Plejaadse visie over Covid

Er zijn stemmen, ook via channelings, die zeggen dat Lichtwezens het negatieve uit de vaccinaties hebben gehaald, terwijl je toch nog veel mensen om je heen ziet ziek worden en sterven na gevaccineerd te zijn.

Hoe zien jullie dat? Dat was mijn vraag aan het groepje mensen van de Plejaden, van wie mijn cli├źnte antwoorden kreeg op een aantal vragen over het waarom van haar migraine, er zelfs een healing mocht ontvangen en dat op de planeet waar ze in feite vandaan komt en nu even op bezoek is.

Ze zeggen dat je geen vaccin moet nemen er kunnen wel situaties komen waarin we werkelijk in een gedwongen toestand komen, maar niet zolang als het een keuze is voor een baan, maar dat het mogelijk is dat ze kunnen langskomen met een geweer tegen je hoofd, dat dit een mogelijk scenario kan zijn. Maar ook dat we moeten vertrouwen dat we in contact staan met ons innerlijk weten, zodat we weg zijn op het moment dat ze eventueel komen, als dat scenario zich zou ontvouwen.

E: Dan moeten we onderduiken zoals onder de Tweede Wereldoorlog.

Ja, ze zullen alles uit de kast halen, zeggen ze, ze zullen het proberen.

E: Er is zeker ook een andere tijdlijn waar het niet zover komt, toch?

Ja, dat kan. Het hangt allemaal af van wat we met z'n allen, dus collectief besluiten om te doen. We moeten ons allen opstellen ten aanzien van deze ziekte. Het is niet zo dat het vaccin ongevaarlijk is, maar je kunt bepaalde stoffen, die je ingespoten krijgt, deels ongedaan maken, maar niet alles, niet alles en dat is desastreus voor je genen en cellen. Maar, er zullen wereldwijd toch heel veel mensen zijn, die niet gevaccineerd worden en dat zijn dan de bewoners van de Nieuwe Tijd, van de Nieuwe Aarde.

E: Dus het is zaak om heel sterk op je gevoel, op je intuïtie te vertrouwen.

Ja, om te weten waar je op elk moment moet zijn. Dat zeggen ze ook, dat dit heel belangrijk is om te voelen waar we moeten zijn op welk moment., dat het gevaarlijk kan zijn om op een bepaald moment op bepaalde plekken te zijn.

E: Hoe zien zij dan die acties van de Witte Hoeden, die ook overal in geïnfiltreerd schijnen te zijn, in het leger, de organisaties en in de politiek? Er wordt gezegd dat er een plan bestaat om de huidige machthebbers te ontmachten. Hoe zien zij dat?

Zij zeggen dat er verschillende stromingen zijn en op het moment dat de duisternis het hardst om zich heen grijpt, dat dan het Licht steeds groter en groter wordt tot het in feite wint. Maar tot da is het een heel cruciale tijd. De infiltratie is er en er zal steeds meer aan het Licht komen, maar we moeten niet vergeten dat de andere krachten ook heel sterk zijn en alles uit de kast willen halen om te proberen zoveel mogelijk mensen mee te trekken in hun val.

E: Als nooit tevoren vinden er nu wereldwijd gigantische demonstraties plaats. Dat moet toch op een bepaald moment zover komen dat de regeringen toch gedwongen worden om op te stappen als de demonstraties, blokkades en stakingen alles lam gaan leggen?

De regeringen zullen dat als een soort uitlaatklep voor de bevolking zien om de gevoelens van mensen te kanaliseren. Zij denken nog steeds dat ze de macht hebben over iedereen. Alleen, als die groep te groot wordt, dat is het moment waarop het niet meer functioneert. Op het moment dat er honderdduizend mensen staken of demonstreren en de rest nog steeds gelooft in het verhaal van de overheid, dan maakt het die overheid niet gek veel uit ÔÇŽ

E: Er worden ook steeds meer mensen wakker.

Exact. Dat is zeker waar en je zag een fractie van de mensen die wakker zijn ook demonstreren. Want mensen hebben ook andere dingen te doen. De ene keer zullen ze wel demonstreren en de andere keer niet. De grootste demonstratie is je niet neerleggen bij de feiten die je voorgeschoteld krijgt en in feite je eigen leven leiden. Als de overheid geen vat op je heeft en je opsluit in je huis omdat je je niet laat vaccineren en je zegt, o.k., sluit me maar op, maar ik laat me niet vaccineren, dan kunnen ze op een bepaald moment niets meer, behalve je nog langer opsluiten, nog langer opsluiten, nog langer opsluiten.

E: Maar het is toch ook zo dat we nu moeten kiezen om al dan niet op te stijgen en kunnen kiezen welke tijdlijn we willen volgen? En als we de Nieuwe Wereld blijven visualiseren en alles wat dat inhoudt, dan zitten we toch op een tijdlijn waarop de duisternis geen toegang heeft?

Dat klopt gedeeltelijk. Je zit altijd vast aan het mensencollectief, alleen is dan de wereld, die je voor jezelf cre├źert, een wereld die mooi is, waar je je prettig voelt, maar je leeft dan toch bijvoorbeeld in een land, waar veel maatregelen zijn en zul je daar de consequenties toch op de een of andere manier van merken, terwijl je daardoor niet zozeer geraakt hoeft te zijn. Het hangt puur af wat je invulling is van je eigen leven, hoe je de dingen voor je ziet, hoe je de dingen doet en of je wel of niet geraakt bent door deze beperkende maatregelen.

E: Dus de conclusie is dat je zelf kunt kiezen welke realiteit je nu kunt meemaken. Als je kiest voor de Nieuwe Aarde en die elke dag visualiseert en je je daarin zelf bezig ziet, dan moet het toch zo zijn dat de duisternis geen vat op heeft op je individueel leven?

Dat is wat jezelf toelaat in je individueel leven, maar je bent altijd in contact met je medemens. Je zult jezelf dan ook omringen met mensen die op dezelfde manier denken, mensen aantrekken die ook zo functioneren als jij. Maar op het moment dat je ergens wil gaan zitten om te lunchen en je hebt daarvoor een paspoort nodig, dan kun je er voor kiezen om gewoon te gaan picknicken, bijvoorbeeld.

Ze zeggen nog een ding en dat is dat hij het een beetje hard zei, van dat ze voor de deur kunnen staan met vaccineren, maar in feite doen ze dat al met jongeren op scholen. Het wordt wel gedaan in een soort van overhalen, maar dat is in feite met een groepsdruk op jongeren. Ze hebben daarvoor ook de leeftijd verlaagd zodat jongeren zelf mogen kiezen of ze wel of niet gevaccineerd willen worden omdat ze weten dat jongeren, onder groepsdruk sneller zwichten.

E: Hartelijk dank voor alle raad en antwoorden op onze vragen.

*) Witte Hoeden worden genoemd de mensen die geïnfiltreerd zijn in de politiek, organisaties en bedrijfsleven, die achter de schermen strijden voor het herwinnen van de vrijheid voor alle mensen en naar een rechtvaardige samenleving streven waar ieder mens op aarde ruim voldoende heeft om van te leven. Het moet een gemeenschap van mensen worden die elkaar onderling steunen en aanvullen en waar ieder met zijn eigen projecten steeds kijkt of hij daarmee ook het welzijn van het geheel dient.

Zij zijn de mensen die nu al optreden als klokkenluiders om al het onrecht en duisternis aan het licht te brengen en zij zullen ook aantonen hoe de huidige politieke leiders gechanteerd en bedreigd worden om naar de pijpen te dansen van de feitelijke machthebbers achter de schermen, die we de Illuminati of Cabal noemen, waaronder figuren als de Rockefellers. En de Rothschilds natuurlijk, die wereldwijd ook de meeste Centrale Banken bezitten en daarmee ons hele financieel systeem controleren.

Het schijnt dat de Witte Hoeden zijn ontstaan na de moord op President Kennedy waarbij tweehonderd generaals en admiraals van het Amerikaanse leger gezworen hadden om de macht van de duistere krachten achter de schermen te breken. Zo hebben ze tientallen jaren het moment voorbereid om in de nabije toekomst die nieuwe samenleving vorm te geven die ook de Nieuwe Aarde wordt genoemd.

Elias TELEGRAM groep: https://t.me/elias9990

Hier meer informatie over mijn werk.

Complot tegen de mensheid, corona, De corrupte bankwereld, Medisch, Nieuws berichten

elias

© de-ware-wereld.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers