Pfizer analyseert het rapport om ‘mogelijke ernstige allergische reactie’ op het Covid-19-vaccin te beoordelen nadat gezondheidswerker in Alaska in het ziekenhuis is opgenomen

Een gezondheidswerker in Alaska is naar verluidt in het ziekenhuis opgenomen met een ernstige allergische reactie na het nemen van het Covid-19-vaccin van Pfizer. Ze had geen gerapporteerde geschiedenis van medicijnallergieën, in tegenstelling tot anderen die dergelijke reacties hebben gehad.

De getroffen persoon blijft woensdag in het ziekenhuis nadat hij dinsdag een krachtige reactie heeft ondergaan, vertelden drie bronnen die officiële rapporten over de gezondheid van het slachtoffer hadden gezien aan de New York Times. De werkplek of verblijfplaats van de gezondheidswerker zijn niet bekendgemaakt, noch zijn er meer details over hun gezondheidstoestand vrijgegeven, en het is niet duidelijk of ze andere, niet-medische allergieën hadden, legde een van de bronnen uit.

Pfizer “werkt samen met lokale gezondheidsautoriteiten” om de details van het rapport over een “mogelijke ernstige allergische reactie” te beoordelen, vertelde het bedrijf aan RT in een verklaring op woensdag en beloofde “alle rapporten die wijzen op ernstige allergische reacties na vaccinatie nauwlettend in de gaten te houden”. en “de labeltekst te updaten indien nodig.”

Ze verklaarden ook:

“er waren geen veiligheidssignalen van zorg vastgesteld in onze klinische onderzoeken, waaronder geen signaal van ernstige allergische reacties die verband houden met het vaccin.”
De reactie was naar verluidt vergelijkbaar met de anafylactische shock van meerdere gezondheidswerkers in het VK, waar de Pfizer-BioNTech-prik eerder deze maand werd goedgekeurd. Een van de getroffen Britse vrouwen had een voorgeschiedenis van ei-allergieën, hoewel de fabrikant erop heeft aangedrongen dat er geen ingrediënten in de formule zitten die verband houden met eieren, en de andere zou allergisch zijn voor bepaalde medicijnen. Het VK meldde ook een “mogelijke allergische reactie” bij een derde ontvanger, hoewel het incident niet in detail werd beschreven.

Britse gezondheidsautoriteiten hebben mensen met een voorgeschiedenis van “anafylaxie voor een vaccin, medicijn of voedsel” gewaarschuwd om geen Covid-19-injectie te nemen, en suggereerden dat de faciliteiten die zijn opgezet om het vaccin toe te dienen, worden uitgerust met “reanimatieapparatuur” – die richtlijnen weergalmden in Pfizers eigen voorschrijfinformatie.

Hoewel het bedrijf geen allergische reacties meldde bij deelnemers aan klinische onderzoeken, werden personen met medische allergieën en iedereen die ooit een ‘ernstige bijwerking in verband met een vaccin’ had gehad specifiek uitgesloten van de onderzoeken, en artsen werd geadviseerd om op dergelijke reacties te letten. dus de allergische zou uit de onderzoeken kunnen worden gehaald.

De Food and Drug Administration heeft vrijdag een vergunning voor noodgebruik afgegeven voor het Pfizer-BioNTech-vaccin, waarmee de VS het zesde land is dat de formule goedkeurt. De eerste 2,9 miljoen doses werden zondag naar toedieningsplaatsen verzonden. Maandag kregen de eerste twee Amerikaanse gezondheidswerkers hun prik in New York City.

De autorisatie is voor volwassenen van 16 jaar en ouder, en zorgverleners is afgeraden het vaccin te geven aan iemand met “bekende voorgeschiedenis van een ernstige allergische reactie” op “enig bestanddeel van het vaccin”. Eerstelijnsgezondheidswerkers en bewoners van verzorgingstehuizen zullen als eerste in de rij staan ​​om de injecties te ontvangen.

Het VK keurde het vaccin eerder deze maand goed, het eerste land dat groen licht gaf voor het gebruik van een mRNA-gebaseerde inenting, en streeft ernaar om tegen het einde van het jaar 800.000 inwoners te laten vaccineren. De autoriteiten klaagden erover dat bevolkingsgroepen met lage inkomens en minderheden minder geneigd zijn om hun vertrouwen in het vaccin te uiten in vergelijking met mensen met een hoger inkomen, maar gaven de statistieken de schuld van gerichte anti-vaccin “verkeerde informatie”.

Terwijl de Britse Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency erop heeft aangedrongen dat er een ‘robuuste en proactieve strategie voor veiligheidsbewaking voor Covid-19-vaccins’ aan de gang is, heeft het agentschap een contract gesloten met een kunstmatige-intelligentiebedrijf om ‘het verwachte grote volume van Covid-19-vaccins te verwerken medicijnreacties ‘heeft geen vertrouwen gewekt bij sceptici.

Andere landen, waaronder Canada, Mexico, Singapore en Bahrein, hebben ook groen licht gegeven voor het vaccin van Pfizer. Verwacht wordt dat de VS de Moderna-prik ook in overweging zal nemen. Een ander op mRNA gebaseerd vaccin, het is geproduceerd door een bedrijf dat tot dusverre nog niet met succes een medicijn op de markt heeft gebracht.

Pfizer646

Bronnen: RT

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers