Minstens 69 sporters zakten in oktober in elkaar, meerdere sterfgevallen

Er komen de laatste tijd veel berichten voorbij over sporters die plotseling in elkaar zakken. Hartproblemen zoals hartontsteking zijn vaak het probleem, ├ę├ęn van de levensbedreigende bijwerkingen van de coronavaccins. De fabrikanten waarschuwen er zelfs voor.

Op Wikipedia wordt een lijst bijgehouden van voetballers die in elkaar zijn gezakt en gestorven. Het jaar 2021 springt eruit: dit jaar zijn er al 14 overleden. En de lijst gaat terug tot 1889. Een greep:

Alex Apolinario van de Portugese ploeg Alverca kreeg op 7 januari in de 27e minuut een hartstilstand. De Kroaat Dejan Orsus van NK Otok kreeg op 11 april een hartstilstand en overleed dezelfde dag in het ziekenhuis.

De Italiaan Giuseppe Perrino van Parma overleed op 1 juni aan een hartaanval, nota bene tijdens een herdenkingswedstrijd voor zijn overleden broer. De Hongaar Viktor Marcell Hegedus van Andrashida SC zakte op 22 juni in elkaar tijdens de warming-up.

De Brit Dylan Rich van de West Bridgford Colts kreeg op 2 september een hartstilstand tijdens de wedstrijd. Jens De Smet van FCC Filosoof zakte op 4 september in elkaar op het voetbalveld en stierf.

De Duitse doelman Bruno Stein van FC An der Fahner Hohe overleed op 1 oktober op 15-jarige leeftijd. De Fransman Benoit Sabard van SC Massay viel op 8 oktober 20 minuten voor het einde van de wedstrijd op de grond.

Media niet geïnteresseerd

De mainstream media lijken niet geïnteresseerd te zijn in dit fenomeen. Veel topsporters uit zowel Europa als de Verenigde Staten hebben na hun coronavaccin last gekregen van ernstige bijwerkingen. De Franse tennisser Jeremy Chardy kreeg na zijn vaccin last van ernstige problemen. Hij is niet in staat om te trainen en te spelen.

Free West Media heeft een lijst samengesteld van 69 sporters die in de maand oktober in elkaar zijn gezakt door hartproblemen of beroertes. In sommige gevallen met fatale afloop. Bekijk hier de hele lijst sporters, waarin onder andere de speler van SC Massay is opgenomen.

neernaprikastrazeneca

┬ę Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers