virussen in de toekomst meer en meer gebruiken om ons in een bepaalde richting te duwen. Het afschaffen van contant geld, verplichte vaccinaties, het betalen met een chip onder je huid, 5G controlesystemen, apps die je doen en laten de hele dag volgen, sociaal krediet systeem. China is hierin het grote voorbeeld.

Onze elites willen via co2 belastingen, groene agenda, virussen en nieuwe technologieën complete controle over onze levens krijgen.

Deze crisis is specifiek bedoeld om het volgende probleem op te lossen. Onze elites wisten sinds 2008 een ding zeker…namelijk dat er een nog veel grotere crisis aan zat te komen en dat ons financiële systeem veranderd moet worden.

Door de opkomst van het rechts populisme zagen ze veel van hun plannetjes in het water vallen en het grootste probleem was dat de slechte financiële situatie van de Zuid Europese landen het gevaar met zich meebracht dat de EU uit elkaar zou vallen. Meer dan tien jaar werd het balletje voor ons uit geschopt door middel van het verlagen van de rente en het bijdrukken van enorme hoeveelheden geld waarmee landen en banken overeind werden gehouden maar iedereen wist dat de rekening uiteindelijk betaald zou moeten worden…

Een gezamenlijke vijand, namelijk een gevaarlijk, onbekend griepvirus werd als oplossing gezien voor alle problemen.

Het uitgangspunt is dat het Corona virus zoveel solidariteit teweeg zou brengen in Europa dat de EU gered zal worden en dat de gemiddelde burger zń ogen zou sluiten voor alle misstanden die vooraf zijn gegaan aan de crisis, zodat de elite lekker even wat rotzooi kan opruimen en hun ideologische plannetjes weer op orde zal kunnen brengen.

Er is in ieder land een deep state aan de macht die de wereld als een grote boerderij zien en wij zijn het vee. Ze maken gebruik van politici en ze hebben de media in hun zak zodat die de propaganda verspreiden die hun evangelie van globalisering, massa immigratie en open grenzen overal wordt verkondigd.

U gelooft waarschijnlijk niet dat de wereld zo in elkaar zit en dat mensen zo slecht zijn…ik zou zeggen…droom gerust verder.

Ronnie Rotterdam

08 -04-2020

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu | RIVM

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met eenkleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers