Limburgse huisarts moest van inspectie stoppen met 'experimentele' behandeling van Coronapatiënten

Rob Elens

© Mara van den Oetelaar
Huisarts Rob Elens uit Limburg

  image

Afgelopen week moest Rob Elens, huisarts in het Limburgse Meijel, stoppen met de experimentele behandeling van Corona-patiënten in zijn praktijk. Hij claimde dat hij Corona-patiëntengenasdoor middel van een cocktail van medicijnen die hij in nauw overleg met de apotheek toediende.

De cocktail wordt volgens Elens wereldwijd toegepast, o.a. in Marseille, China en New York. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft hem op de vingers getikt en opgedragen te stoppen met deze aanpak. Vandaag komt Elens met de aanbeveling om een onderzoek te starten in verpleeghuizen en toch door te gaan met het testen van het effect van deze medicijnencocktail, om zodoende mensenlevens te redden.

Hij licht dit toe in een dertig minuten durend interview met OpinieZ-redacteur Rutger van den Noort. In de video legt hij ook de achtergronden van het Corona-virus en de werking van de medicijnen.

Disclaimer: de informatie in dit interview is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties, zoals (huis)artsen, medisch specialisten en spoedeisende hulpverlening. De informatie in dit interview mag niet worden beschouwd als vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening en is niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-) diagnose. De informatie is bedoeld als algemene informatie en is niet specifiek gericht op één individueel persoon of één specifieke medische situatie van bijvoorbeeld degene die de video bekijkt en beluistert of iemand in diens omgeving. Dit betekent dat aan de informatie geen diagnostische of therapeutische waarde kan worden gehecht voor de eigen medische situatie of die van anderen.

Rutger van den Noort is bedrijfskundige, publicist, ondernemer.
Commentaar:De goede man meldt ook in het interview dat mensen die nu ziek worden een tekort hebben aanzink. We weten dat ookvitamine Ceen belangrijke rol speelt.

Wat hij niet zegt is dat mensen die sterven MET en niet aan het coronavirus al ernstige gezondheidsproblemen hadden, ook al doen de media hun uiterste best om geruchten te verspreiden dat ook baby's en kinderen hieraan sterven. Maar let op: u wordt bedot waar u bij staat.

Lees ook: Dutch GP Cures Coronavirus Patients, But The Dutch Government Isn't Happy

© Signs of Times

 

Reacties 1

Perry op zondag 12 april 2020 20:35

Onbegrijpelijk

Onbegrijpelijk
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers