Meer dan 50 doden in Gibraltar na coronavaccinaties

In Gibraltar zijn meer dan 50 mensen overleden binnen tien dagen nadat ze een coronavaccinatie hadden gekregen, terwijl in het hele jaar ervoor er maar 16 mensen zijn overleden aldaar aan covid-19. 

Door lokale mensen wordt gesproken van een waar bloedbad.

Gibraltar is een kleine Britse kolonie in het uiterste zuiden van Spanje. Omdat het erg klein is wonen er ook niet meer dan 32.000 mensen.

Ze hebben in Gibraltar weinig of geen problemen gehad met de covid-19 pandemie en het hele afgelopen jaar zijn er dan ook maar 16 mensen overleden met het label coronadode.

Ook daar is men onlangs driftig begonnen met vaccineren van het kwertsbare deel van de bevolking en wel met het inmiddels beruchte Pfizer vaccin.

Gibraltar began rolling out its vaccination programme on January 9th using the Pfizer vaccine and by Sunday, had administered 5,847 doses -- covering around 17 percent of the population.

gibraltar, corona, doden, vaccinatie

Binnen tien dagen na het begin van die vaccinaties zijn er inmiddels 53 mensen overleden.

Lokale media hebben overal een antwoord op en zeggen dat deze mensen zijn overleden aan de gevolgen van covid-19 en niet aan die van het Pfizer vaccin.

De redacteur van de Amerikaanse website Health Impact News zegt dat hij is benaderd door inwoners van Gibraltar die hem vertellen dat er sinds de vaccinaties zijn begonnen 53 mensen zijn overleden en zij spreken van een bloedbad.

De Engelse luchtmacht heeft ervoor gezorgd dat Gibraltar begin deze maand de beschikking kreeg over ongeveer 6.000 Pfizer vaccins.

Men is op 9 januari dan ook gelijk begonnen met het injecteren van allerlei mensen die daarvoor in aanmerking kwamen en aan het einde van de volgende dag waren de eerste vier al overleden. Volgens de lokale media stierven alleen al in het eerste weekend 13 mensen en in de week daarna nog eens 27.

Echter, de manier waarop dit dan in de lokale media wordt gebracht is dat het eens zo rustige Gibraltar nu opeens wordt getroffen door een golf van coronadoden, veel erger dan gedurende het hoogtepunt van de pandemie vorig jaar.

Alle overleden mensen waren volgens de autoriteiten boven de 70 jaar oud.

Je zou zeggen dat iedereen die nog een paar hersencellen over heeft zou stoppen met het vaccinatieprogramma na de eerste vier doden.

Nee hoor, in plaats daarvan riepen de autoriteiten in koor hoe blij ze waren dat de vaccins eindelijk beschikbaar waren en dat ze voortvarend verder zouden gaan om alle kwetsbare mensen te injecteren zodat ze beschermd zouden zijn. 

Vervolgens vallen er nog een kleine 50 doden, maar dat heeft allemaal niets met het vaccin te maken, maar alles met het virus.

Dus, ja bloedbad is wel het juiste woord voor wat er is gebeurd in Gibraltar, veroorzaakt door de lokale autoriteiten.

Je ziet dat er zich hier een patroon ontwikkelt.

Zorg dat alle oudjes als eerste een dodelijke injectie krijgen toegediend. Vervolgens krijgt het virus de schuld van de hieruit voortvloeiende sterfgevallen. Dit geeft de autoriteiten dan weer de gelegenheid om iedereen aan te sporen om toch maar vooral het vaccin te nemen om zichzelf te beschermen.

Hoeveel mensen zijn er in ons land de afgelopen weken formeel overleden aan covid-19, nadat ze zijn gevaccineerd? Dat zijn cijfers die goed verborgen zullen blijven.

Alleen wanneer bovenstaande gebeurt in een kleine gemeenschap zoals Gibraltar, dan valt het op.

Stop de vaccinaties voordat ook jij geen opa of oma meer hebt.

© niburu.co

 

Reacties 1

Ellie op dinsdag 26 januari 2021 21:32

Dat is nogal niet wat.

Dat is nogal niet wat.
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers