Raad eens wie de schuld gaat krijgen van de tweede coronagolf? (video)

Wij bevinden ons midden in de natte droom van machthebbers en ze zijn niet van plan om dat ooit weer op te geven.

Dat er een tweede coronagolf gaat komen is nu al zeker en wij weten nu ook al wie daarvan de schuld zullen krijgen.

Er gaat in de komende maanden een tweede coronagolf komen. Daar hoeven we verder niet over te speculeren, want keer op keer worden wij hierop voorbereid door artikelen in de MSM waar autoriteiten waarschuwen voor een nieuwe coronagolf.

image


De satanische machthebbers achter de schermen hebben ons dit al laten weten via Gideon Lichfield, een voormalig medewerker van de Rothschild die een uitgebreid artikel schreef, waarover wij eerder schreven, met de titel: ‘’Wij zullen niet terug gaan naar normaal’’.

In datzelfde artikel werd uitgebreid aandacht besteed aan de diverse golven van het virus en bijbehorende lockdowns. Het artikel laat ons weten dat er een nieuwe maatschappij op ons wacht, de Corona World Order.

Ook anderen hebben inmiddels zo vaak gewaarschuwd voor een tweede, derde, vierde en vijfde golf, dat het nu al gegarandeerd is dat die golven zich zullen manifesteren. Of er daadwerkelijk een tweede golf van zieke mensen zal komen is nog maar de vraag, want cijfers kunnen naar believen worden gemanipuleerd, net als nu ook al gebeurt, waardoor het zal lijken alsof er een tweede golf plaatsvindt.

Waar het om gaat is dat, of mensen ziek worden of niet, er een tweede golf zal komen en ook nu staat al vast wie daar de schuld van zullen krijgen. Dat zijn al die verdraaide mensen die zo nodig hun vrijheid en rechten belangrijker vonden dan veiligheid. De mensen die klaagden dat ze niet wilden thuisblijven, de mensen die toch gewoon hun zaak proberen draaiende te houden en al die mensen die het niet langer pikten dat ze hun werk kwijt waren en naar buiten gingen en protesteerden.

Het zijn de ‘’opstandige elementen’’ in de samenleving die de rekening gepresenteerd zullen krijgen, want zij zullen worden aangewezen als schuldigen voor de tweede coronagolf.

Op dit moment zie je overal ter wereld dat mensen het niet langer pikken, dat ze meer dan genoeg hebben van het virus hoaxverhaal en dat ze hun normale leven weer willen oppakken. Zoals te zien is in Berlijn, waar mensen in grote getale de straat op gingen om te protesteren tegen vooral het ontnemen van hun burgerrechten.

En dat kwam sommige van deze ‘’coronacriminelen’’ duur te staan, want ze werden vakkundig ingerekend door de politie.

Ook in Nederland gingen afgelopen dinsdag honderden mensen de straat op om tegen de lockdown te protesteren in Den Haag.

Het zijn dan ook deze ‘’coronacriminelen’’ die verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de tweede coronagolf. Mensen die weigeren de overheid te gehoorzamen, die denken het beter te weten, eigenwijs zijn, die niet weten wat goed is voor ze en nu zie je wat er van komt. Dit soort onverantwoordelijke individuen die de helden van de zorg nog zwaarder zullen belasten, omdat ze menen ergens recht op te hebben. Dit zijn de dingen die over hen gezegd zullen worden en die je af en toe al de kop op hoort steken.

De tweede coronagolf gaat komen en zal vooral toeslaan in de mainstream media (MSM). Daar wordt deze tweede golf vakkundig voorbereid en verspreid, ongeacht of er mensen echt ziek zullen worden of niet. Het gaat helemaal niet om gezondheid in dit spel, het gaat om totale controle en het weghalen van de laatste democratische rechten bij het volk.

We hebben natuurlijk de waarschuwing gekregen via het artikel van de Rothschild medewerker en een tweede hele duidelijke waarschuwing hebben we gekregen van de Antichrist. Het volgende is wat deze zei:

‘’Melinda en ik zijn opgegroeid in een wereld waarin wij leerden dat de Tweede Wereldoorlog het bepalende moment was in het leven van de generatie van onze ouders. Op een vergelijkbare manier zal de covid-19 pandemie 1, de eerste moderne pandemie, het bepalende moment zijn in ons tijdperk. Niemand die nu leeft zal deze pandemie ooit vergeten. En het is niet mogelijk om de pijn die mensen nu voelen te overdrijven en dit zal nog jarenlang het geval zijn''.

Hij noemt natuurlijk de huidige pandemie niet voor niets pandemie 1, want dat betekent dat een pandemie 2 zal volgen net zo zeker als dat er zonneschijn volgt na een periode met regen.

Wij worden bespeeld, voorgelogen en rijp gemaakt voor onze permanente gevangenis. Een gevangenis die in eerste instantie zal worden gehandhaafd door politie op straat, maar in een volgende fase volledig automatisch zal gaan op het moment dat ze erin slagen om 5G operationeel te krijgen, waarbij ‘’coronacriminelen’’ binnen enkele seconden gelokaliseerd en uitgeschakeld kunnen worden.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers