PCR test: Vals-positieven nemen toe – op papier

De mondkapjesverplichting doet nu al haar werk. Vanaf 1 december spuit het aantal vals-positieven omhoog. We kunnen het regime Rutte feliciteren met het succes: in een week tijd 75% meer “infecties, besmettingen, ziektegevallen, COVID-19 patiënten”!

Sinds enkele weken houden we de vals-positieve uitslagen bij, die door de GGD’en worden geregistreerd. Vanaf 1 december zien we een aanhoudende stijging van gemiddeld 15% per dag. Met dank aan het regime, met fanatieke ondersteuning van de werkgevers, vakbonden en MSMedia die iedereen chanteren met ontslag of gestigmatiseerd met a-sociaal gedrag. En iedereen stimuleert om zich als mondkapjeshufter te gedragen, van winkelbediende tot en met de doktersassistente. De combinatie van stress en zuurstoftekort is ideaal voor een volgende “Kuipers-tsunami”. Een belachelijke term voor een kunstmatig golfslagbadje methode Erasmus MC.

Het regime Rutte brabbelde tijdens een persconferentie in november iets over “de situatie is niet stabiel, er kan niet worden versoepeld”. En inderdaad: we zien vervolgens het RIVM jojo-effect, erg onstabiel dus, het regime is op haar wenken bediend. Nu vliegt het omhoog, het regime moet een handvat hebben om de horeca dicht te houden, keihard op te treden tegen vuurwerkterreur en de kerstviering illegaal te maken. Deze hele kermis is een politiek instrument geworden.

Blauwe lijn: uitslagen per dag

Oranje lijn: voortschrijdend weekgemiddelde

coronatest

Het aantal “besmettingen” stijgt dus weer. Maar hoe kunnen we dit controleren?

Dat kunnen wij niet. En als we dat niet kunnen controleren, is het niets waard. Als de PCR test met 45 Ct waarde wordt gedraaid, zou iedereen positief moeten testen.

Het kan best zijn, dat mensen zich laten testen en een uitslag krijgen. Maar dat is iets anders dan het cijfer wat ons dagelijks wordt voorgeschoteld. NOOIT krijgen we er een percentage bij, dus we weten in feite nog niets.

Het RIVM jojo effect kan net zo goed kunstmatig politiek-correcte oplichterij zijn, we kunnen het niet checken. Er op vertrouwen doen we al helemaal niet, gezien de dubieuze track-record van het verzetten van de doelpalen en rotzooien met de PCR test.

We moeten dus op onze eigen interpretatie vertrouwen en dat is, dat de cijfers gemanipuleerd worden om het regime een handvat te geven om de bevolking te kunnen blijven terroriseren.

Gezien de 0% betrouwbaarheid van de PCR testen kunnen we er wel vanuit gaan dat het cijfer geen resultaat van een optelsom is, maar uit de duim worden gezogen met het oog op de volgende persconferentie.

Met een OMT clubje oplichters, een continu liegende “premier” en “schoolmeester”, zal het met de RIVM goochelaars niet beter zijn gesteld.

Er is niets te controleren, te checken, te monitoren…. op geen enkele manier te volgen.

De testuitslagen zijn gelogen. Punt.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers